€47,00
 • Heel jezelf op het diepste niveau van de vicieuze cirkel van jouw valkuilen en negatieve patronen.

 • Doorbreek piekergedachten en angst

 • Ontwikkel een positieve nieuwe mindset en blik op de toekomst.

 • Aanpak op alle belangrijke niveaus: hart, hoofd én lichaam.
 • Eindelijk weer controle over je leven. 

Misschien leef je al heel erg lang met jouw negatieve patronen. Het lijkt wel alsof je steeds dezelfde mensen en situaties aantrekt en wat je ook probeert, je lijkt er maar niet van los te kunnen komen. Dat kan enorm ontmoedigend zijn. Ik begrijp het! Geloof het of niet, maar ik heb zelf denk ik op elk levensgebied ook wel zo'n struggle gehad. Van financiën tot ongezonde (liefdes)relaties en werk. Ik heb niet voor niets een burn-out gehad! En ik zie bij veel vrouwen waarmee ik werk in het begin ook die neiging om terug te vallen in oude gewoontes, angsten en zelfsabotage. 


Maar juist door mijn eigen reis en het persoonlijk begeleiden van inmiddels duizenden mensen in trainingen, workshops en coaching, heb ik ontdekt waarom het vaak zo lastig is om een eind te maken aan negatieve patronen:Je hebt een hoge tolerantie voor lijden ontwikkeld. Je bent het gewend, zou je kunnen zeggen. En daarnaast heb je simpelweg de strategieën niet om eruit los te breken, hoe graag je ook wilt. 


We krijgen in onze maatschappij vaak geleerd dat je alles met je hoofd moet oplossen, maar een negatief patroon zit dieper dan dat. Het zit niet alleen vast in je gedachten, maar ook in je lijf en je emoties. En belangrijker nog: je onderbewustzijn. Je oerbrein. Die plek waar je met je logische verstand helemaal niet bij kunt. Daarom noem ik het ook kernwonden. 


Dus als je écht voor eens en voor altijd wilt helen van je pijn en worstelingen, zul je jouw negatieve patronen moeten aanpakken op het allerdiepste niveau: bij de kern.

Uitleg over je kernwonden helen


In deze training ga je aan de slag met alle verschillende kanten van je probleem. Je gaat voelen waar je kernwond ligt opgeslagen in je lichaam, ontdekken waar in je leven deze wond is ontstaan.  Dat is waarom het zo krachtig werkt. Jij weet namelijk allang welke gedachten en gevoelens je in de weg zitten. Het werkelijke probleem is dat je niet bij de dieper onderliggende oorzaak kunt komen en de handvatten mist om er écht wat mee te doen.


In de training Kernwonden Helen ga je naar de bron. Je gaat de basis van jouw ongewenste gedachten, gedrag en ervaringen bij de kern aanpakken. Dat doe je in drie stappen:

 • Je ontdekt hoe én waarom jouw kernwond opgeslagen ligt in jouw lichaam, gevoelsleven en gedachten.

 • Je krijgt de handvatten om de koorden met het verleden door te snijden en jouw kernwond te helen.

 • Je ontwikkelt een positieve nieuwe mindset en blik op de toekomst.

Doordat je jouw kernwond echt bij de wortel aanpakt, vindt er diepe heling plaats.  Plus je bent natuurlijk een stuk minder gevoelig voor alle triggers en mensen waardoor je vroeger in die vervelende valkuilen liep. Je kent jezelf goed, bewaakt je grenzen beter en zult merken dat je met een frisse blik en meer vertrouwen naar de toekomst kijkt. 

Maak nu een eind aan je valkuilen en negatieve gedachten!

Dit krijg je:

 • 1 Instructievideo om de training goed te beginnen.

 • 3 x video masterclass van circa 15 minuten om jouw kernwond(en) te vinden, de koorden met het verleden door te snijden voor diepe heling en een positieve blik op de toekomst te ontwikkelen.

 • Een werkboek boordevol krachtige oefeningen, vragen en visualisaties om een eind te maken aan jouw valkuilen.

 • Een uitgebreide meditatie om te ontdekken waar jouw kernwonden in je lichaam en gevoelsleven zijn opgeslagen. Dankzij deze meditatie heel je ook je onderbewustzijn van pijn en negatieve patronen.

DIT IS WAT JE MOET WETEN OVER HET NIVEAU VAN MIJN WERK EN WAAROM IK NIET BEN ZOALS ANDERE COACHES. NIET ELKE COACH....


Heeft 15 jaar ervaring, meerdere diploma's op het gebied van psychologie en stressmanagement en de hele wereld rondgereisd om de beste, meest innovatieve methodes te leren voor meer lichaamsbewustzijn, stresspreventie, intuïtie en spirituele verbinding met jezelf. 


Creëert vanaf het begin belangrijke doorbraken bij cliënten, zodat ze meteen met meer vrijheid, geluk en energie in het leven staan. 


Ziet jouw schoonheid en kracht vanaf het begin en helpt jou om die innerlijke kracht direct voor jezelf te ervaren. 


Biedt je een betrokken, diep ondersteunende community met gelijkgestemde vrouwen om jouw reis mee te delen. 


Heeft een stevig, ontspannen en energievol leven en succesvol bedrijf opgebouwd door het toepassen van haar eigen methodes. I practice what I preach.