Elke week een nieuwe aflevering van The Queencast!


Hieronder vind je de nieuwste afleveringen.
Ook kun je onderaan deze pagina suggesties en vragen insturen voor toekomstige afleveringen.

The Queencast is voor vrouwen die meer uit het leven willen halen, zonder zichzelf daarvoor kapot te hoeven werken. Podcasthost Nienke Thurlings is dé stresscoach voor vrouwen, en zij onderzoekt in The Queencast samen met jou hoe jij de Koningin van jouw eigen leven kunt zijn. Neem een kop thee en ga lekker zitten voor deze show waarin werkelijk álles wordt besproken voor een stressvrij leven vol vrouwelijke kracht.


Worstel je met onzekerheid of merk je dat je in sommige situaties een gebrek aan zelfvertrouwen ervaart? Deze aflevering van de Queencast laat je zien dat in jezelf geloven dichterbij is dan je denk. Stel je open voor je eigen hart en durf je over te geven aan het leven!


In een hele korte tijd is er een situatie ontstaan die ver af staat van je normale werkelijkheid. Dit is een shock voor je brein. Misschien switch je wel van emotie naar overzicht, en weer terug. In deze podcast help ik je om stress te beperken en een nieuwe balans voor jezelf te vinden in deze nieuwe realiteit.


Soms loopt je dag gewoon helemaal niet zoals je voor ogen had. En als je dan een klein beetje zoals ik bent, baal je eerst als een stekker. Maar hoe voorkom je nu dat je te lang in die vibe blijft hangen en in plaats daarvan positieve stappen vooruit zet? Ik geef je een paar van mijn beste tips in deze aflevering van de Queencast!


Voel jij een steekje van jaloezie bij het succes van een ander? Of misschien ben je wel blij voor de ander, maar maakt het je ook aan het twijfelen over jezelf. Doe en bereik je wel genoeg? Deze podcast is een geruststelling en leidraad ineen: het geeft je rust in je hart, omdat je ontdekt dat er een speciale plek is voor jou in het leven. 


Veel mensen worstelen met gevoelens van 'niet goed genoeg' of het altijd 'perfect' moeten doen. Maar wat als je het niet fout kunt doen? Deze aflevering van The Queencast helpt je inzien dat je precies op de juiste plek bent op jouw pad, en dat je mag vertrouwen dat je precies goed bent zoals je bent.


Sommige mensen nemen een zware of negatieve energie met zich mee en dat kost jou energie. Hoe kun je jezelf hiertegen beschermen en wanneer is het tijd om afscheid te nemen? In deze aflevering van The Queencast behandel ik verschillende soorten energie vretende mensen en geef ik je tips over hoe je hier het beste mee om kunt gaan. 


Geld... het is nogal een beladen onderwerp voor veel mensen. In deze aflevering van de Queencast geef ik je concrete tips voor hoe je geldblokkades kunt opheffen, een positieve relatie met geld kunt krijgen (jaja, ik zie het als iets levends), én je krijgt ook nog praktische inzichten voor hoe je jouw geld moeiteloos en met meer plezier voor je kunt laten werken. Het mooie? Iedereen kan dit en je kunt vandaag beginnen!


Wist je dat bepaalde anticonceptiemethodes een wetenschappelijk bewezen verhoogd risico op depressie en hoge stresslevels meenemen? En dat er ook heel betrouwbare methodes zijn die veel minder ingrijpend zijn voor jouw lichaam en geest? Ik geloof dat jij het als vrouw verdient om beter geïnformeerd te worden over anticonceptie. In deze aflevering van de Queencast haal ik onderzoek aan én vertel ik je over mijn eigen ervaringen, zodat je de keuze kunt maken die werkelijk bij jou past.


Zoveel burn-outs, zou het simpelweg komen doordat we geen balans kunnen houden tussen werk en privé? Of is er meer aan de hand? In deze aflevering van The Queencast staat de verhouding tussen vrouwelijke en mannelijke energie in onszelf en de wereld centraal, en hoe een gebrek aan vrouwelijke energie leidt tot stress.


Wil je wel groeien naar een next level, maar vind je het eng? In deze aflevering van The Queencast krijg je alle handvatten die je nodig hebt en ik vertel je mijn eigen ervaring met uit mijn comfortzone stappen. Enjoy! Liefs, Nien

Heb jij een vraag of suggestie voor een onderwerp voor The Queencast? Laat het me hieronder weten!

Naam:

E-mail:

Bericht: