Get Energized! 2020

In 7 maanden van uitputting en angst naar jouw droomleven vol vrouwelijke kracht.
Start 1 mei

Nog 4 plaatsen beschikbaar

Heb je het gevoel dat er iets 'groots' in jouw hart leeft, maar dat je jezelf nog te vaak klein houdt? Voel je dat je licht te brengen hebt én lichter kunt leven, en ben je er he-le-maal klaar meer om steeds in die oude patronen van zelfsabotage en uitputting te vervallen? Dan is Get Energized hét programma voor jou. 


In 7 maanden tijd begeleid ik jou in een diepgaande persoonlijke transformatie. Vanuit vertrouwen en diepe innerlijke rust leer jij hoe je al jouw maskers kunt laten vallen, zodat er ruimte komt voor je authentieke zelf. En natuurlijk ga je ook voelen en ervaren wat dat precies betekent. 


Waarom meedoen aan Get Energized?


Er is geen enkel programma in Nederland dat zo diep en compleet is als Get Energized! Dat durf ik gerust te zeggen, want dat is de reden dat ik het ontworpen heb: er miste iets heel belangrijks in zowel stresstrajecten als women empowerment trajecten. Veel zelfontwikkelingsprogramma's zijn maar met 1 ding tegelijk bezig: je hoofd, je lijf óf je spirit. Get Energized! pakt alledrie deze niveau's aan. Daarnaast ga je ook nog eens aan de slag met je 'buitenwereld'; je werk en privé. Zodat je op al die gebieden echt trouw aan jezelf kunt blijven. 


En dat is belangrijk, want als er te lang geen ruimte is voor wie je werkelijk bent, bijvoorbeeld doordat je teveel bezig bent met de verwachtingen van anderen, raak je in de knel. Het levert stress op. Je raakt de verbinding met je lichaam kwijt. Sommige vrouwen raken hierdoor zelfs in een depressie, burn-out of andere persoonlijke crisis. 


Maar lieve, mooie vrouw, zo hoef je niet te leven! De stress en angst is een teken dat er iets mag veranderen in je leven, omdat er GOUD in jou ligt te wachten. Maar dat goud kun je niet opgraven zolang jij jezelf klein houdt. Je hebt een lichtje in je en dat mag gaan stralen. Zodat jouw leven je energie gééft. En reken maar dat je dat ook gaat uitstralen naar anderen, waardoor nieuwe kansen en positieve relaties moeiteloos jouw kant opkomen. Je krijgt de regie over je leven terug, en zult zien dat er meer opties zijn dan 'keihard gaan'. Je krijgt met minder moeite meer voor elkaar, omdat je vanbinnen én vanbuiten echt in flow bent met jezelf. 


Hoe ik dat zo zeker weet? Dit is het derde jaar dat ik Get Energized! doe, en de resultaten bij de vrouwen in voorgaande jaren liegen er niet om...

Linda


Get Energized! is echt het beste cadeau wat ik mezelf ooit gegeven heb! Wat heb ik een super mooie reis gemaakt naar veel diepere lagen in mijzelf. Ik heb zo ontzettend veel geleerd. Ik ben mezelf veel meer liefde gaan gunnen. Ik praat nu bijvoorbeeld veel liefdevoller met mezelf en naar mijzelf toe, mijn innerlijke criticus is veel minder aanwezig en als ze wel weer een keer aanwezig is, zie ik het en kan ik vanuit liefde weer naar mezelf kijken. Ik heb ook geleerd dat ik echt op mijn eigen gevoel en intuïtie kan vertrouwen, mijn lichaam geeft zo goed aan wat wel en niet goed voor me is. Door GE! heb ik weer het gevoel van echt enthousiasme terug gekregen!Daarnaast weet ik nu veel beter in het leven waar ik naar toe wil, ik durf weer te dromen en ben er nu ook echt van overtuigd dat mijn dromen waarheid gaan worden. Die zelfverzekerdheid heb ik door het programma ook echt ontwikkeld! Ik geloof nu echt veel meer in mijn eigen kracht en ik geloof ook echt dat ik met die kracht naar buiten mag gaan treden. Ik ga laten zien wat ik in huis heb en ga mijn licht schijnen op deze wereld, want ook ik, net als heel veel andere vrouwen, hebben iets belangrijks te brengen. Ik hoef me daar niet meer voor te verstoppen, let’s shine that light!! 

Marit


Ik zou Get Energized! echt aan iedereen willen aanraden. Het heeft mij ontzettend veel geleerd over mezelf. Deze maanden zijn voor mij echt life changing geweest (en nog steeds). Ik heb me altijd heel erg laten leiden door mijn buitenwereld, waarin ik naar sturing en bevestiging zocht. Tijdens GE! heb ik geleerd dat ik mijzelf kan en mag sturen en dat alle antwoorden zich al in mij bevinden. Wat ik weet is dat ik alleen nog maar dingen ga doen die voor mij goed voelen. Zo ga ik op zoek naar een nieuwe baan en stel ik grenzen in vriendschappen. Maar ook neem ik mezelf ècht serieus en probeer ik heel goed voor mezelf te zorgen. Ik sta op nummer 1 en ik weet zeker dat ik de wereld ook wat moois te brengen heb.

Daniëlle


Meedoen aan GE! is één van de beste keuzes geweest in mijn leven. In het hele traject heeft Nienke me precies  aangereikt wat ik nodig had. Ook datgene waarvan ik het bestaan niet wist of wist dat ik dat nodig had. Nienke heeft me een andere kijk of mezelf, andere mensen en de wereld geboden. Vanuit de slachtofferrol naar eigenaarschap over mijn eigen leven. Ik heb een nog dieper bewustzijn ontwikkeld, nog meer innerlijke rust, nog meer zelfliefde (mezelf omarmen, mezelf vangen als het slecht gaat) en een verschuiving van de focus naar de gevoelservaring. Voelen ipv denken en de ‘plaatjes’ loslaten. Nienke heeft me de afgelopen maanden telkens verrast met haar kennis en ervaring en hoe sterk ze dat over kan brengen in het bijzonder tijdens de live groepsclasses. Nienke heeft me daadwerkelijk laten ervaren was ze uitlegt. Wat voor mij één van de beste leermethode is. De waarde van die groepsclasses heeft me aangenaam verrast. Nienke creëerde in de groep een hele vertrouwde sfeer waarin lief en leed werd gedeeld vanuit ‘high vibes’; om van elkaar te leren en elkaar te steunen. Door het grote onderlinge vertrouwen voelde ik me veilig om mijn verhaal delen en voelde ik mij gesteund en het heeft mijn proces op een fijne manier geholpen.GE! heeft me een duurzame basis gegeven waar ik me mijn hele leven op terug kan vallen. Mijn energie is stapje voor stapje aan het toenemen en iedere dag zet ik weer een klein stapje richting een aangenamer, meer ontspannen en liefdevol leven.

Jenny


Als eerste ben ik trots en heel dankbaar dat ik dit traject heb aan durven gaan, om het echt anders te gaan doen. Waarbij ik trots ben dat ik diep naar binnen ben gegaan en angsten onder ogen heb durven zien.Wat mij het meest verrast is dat ik voor het eerst in mijn leven vertrouwen heb in mezelf. Ik ben mijn eigen rots in de branding, de persoon op wie ik áltijd kan terugvallen. Dit is voor mij de stap naar volwassenheid en dat ik me niet meer afhankelijk voel van anderen voor mijn eigen geluk of de bevestiging nodig heb. Ik mag en durf me steeds meer te laten zien zoals ik ben (zonder masker!). Dit had ik niet verwacht, aangezien ik zo ver verwijderd was van mezelf. Dat heeft me bevrijd om te mogen zijn wie ik ben!En ik zie een toekomst voor me waarbij ik mijn krachten juist kan inzetten om ook anderen te helpen. Daar heb ik vertrouwen in dat dit me gaat lukken, in welke vorm dan ook.Ik ervaar het leven zoveel lichter dan voor ik aan GE begon en had niet verwacht ook de mindere momenten te kunnen omarmen. Ik hoef niet meer álles, maar waardeer waar ik nu ben en wat er nu is. Dat is voor mij het grootste geschenk: steeds meer met overgave durven leven.

Ben jij benieuwd hoe Get energized! jouw leven kan veranderen?Boek dan hieronder gratis en vrijblijvend jouw intakegesprek. 


Het is simpel, Queen. Het enige wat je hoeft te doen is de datum en tijd kiezen die het beste bij jou past. Je kunt dan ook direct een paar vragen beantwoorden die mij helpen om jouw situatie nog beter te begrijpen, zodat we direct een mooi heart to heart gesprek met elkaar kunnen hebben. Enne… geen zorgen, ik hou niet van 'hard selling'; ik ga je niet pushen. Het wordt gewoon een relaxed gesprek met een eerlijk advies, en als we vervolgens allebei het gevoel hebben dat er een klik is, kun je zelf kiezen of je meedoet.


Ik kijk er onwijs naar uit om je te ontmoeten.

Tot snel!
Liefs, Nien

Kies hieronder een datum voor jouw intake

(vanaf 24 februari. Scroll naar beneden en druk op de pijl naar rechts voor meer opties)


Klik of scroll om nog meer reviews te lezen: