'Kan ik koffie met jou drinken?' en 'doe je ook losse sessies met mensen?' zijn twee vragen die ik heel vaak krijg. Vaak zijn dit vrouwen die voelen dat er meer in hen zit en geen behoefte hebben aan een hele training. Waar ze wel behoefte aan hebben is werkelijk gezien worden en met persoonlijke, gerichte aandacht direct handvatten krijgen om door te kunnen groeien naar een nieuw niveau. Of het nou gaat over werk, relaties of dieper contact met je eigen lichaam of hart: er is een diepe wens naar meer betekenis, flow en verbinding. Herkenbaar? 


Om deze reden houd ik op vrijdagmiddag inspiratiegesprekken. Je mag me hierin alles vragen. Geen onderwerp is taboe. Ik geloof namelijk in de kracht van sisterhood, delen en diepe betekenisvolle gesprekken. Daarnaast lees ik energie, en kijk ik dus naast de praktische en wetenschappelijke kant ook graag met je mee naar wat er op zielsniveau voor jou op dit moment relevant is. 


Vrouwen die een inspiratiesessie bij me hebben gedaan noemen deze vaak 'life changing': negen van de tien keer verandert hun leven kort na de sessie in rap tempo. Ze durven zelf stappen te zetten en ze gaan opeens voluit leven vanuit hun hart. Op schijnbaar magische wijze komen er opeens allerlei kansen op hun pad. Dat is de kracht van intuïtie. De kracht van het diep innerlijk weten van het vrouwelijke. Je bent veel meer dan een hoofd op pootjes en ik help je graag om je daar stevig van bewust te worden!

ZO werkt het

 • Wanneer je een persoonlijk inspiratiegesprek met mij boekt, ontvang je binnen 24 uur een e-mail. Mijn assistente Susanne kijkt dan samen met jou naar een datum en tijd die goed uitkomen. 

 • Je krijgt meteen ook een korte vragenlijst die jou helpt om op zielsniveau in te tappen op je vraagstuk. Die vragenlijst stuur je ingevuld weer naar mij terug, zodat ook ik je al van tevoren wat beter leer kennen. Dat zorgt ervoor dat wij straks vanaf het begin een gesprek met elkaar kunnen hebben dat naar de kern gaat. Een 'heart to heart' vol aha-momenten, doorbraken en echte verbinding.

 • Het inspiratiegesprek duurt circa 1,5 uur. Je komt langs bij mij in Utrecht, waar we met koffie, thee en wat lekkers aan de slag gaan om jou op een heel ander niveau over jezelf en je leven te laten denken. Het kan eventueel ook via Skype als dat je voorkeur heeft. 

  Het doel van dit gesprek is om je wakker te maken, te bekrachtigen en te activeren. Mijn kracht is het zien van de verborgen potentie in mensen en situaties. Het goud waar jij al die tijd ongemerkt bovenop hebt gezeten in één gesprek naar boven halen, zodat je durft te gaan voor je dromen. Je zult bovendien merken dat ons inspiratiegesprek je helpt om te gaan varen op jouw eigen diep innerlijk weten, te stoppen met twijfelen en gewoon de sprong te wagen als jouw intuïtie spreekt.

 • Ik vind het hartstikke leuk en belangrijk om je hierbij te helpen, want de wereld heeft het nodig dat meer vrouwen zoals jij van zich laten horen!

Marije's ervaring


Wil je met mij praten over...

 • Lichaamsbewustzijn, vrouwelijkheid en seksualiteit?

 • Je baan of hoe je een eigen bedrijf opzet?

 • Je missie in het leven vinden?

 • Meer zelfvertrouwen krijgen, grenzen aangeven en je uitspreken?

 • Je relaties, vriendschappen of liefdesleven verbeteren?

 • ...of iets totaal anders over in je kracht staan als vrouw?

Voor het inspiratiegesprek kom je bij mij langs in Utrecht. Het gesprek kan ook (op jouw verzoek) plaatsvinden via Skype. Mocht je langs willen komen in Utrecht, dan vind je hier beneden de adres- en contactgegevens. Mijn kantoor is zowel per auto als met het openbaar vervoer heel gemakkelijk te bereiken. 


You are in advanced mode.

You can turn it off in left sidebar. To use advanced options, you will need to enter your own Google Maps API Key.

Get Google API Key

Contact


info@nienkethurlings.com


Adres

europalaan 500 z.1.5

3526ks Utrecht

Met de auto:


Houdt voor de navigatie het adres Eendrachtlaan 100 aan. Hier kun je via de slagboom naar het parkeerdek rijden (direct rechts na de slagboom). Vanaf daar loop je tussen gebouw 100 en 200 door, en steek je het binnenplaatsje schuin over om bij gebouw 500 te komen. Het is maximaal 5 minuten lopen. Bij vertrek ontvang je van mij een uitrijkaart, zodat je geen parkeerkosten hoeft te betalen. 

Openbaar Vervoer:


Alle trams die vanaf Utrecht Centraal vertrekken richting Nieuwegein of Ijsselstein, uitstappen op halte Kanaleneiland-Zuid (Utrecht). Het gebouw zit aan de andere kant van de weg, tegenover de woonboulevard. Er gaan ook meerdere bussen, waaronder de stadsbussen 65, 66, 71, 72, 74, 77 en streekbus 81.