BEDANKT!

Yes!! Je staat nu ingeschreven voor de wachtlijst van het Warrior Queen Jaarprogramma.

Dat betekent dat je als eerste op de hoogte wordt gehouden zodra de deuren open gaan! En dat is heel fijn, want je krijgt dan meteen 1000,- euro vroegboekkorting én de eerste 25 aanmeldingen ontvangen een toffe goodiebag t.w.v. 150,- euro met mijn favoriete producten.

Je krijgt nu binnen enkele minuten via het door jou opgegeven e-mailadres een bevestiging met meer informatie én natuurlijk de gratis link naar de twee heerlijke Warrior Queen playlists. Heb je na een uur nog geen bericht ontvangen, of heb je een andere vraag? Mail dan met clienten@nienkethurlings.com. Mijn team en ik staan voor je klaar.

Onwijs tof dat je interesse hebt om een Warrior Queen te worden. You are so FUCKING powerful. En het is tijd dat je dat gaat ownen. Kroontje recht, en gáán!

Liefs, Nien

Ps: volg je me al op Instagram? Daar post ik dagelijks extra tips, oefeningen en interessante weetjes over stressvrij in jouw vrouwelijke kracht staan. Mijn instagramprofiel vind je door op onderstaande afbeelding te klikken.

VOLG ME OP INSTAGRAM