BEDANKT!

Yessss, je staat nu op de wachtlijst voor het gloednieuwe VrouwenVuur Membership!

Wees maar trots op jezelf, want door je in te schrijven voor de wachtlijst heb je al een hele belangrijke stap voor jezelf gezet. Namelijk toegeven dat je MEER uit jouw leven wilt halen. Of dat nu is: positievere gedachten hebben over jezelf, uitvinden waar je écht voor wilt gaan in je werk of fijnere relaties met andere mensen creëren. Het membership geeft je alle handvatten, oefeningen en inzichten die je nodig hebt om op al die levensgebieden (en meer) mega doorbraken te krijgen. Zeg maar dag tegen negatieve overtuigingen en zelfsabotage! Het is tijd om stressvrij in je vrouwelijke kracht te gaan staan.

En jij krijgt straks nog één keer EXCLUSIEF de kans om in te stappen tegen de oude prijs van 59,- (in plaats van 99,-) p.m.

Op 1 april gaan de deuren van het vernieuwde VrouwenVuur Membership open (geen grap😜). Dat betekent dat je nog even moet wachten. En dus heb ik alvast een CADEAUTJE voor je. Door op de onderstaande knop te klikken kun je GRATIS het werkboek ‘Upgrade Jouw Taalgebruik’ downloaden. Daarin vind je een paar concrete oefeningen om positiever met jezelf te gaan praten en in jezelf te geloven. Door bewust positiever met jezelf te spreken en daarnaast een krachtigere houding aan te nemen, programmeer jij jezelf voor meer plezier, succes en zelfvertrouwen.

Dit werkboek vind je straks ook, samen met megaveel andere fijne werkboeken, meditaties, cursussen en masterclasses terug in het VrouwenVuur Membership. Dit is dus gelijk ook een voorproefje van al het moois dat jou in het membership te wachten staat. Veel plezier ermee!

Ps: volg je me al op Instagram? Daar post ik dagelijks extra tips, oefeningen en interessante weetjes over stressvrij in jouw vrouwelijke kracht staan. Mijn instagramprofiel vind je door op onderstaande afbeelding te klikken.

VOLG ME OP INSTAGRAM