Elke week een nieuwe aflevering van The Queencast!


Hieronder vind je de nieuwste afleveringen.
Ook kun je onderaan deze pagina suggesties en vragen insturen voor toekomstige afleveringen.

The Queencast is voor vrouwen die meer uit het leven willen halen, zonder zichzelf daarvoor kapot te hoeven werken. Podcasthost Nienke Thurlings is dé stresscoach voor vrouwen, en zij onderzoekt in The Queencast samen met jou hoe jij de Koningin van jouw eigen leven kunt zijn. Neem een kop thee en ga lekker zitten voor deze show waarin werkelijk álles wordt besproken voor een stressvrij leven vol vrouwelijke kracht.


Ben je weleens jaloers? Variërend van een klein steekje van 'het groene monster' tot een waas voor je ogen waar de Hulk U tegen zegt, de meeste mensen ervaren in hun leven weleens jaloezie. Er rust een groot taboe op dit onderwerp en dat is hartstikke zonde. Onderzoek in deze aflevering van de Queencast wat er met je gebeurt als je jouw schaamte en schuldgevoel loslaat en je jaloezie onderzoekt. Er zit namelijk een geheime boodschap in verborgen die jou kan helpen om te groeien en te stralen op jouw pad.


Durf jij je successen te vieren en je mening te geven? Of ben je een van die mensen die gelooft dat 'hard werk altijd beloond wordt'? In deze aflevering van de Queencast neem ik je mee in de psychologie achter de noodzaak om vol te durven zijn van jezelf, en de neiging om 'vooral niet teveel ruimte in te nemen' aan de wilgen te hangen. Fuck bescheidenheid! We willen je zien en horen, sister!


Via Instagram kreeg ik de vraag, 'hoe kan ik een diepere verbinding krijgen met mezelf en met andere mensen?' Dit heeft verbazingwekkend veel te maken met heldere grenzen hebben én natuurlijk jezelf echt laten zien. In deze aflevering van de Queencast onderzoeken we wat er nodig is voor een dramavrij contact met jezelf en een ander, zodat je beide het gevoel hebt dat je echt gezien wordt.


Waarom is het vaak zo moeilijk om een relatie te beëindigen? Ontdek hoe je op een integere manier een relatie kunt beëindigen die niet meer werkt of die niet goed voor je is, én hoe je er daarna voor kunt zorgen dat je weer met jezelf in balans komt. In deze aflevering van de Queencast geef ik je het stappenplan dat je nodig hebt om afscheid te nemen van de mensen die niet goed voor je zijn.


Mijn persoonlijke visie op spiritualiteit is dat het niet altijd allemaal liefde en licht hoeft te zijn. Het gaat juist ook om het ontdekken van je schaduwkanten, zodat je een dieper contact met jezelf kunt bereiken. Luister je mee naar deze aflevering van de Queencast?


In deze podcast neem ik je mee op een kleine reis door mijn persoonlijke ervaringen én deel ik tips over hoe jij je sexy kunt voelen op elke leeftijd (van jong tot oud). Ik ben zelf (bijna) 34. Mijn lichaam verandert en er zijn minder voorbeeldplaatjes om je naar te richten op die leeftijd. Gelukkig is dat een voordeel: het betekent dat je zélf kunt gaan uitvinden wat jou sexy maakt, van binnenuit.


Worstel je met onzekerheid of merk je dat je in sommige situaties een gebrek aan zelfvertrouwen ervaart? Deze aflevering van de Queencast laat je zien dat in jezelf geloven dichterbij is dan je denk. Stel je open voor je eigen hart en durf je over te geven aan het leven!


In een hele korte tijd is er een situatie ontstaan die ver af staat van je normale werkelijkheid. Dit is een shock voor je brein. Misschien switch je wel van emotie naar overzicht, en weer terug. In deze podcast help ik je om stress te beperken en een nieuwe balans voor jezelf te vinden in deze nieuwe realiteit.


Soms loopt je dag gewoon helemaal niet zoals je voor ogen had. En als je dan een klein beetje zoals ik bent, baal je eerst als een stekker. Maar hoe voorkom je nu dat je te lang in die vibe blijft hangen en in plaats daarvan positieve stappen vooruit zet? Ik geef je een paar van mijn beste tips in deze aflevering van de Queencast!


Voel jij een steekje van jaloezie bij het succes van een ander? Of misschien ben je wel blij voor de ander, maar maakt het je ook aan het twijfelen over jezelf. Doe en bereik je wel genoeg? Deze podcast is een geruststelling en leidraad ineen: het geeft je rust in je hart, omdat je ontdekt dat er een speciale plek is voor jou in het leven. 


Veel mensen worstelen met gevoelens van 'niet goed genoeg' of het altijd 'perfect' moeten doen. Maar wat als je het niet fout kunt doen? Deze aflevering van The Queencast helpt je inzien dat je precies op de juiste plek bent op jouw pad, en dat je mag vertrouwen dat je precies goed bent zoals je bent.


Sommige mensen nemen een zware of negatieve energie met zich mee en dat kost jou energie. Hoe kun je jezelf hiertegen beschermen en wanneer is het tijd om afscheid te nemen? In deze aflevering van The Queencast behandel ik verschillende soorten energie vretende mensen en geef ik je tips over hoe je hier het beste mee om kunt gaan. 


Geld... het is nogal een beladen onderwerp voor veel mensen. In deze aflevering van de Queencast geef ik je concrete tips voor hoe je geldblokkades kunt opheffen, een positieve relatie met geld kunt krijgen (jaja, ik zie het als iets levends), én je krijgt ook nog praktische inzichten voor hoe je jouw geld moeiteloos en met meer plezier voor je kunt laten werken. Het mooie? Iedereen kan dit en je kunt vandaag beginnen!


Wist je dat bepaalde anticonceptiemethodes een wetenschappelijk bewezen verhoogd risico op depressie en hoge stresslevels meenemen? En dat er ook heel betrouwbare methodes zijn die veel minder ingrijpend zijn voor jouw lichaam en geest? Ik geloof dat jij het als vrouw verdient om beter geïnformeerd te worden over anticonceptie. In deze aflevering van de Queencast haal ik onderzoek aan én vertel ik je over mijn eigen ervaringen, zodat je de keuze kunt maken die werkelijk bij jou past.


Zoveel burn-outs, zou het simpelweg komen doordat we geen balans kunnen houden tussen werk en privé? Of is er meer aan de hand? In deze aflevering van The Queencast staat de verhouding tussen vrouwelijke en mannelijke energie in onszelf en de wereld centraal, en hoe een gebrek aan vrouwelijke energie leidt tot stress.


Wil je wel groeien naar een next level, maar vind je het eng? In deze aflevering van The Queencast krijg je alle handvatten die je nodig hebt en ik vertel je mijn eigen ervaring met uit mijn comfortzone stappen. Enjoy! Liefs, Nien

Heb jij een vraag of suggestie voor een onderwerp voor The Queencast? Laat het me hieronder weten!

Naam:

E-mail:

Bericht: