QUEEN LIFE MASTERCLASSES

Inspirerende masterclasses voor een leven vol power en positiviteit!

Wat is er nu fijner dan met een goede kop koffie (of thee) een super leerzame Masterclass volgen die ervoor zorgt dat je zin hebt om actie te ondernemen op jouw dromen?

Om jou te inspireren en activeren nu écht in je eigen kracht te staan, heb ik de Queen Life Masterclasses bedacht. Samen gaan we kijken hoe jij op een specifiek thema jouw inner Queen power kunt aanboren.

Iedere Queen Life Masterclass is 49,- euro en je krijgt bovendien levenslang toegang én een leuk cadeautje bij elke masterclass.

Dus druk op die inschrijfknop en zet de koffie vast klaar.

Ik zie je snel!

Liefde voor je lichaam

In 3 stappen naar meer lichamelijke vrijheid, zelfacceptatie en genot.

We gaan in op de 3 belangrijkste stappen die je nodig hebt om te landen in je lichaam en te gaan ervaren hoe rijk en levendig jij je kunt voelen als het contact met je lijf goed is. Je krijgt direct tijdens de masterclass concrete oefeningen, zodat je dit meteen gaat voelen. Leer houden van je lichaam en meer genieten van je sensualiteit!

Ontdek jouw zielsmissie in 3 stappen

Laat je intuïtie spreken en ga werken vanuit je hart

We behandelen de drie stappen die nodig zijn om jouw zielsmissie te ontdekken en omarmen. Je gaat hier direct concreet mee aan de slag, doordat je al tijdens de Masterclass oefeningen krijgt. Extra leuk: we doen een bijzondere meditatie met elkaar die je zal helpen rechtstreeks contact te maken met jouw zielsmissie.

Rust in je Hoofd

Praktische handvatten om nú direct minder stress te ervaren

Als jij van stressvrij leven niet slechts een voornemen voor volgend jaar wilt maken, maar het liefste gewoon nú al de druk van je schouders wilt laten glijden, dan is de Masterclass Rust in je Hoofd perfect voor jou.