Yesss! Het is zover, Vanaf 1 februari 2020 kun jij elke week genieten van een aflevering van The Queencast!


Hieronder vind je de nieuwste afleveringen.
Ook kun je suggesties en vragen insturen voor toekomstige podcasts.

The Queencast is voor vrouwen die meer uit het leven willen halen, zonder zichzelf daarvoor kapot te hoeven werken. Podcasthost Nienke Thurlings is dé stresscoach voor vrouwen, en zij onderzoekt in The Queencast samen met jou hoe jij de Koningin van jouw eigen leven kunt zijn. Neem een kop thee en ga lekker zitten voor deze show waarin werkelijk álles wordt besproken voor een stressvrij leven vol vrouwelijke kracht.


Geld... het is nogal een beladen onderwerp voor veel mensen. In deze aflevering van de Queencast geef ik je concrete tips voor hoe je geldblokkades kunt opheffen, een positieve relatie met geld kunt krijgen (jaja, ik zie het als iets levends), én je krijgt ook nog praktische inzichten voor hoe je jouw geld moeiteloos en met meer plezier voor je kunt laten werken. Het mooie? Iedereen kan dit en je kunt vandaag beginnen!


Wist je dat bepaalde anticonceptiemethodes een wetenschappelijk bewezen verhoogd risico op depressie en hoge stresslevels meenemen? En dat er ook heel betrouwbare methodes zijn die veel minder ingrijpend zijn voor jouw lichaam en geest? Ik geloof dat jij het als vrouw verdient om beter geïnformeerd te worden over anticonceptie. In deze aflevering van de Queencast haal ik onderzoek aan én vertel ik je over mijn eigen ervaringen, zodat je de keuze kunt maken die werkelijk bij jou past.


Zoveel burn-outs, zou het simpelweg komen doordat we geen balans kunnen houden tussen werk en privé? Of is er meer aan de hand? In deze aflevering van The Queencast staat de verhouding tussen vrouwelijke en mannelijke energie in onszelf en de wereld centraal, en hoe een gebrek aan vrouwelijke energie leidt tot stress.


Wil je wel groeien naar een next level, maar vind je het eng? In deze aflevering van The Queencast krijg je alle handvatten die je nodig hebt en ik vertel je mijn eigen ervaring met uit mijn comfortzone stappen. Enjoy! Liefs, Nien

Heb jij een vraag of suggestie voor een onderwerp voor The Queencast? Laat het me hieronder weten!

Naam:

E-mail:

Bericht: