Alleen deze week (11 - 17 januari 2021) : meer dan 50% korting 

The Queen 

of Selfcare

Combipakket van 

4 trainingen + sisterhoodgroep

Alles wat je nodig hebt om in 2021 volledig de focus op jezelf te leggen, met ontspanning, zelfliefde en zelfvertrouwen.


Dit is het perfecte moment om beter voor jezelf te zorgen!

Als je een beetje lijkt op 80% van de vrouwen die ik spreek, dan is er allesbehalve ruimte voor jou in je leven. Er zijn to-dolijsten, sociale verplichtingen (al dan niet via Zoom) en innerlijke onrust. En als de buitenwereld je niet om een klusje vraagt, dan weet je er zelf wel eentje te vinden. Herkenbaar? 


Ik heb een kleine truth bomb voor je: dit heeft meer te maken met je eigen patronen (hallo, grenzen!) dan met andere mensen. Want durf je 'nee' te zeggen? Mag je van jezelf tijd voor jou maken? En weet je eigenlijk wel wat wat jouw hart en ziel willen, hoe goede zelfzorg in jouw unieke situatie eruitziet en hoe je dat aan jezelf kunt geven? 


Het Queen of Selfcare Pakket is een once in a lifetime kans om jezelf al die dingen in één klap te geven. Jezelf te leren kennen en ruimte te maken voor JOU. Alles van grenzen herkennen en aangeven, tot ruimte maken voor jezelf en een heerlijk rijk selfcare ritueel vormgeven zijn in dit pakket inbegrepen. 


Dus let's go, Queen. Waar wacht je nog op? Er is geen beter moment dan nu.  2021 mag helemaal jouw jaar worden. And it starts here!

Wat je gaat leren:

 • Vanzelfsprekend zelfvertrouwen en innerlijke kracht voelen, zonder te hoeven knokken.

 • Werken en leven vanuit flow en inspiratie, zonder jezelf uit te putten.

 • Jezelf onder alle omstandigheden een prioriteit maken. Je creëert persoonlijke rituelen en leert eigen lichaam en hart heel goed aanvoelen. Daardoor haal je meer plezier uit je leven, en (al zal dit je verbazen) je wordt er zelfs effectiever van. Selfcare is níet egoïstisch.

 • Je leert vertrouwen en geloven in jezelf, waardoor je kansen durft te grijpen en je dromen waarmaakt.

 • Je weet wat je nodig hebt en geeft je grenzen makkelijk aan, zonder schaamte of schuldgevoel.

Wat je dacht te weten over selfcare, klopt niet.

Selfcare is zoveel meer dan af en toe met chocolade en Netflix op de bank. Het is zelfs meer dan genoeg slapen, bewegen en gezond eten. Boven alles betekent selfcare een goed contact met wie jij op het diepste niveau bent. Alle andere dingen vloeien daar uit voort. 


Het betekent negatieve patronen doorbreken en JA zeggen op wat je hart graag wil. Je omringen met fijne mensen, en weten hoe je die kunt vinden. Aanvoelen wat voor jou van moment tot moment het juiste is: rust of actie, chocolade of een gezonde maaltijd. 


Selfcare is de basis van alles. En als je die basis niet aanleert, val je voor uitvluchten en verslavingen. Het is tijd om dat te doorbreken en jezelf een diep voedende relatie met de belangrijkste persoon in jouw leven te gunnen: jij zelf. 


Is dit herkenbaar?

 • Je weet niet goed hoe je tijd en aandacht aan jezelf moet geven.

 • Grenzen aangeven en 'nee' zeggen is lastig voor je.

 • Je wilt meer zelfliefde en zelfvertrouwen ervaren, en met ontspanning lekker sterk in je schoenen staan.

 • ...enne, over die ontspanning gesproken: je wilt ook eigenlijk wel meer rust in je leven. Elke dag met een rustig en voldaan gevoel terugkijken, in plaats van te panieken over alles wat nog 'moet'. 

 • Je wilt je mooi en goed genoeg voelen, precies zoals je bent.

 • Je wilt een betere verbinding met je eigen lichaam en hart, zodat je vanuit je intuïtie positieve keuzes kunt maken.

 • Het lijkt je heerlijk om te voelen dat je leven écht helemaal van jou is, zonder daarbij de verbinding met anderen te verliezen.

Met het Queen of Selfcare pakket krijg je alle tools in handen om hier stappen in te zetten!


Yes, ik wil meedoen!

(= 57% korting t.o.v. de normale prijs)

(= 50% korting t.o.v. de normale prijs)

Deze vier trainingen zijn inbegrepen:

Training 1: Koningin van jouw Leven

Losse verkoopwaarde: 497,-

Ontdek de 7 valkuilen waar elke vrouw intrapt voordat ze zelfsabotage of negatieve gedachten ervaart. Door jouw schaduwkanten te ontdekken voorkom je dat je jezelf saboteert en onbewust klein houdt. 


Krijg inzicht in de MINDSET VAN DE KONINGIN. Zodat je deze in plaats van de negatieve gedachten kunt toepassen in jouw eigen leven en zo meer geluk, succes en oprechte verbinding met jezelf en anderen ervaart. 


Geef de VOLMAAKT VANZELFSPREKENDE VERSIE VAN JOU de ruimte en zorg waanzinnig goed voor jezelf. Zodat jij je op je gemak voelt bij jezelf, durft te vragen om wat je wilt en met openheid alles kunt ontvangen wat je hart verlangt.

Training 2: De Thuisretreat

Losse verkoopwaarde: 247,-

Alles wat je nodig hebt om een retreat vorm te geven in je eigen huis. Flexibel inpasbaar in jouw schema en naar jouw wensen, maar wel mét een duidelijk stappenplan.


Zo ervaar je diepe ontspanning en doe je nieuwe inzichten op. Je kunt jezelf steeds wanneer je het nodig hebt een retreat op maat geven, doordat je de verschillende handvatten telkens op nieuwe manieren kunt combineren. 


Een dag, een weekend of een hele week: jij hebt het zelf in de hand. Op basis van een simpel werkblad geef jij jouw ideale retreatweek vorm. Hiervoor kies je elementen uit de digitale leeromgeving die voor jou klaarstaat. 


En daarnaast kun je in de facebookgroep je ervaringen met andere vrouwen delen.  

Training 3: Kernwonden Helen

Losse verkoopwaarde: 47,-

We krijgen in onze maatschappij vaak geleerd dat je alles met je hoofd moet oplossen, maar een negatief patroon zit dieper dan dat. Het zit niet alleen vast in je gedachten, maar ook in je lijf en je emoties. En belangrijker nog: je onderbewustzijn. Je oerbrein. Die plek waar je met je logische verstand helemaal niet bij kunt. Daarom noem ik het ook kernwonden. 


Dus als je écht voor eens en voor altijd wilt helen van je pijn en worstelingen, zul je jouw negatieve patronen moeten aanpakken op het allerdiepste niveau: bij de kern.


Doordat je jouw kernwond echt bij de wortel aanpakt, vindt er diepe heling plaats. 


Training 4: Queen Life Masterclass

Losse verkoopwaarde: 49,-

Wat is er nu fijner dan samen met gelijkgestemde high vibe vrouwen en een goede kop koffie (of thee) een super leerzame Masterclass volgen die ervoor zorgt dat je zin hebt om actie te ondernemen op jouw dromen?


Op donderdag 28 januari om 15 uur gaan we in op het thema Selfcare. Wat houdt dat nu écht in, en hoe wat heb jij in jouw unieke situatie nu eigenlijk nodig? In twee uur tijd krijg je hier grip op. Geen snelle lapmiddelen, maar echt inzicht in hoe je beter voor jezelf kunt zorgen. 


De Masterclass is nog 30 dagen terug te kijken. Dus ook als je er niet live bij kunt zijn, heb je toegang tot het webinar. 

Totale waarde: 840,- euro

...alleen krijg jij dit hele pakket nu voor 

de helft van de prijs

Kies hier jouw korting:


359,- in één keer
= 57% korting

6 x 69,- per maand
= 50% korting

Alleen verkrijgbaar in de week van 11 - 17 januari 2021

Waarom geef ik zoveel korting?

Nu vraag je je misschien af waarom ik zoveel korting geef en of het wel echt zo is. Ik snap je, want hoe vaak hoor je wel niet dat de eigenlijke waarde van een training vele malen hoger ligt dan de prijs die jij ervoor betaalt. In dit geval is het echter écht zo. Je kunt op de pagina's van de losse trainingen kijken en de prijzen zelf optellen. De prijs van Koningin van jouw Leven is in het verleden zelfs alleen maar omhoog gegaan, omdat er zo ontzettend veel bij de training inbegrepen is. 

Dus... waarom geef ik eigenlijk korting op dit pakket? Dit zijn mijn belangrijkste redenen:

 • We leven in een spannende tijd, en ik wil zoveel mogelijk vrouwen de kans geven om zichzelf centraal te stellen. Ongeacht de omstandigheden. Het is nu belangrijker dan ooit dat je leert ontspannen, focussen op een positieve toekomst en je grenzen kunnen aangeven. Stress en zelfopoffering mag niet jouw dagelijkse werkelijkheid zijn. JUIST nu niet, want dat is funest voor je levensgeluk, gezondheid en het positieve verschil dat je kunt maken in de wereld. 

 • Ik wil vieren dat de centrale boodschap van mijn werk vanaf 2021 'selfcare' is, en deze trainingen geven je alles wat je nodig hebt om verschillende vormen van selfcare te ontdekken. 

 • Vanaf februari krijgen al mijn trainingen een maximale looptijd (bijvoorbeeld 3 maanden). Ook deze trainingen. Ik wil dit niet onaangekondigd doen, en je daarom dus een allerlaatste keer de kans geven om levenslang toegang te krijgen tot het materiaal van deze cursussen.

 • The world needs powerful women! En dat betekent: vrouwen die vanuit zelfliefde en zelfvertrouwen leven. Laten we 2021 daarom beginnen door massaal voor onszelf te kiezen. Het Queen of Selfcare Pakket kan je kickstart zijn op dat pad. 

 • Het is gewoon leuk. Als je eerder een training bij me hebt gevolgd, zul je dit kunnen beamen: ik vind het hartstikke tof om cadeautjes te geven, mensen blij te maken en iets extra's te doen. In ieder van mijn trainingen krijg je meer dan je vantevoren verwacht. Zo'n dikke vette korting om jou te helpen je jaar goed te starten past dus helemaal in mijn straatje :-).

De kernwaarden van het Queen of Selfcare pakket

Krachtig

Vol zelfvertrouwen jezelf op nummer 1 zetten en heldere grenzen hebben.

Ontspannen

Ontdek hoe jij persoonlijk het beste tot rust komt, en vind diepe heling voor oude pijn en negatieve patronen.

Vreugdevol

Het leven wordt een heel stuk lichter en vrolijker doordat je weet wat je plezier geeft en je daar ook voor durft te kiezen.

Intuïtief

Hou op met piekeren en twijfelen, door te ontdekken hoe je hart en lichaam met jou communiceren.

EXTRA! Toegang tot de Queendom Facebookgroep

We zijn nog zoveel krachtiger als we deel uitmaken 
van een sisterhood!

Daarom krijg je onbeperkt toegang tot de Queendom Facebookgroep. Dit is mijn exclusieve besloten sisterhood vol high vibe vrouwen zoals jij. Een levendige community vol positieve en diepe gesprekken. Uiteraard ben ik ook in deze groep aanwezig, en maak ik af en toe exclusieve filmpjes (of geef ik zelfs een gratis masterclass die nergens anders te zien is). Je zult je er snel thuis voelen, want een van onze kernwaarden is dat iedereen met open armen verwelkomd wordt.

Mega veel handvatten

Dit krijg je allemaal

Koningin van jouw leven

 • 8 werkboekenboordevol oefeningen en handvatten om een eind te maken aan zelfsabotage en jouw innerlijke koningin op te laten staan. (Levenslang toegang).  

 • 3 uitgebreide webinars van mij(vooraf opgenomen). Deze zijn ieder meer dan een uur. Ontdek wat jouw vrouwelijke intuïtie je wil vertellen en hoe de koningin in jou spreekt. Voel en ervaar de rijkdom die in jou besloten ligt. Je claimt eindelijk jouw leven en neemt volledig en zelfverzekerd de ruimte in die je verdient. (Levenslang toegang).  

 • 3 extra meditaties en stem- en ademoefeningen. (levenslang toegang)  

 • Bonus 1: Webinar 'Op een authentieke manier je ruimte innemen en grenzen communiceren' - 90 minuten. (Vooraf opgenomen. Levenslang toegang).  

 • Bonus 2: Toegang tot de bonusmodule 'Wijsheid van de Menstruatiecyclus'. Hierin zijn een meditatie, webinar en werkboek opgenomen waarmee jij je menstruatiecyclus leert kennen. Ontdek de geheime kracht die hierin schuilgaat en hoe je door op het juiste moment te rusten of juist actie te ondernemen tien keer creatiever, effectiever en gelukkiger kunt worden.  

De Thuisretreat

 • Twee voorbeeldkalenders met een aanbevolen dagindeling + een werkblad om stap voor stap jouw ideale Thuisretreat in te delen. 

 • 7 x een online spiritual alignment class met Nienke. (Vooraf opgenomen).

 • Introductievideo: mediteren en yoga, hoe doe je dat?

 • 4 Yogavideo's met Nienke

 • Lijst met Chilltijd-ideeën: voor als je zelf even niet weet hoe je echt tijd voor jezelf kunt nemen.

 • Werkboek voor een ontspannen badritueel

 • 3 Healingvideo's van EFT-deskundige Rachel

 • 3 x stem- en ademvideo van gecertificeerd CVT-coach Saskia.


 • BONUS: 2 ontspanningsmeditaties

  - Rust in je Hoofd - antipiekermeditatie

  - Mijn populaire en mega effectieve Slaapmeditatie

 • BONUS: lijst met aanbevolen producten

  Wil je jouw Thuisretreat éxtra ontspannen maken? Dan heb ik speciaal voor jou een lijst gemaakt met producten die jouw ervaring nog fijner kunnen maken

Kernwonden helen

 • 1 Instructievideo om de training goed te beginnen.

 • 3 x video masterclass van circa 15 minuten om jouw kernwond(en) te vinden, de koorden met het verleden door te snijden voor diepe heling en een positieve blik op de toekomst te ontwikkelen.

 • Een werkboek boordevol krachtige oefeningen, vragen en visualisaties om een eind te maken aan jouw valkuilen.

 • Een uitgebreide meditatie om te ontdekken waar jouw kernwonden in je lichaam en gevoelsleven zijn opgeslagen. Dankzij deze meditatie heel je ook je onderbewustzijn van pijn en negatieve patronen.

... en ook nog toegang tot de Queen liFe masterclass van donderdag 28 januari 2021

 • Het onderwerp van deze masterclass is 'Glow Up! Hoe selfcare je leven kan veranderen'

 • De Masterclass wordt LIVE gegeven van 15 - 17 uur. Als je er live bij bent, kun je mij ook vragen stellen. 

 • Je krijgt nog 30 dagen toegang tot de replay van deze masterclass. Dus je kunt op ieder gewenst tijdstip meedoen (handig als je er niet live bij kunt zijn).

 • Een uitgebreide meditatie om te ontdekken waar jouw kernwonden in je lichaam en gevoelsleven zijn opgeslagen. Dankzij deze meditatie heel je ook je onderbewustzijn van pijn en negatieve patronen.

 • Inhoudelijke informatie en jouw unieke inloglink krijg je circa 1 week voor aanvang van de Masterclass per mail.

OMG, I Need this in my life!

Ik doe mee!


359,- in één keer
= 57% korting

6 x 69,- per maand
= 50% korting

Wat anderen zeggen over de trainingen in het pakket

Wat anderen zeggen over de trainingen in dit pakket

Dus wil je meer:

 • Rust in je hoofd en ontspanning in je lijf?

 • Keuzes maken vanuit je hart, met overtuiging en plezier?

 • Voor jezelf op durven komen, ook als anderen er niet hetzelfde over denken als jij?

 • Je krachtig, rustig en vrolijk voelen, ongeacht je omstandigheden?

 • Voldoening in je leven vinden, omdat je in alignment bent met wie je vanbinnen werkelijk bent?

Geef jezelf dan nú het 

Queen of Selfcare Pakket cadeau!

"Selfcare is de meest radicale vorm van women empowerment. Je zegt daarmee: ik doe ertoe, ik mag ruimte innemen. 


En die attitude verandert je hele leven"