uitverkocht

The Inner Queen Retreat 

14 - 17 februari 2020

 • 4 dagen lang exclusieve workshops, meditaties en intensieve 

  persoonlijke begeleiding van Nienke.

 • Innerlijk én uiterlijk de Koningin in jou naar voren brengen, zodat je vol zelfvertrouwen en positieve energie in het leven staat.

 • In totaal zijn er slechts 8 beschikbare plaatsen.

 • Elke dag waanzinnig lekker vegan eten van Oh My Guts!
 • Een prachtige locatie met zwembad en sauna, middenin de natuur.

(Liever in termijnen? Dat kan!

Mail met info@nienkethurlings.com voor de mogelijkheden)

The Inner Queen Retreat is een diep helende reis naar de kern van wie jij werkelijk bent als vrouw. Los van plaatjes of verwachtingen. Het is een her-inneren: het opnieuw voelen, ervaren en dan stevig verankeren wat het betekent om JOU te zijn en om vrouw te zijn. 


Vind je vuur en passie, maar ook vanzelfsprekende kalmte in jezelf. Denk aan hoe een koningin op haar troon zit: het vuur in haar hart brandt, ze weet heel goed wie ze is en juist die power geeft haar een rustig zelfvertrouwen. Dit retreat draait om de innerlijke beleving. Om voelen en ervaren. Van binnenuit ontdekken wie je bent en wat jou hier te doen staat in de wereld, en dat met zelfvertrouwen en plezier naar buiten brengen.


De wereld heeft meer vrouwelijke kracht nodig. De wereld heeft jou nodig. Let's go!

Stap in je goddelijke vrouwelijke essentie 

voor een leven vol overgave en bergen zelfvertrouwen

Vrijdag 14 - maandag 17 februari 2020


Start en eind


Je komt vrijdag 14 februari rond 11 uur aan. Om 12 uur beginnen we met een gezamenlijke lunch. Daarna gaat het retreat van start. We eindigen maandag 17 februari weer met een gezamenlijke lunch, waarna iedereen naar huis gaat. 


De inhoud


Je krijgt elke dag meerdere exclusieve workshops van mij op diverse thema's die te maken hebben met jouw innerlijke kracht en vrouwelijkheid. Je ontdekt de Koningin in jou: de meest echte, rauwe, pure, ongefilterde versie van jezelf. Je mag er zijn met al jouw power en al je kwetsbaarheid. Je zult merken dat er waanzinnig veel kracht en schoonheid in jou klaarligt om naar buiten te komen! Ik creëer voor jou een veilige, diep ondersteunende ervaring waarin je in jouw totaliteit gezien mag worden voor wie je diep in je hart bent. Na de retreat stap je de wereld in met een sterk gevoel van, 'hier ben ik!' 


Elke dag is er een goede afwisseling tussen diepgaande meditaties en workshops en tijd voor jezelf. Als ik een ding heb geleerd over retreats, is het namelijk wel dat rust en ruimte om te reflecteren net zo belangrijk is als nieuwe dingen leren. Het hoort allemaal bij het proces.


Dagelijks programma


We beginnen de dag met meditatie en activatie van ons lichaam. Dit is belangrijk, omdat je daardoor uit je hoofd en in je lichaam komt en de rest van de dag beter bij je gevoel kunt komen. 


Na de ochtendactivatie is er ruim de tijd om te ontbijten en iets voor jezelf te doen. 

 • Om 09:30 beginnen we met de eerste workshop, die helemaal gaat over oude pijn, angsten en onzekerheden loslaten op het thema van die dag.

 • Van 12:00 - 14:00 uur staat er een heerlijke lunch voor je klaar en heb je de tijd om iets voor jezelf te doen, bijvoorbeeld te rusten, de sauna in te duiken, een wandeling maken of in je dagboek schrijven.

 • Van 14:00 - 17:00 uur vindt de tweede workshop plaats, waarin je nieuwe kanten van jezelf ontdekt en je met vreugde en zelfvertrouwen naar een nieuw niveau groeit op het thema van die dag.

 • Tussen 17:00 en 19:30 heb je weer tijd voor jezelf en staat natuurlijk een goddelijke maaltijd, verzorgd door Oh My Guts, voor je klaar.

 • We sluiten de dag gezamenlijk af met een milde, liefdevolle oefeningen en meditaties om jouw hart meer rust en zelfvertrouwen te geven.

Vanaf ongeveer 21:00 uur is er tijd om samen in de woonkamer te ontspannen of iets voor jezelf te doen.


Dit is niet zomaar een retreat. Het is een diepgaande, hart openende transformatie om je vuur en vrijheid te vinden.

Wat zijn de thema's?

 • Jouw unieke kwaliteiten als vrouw en Koningin 

  op deze aarde ontdekken.

 • Lichaamsbewustzijn: volledig en zonder oordeel je lichaam kunnen ervaren en liefhebben.

 • Taboes, angsten en negativiteit doorbreken. Maak een eind aan saboterende gedachten, schaamte- en schuldgevoel!

 • Je dromen en verlangens ontdekken én serieus nemen.

 • Ontdekken wat vrouwelijke kracht werkelijk inhoudt.

 • De sisterhoodwond helen: andere vrouwen leren vertrouwen en je 'een vrouw onder de vrouwen' durven voelen.
 • Zelfvertrouwen en kracht: durven staan voor jezelf en jouw missie, zonder te onderhandelen op je grenzen.

(Liever in termijnen? Dat kan!

Mail met info@nienkethurlings.com voor de mogelijkheden)

De laatste dag: The rise of the queen


De workshops op vrijdag, zaterdag en zondag werken toe naar een super gaaf hoogtepunt:The Inner Queen Ritual & Fotoshoot. Op maandagochtend beginnen we zoals gewoonlijk met de ochtendactivatie en een lekker ontbijt, maar daarna staat alles in het teken van je innerlijke koningin naar buiten brengen en laten shinen. Hoe we dat precies gaan doen ga ik je natuurlijk nog niet verklappen, want dan kun je er in het moment zelf dubbel en dwars van genieten. Maar ik kan je wel alvast het volgende vertellen dat het EPIC wordt. 


Dit is de dag dat de Koningin in jou werkelijk zichtbaar wordt!


Na een bijzonder ritueel krijg jij persoonlijk tijd met een visagiste die jouw haar en make-up gaat doen op een manier die voor jouw gevoel écht representeert wie jouw Inner Queen is. Dit wordt gevolgd door een fotoshoot waarin je met de hulp van de een professionele fotografe jezelf als Koningin gaat neerzetten. Elke vrouw is anders en we gaan er dan ook alles aan doen om jou precies zo op de foto te zetten als bij jou past. Of je nu een wild and free gypsy spirit bent, een stoere chick of zacht en sierlijk. Jouw Inner Queen komt tevoorschijn! Natuurlijk krijg je deze foto's zo snel mogelijk na het retreat thuisgestuurd.

En natuurlijk een mega goedgevulde goodiebag! 

Want Wie houdt er nou niet van goodiebags?


Kijk, ik vind: als je het doet, doe het dan goed. 


Dus het is mijn intentie dat jij je echt helemaal in de watten gelegd voelt tijdens dit retreat, en ook in de maanden daarna nog volop kunt nagenieten van al het moois wat The Inner Queen Retreat je gebracht heeft. 


Daarom heb ik een onwijs gave goodiebag voor je samengesteld met een waarde van meer dan 150 euro! Natuurlijk heb ik er zelf allemaal bijzondere cadeautjes voor je in gedaan, maar ik heb ook een aantal hele toffe partners gevonden die deze goodiebag nóg leuker voor je hebben gemaakt. 


Deze goodiebag is alleen exclusief te krijgen tijdens The Inner Queen Retreat. 

(Liever in termijnen? Dat kan!

Mail met info@nienkethurlings.com voor de mogelijkheden)

Alle maaltijden tijdens deze retreat zijn met liefde voor jou en de natuur samengesteld door Oh My Guts!

Oh my guts! is wat mij betreft de allerbeste maaltijdservice van Nederland. Ze werken uitsluitend met verse ingrediënten en hun menu wisselt ieder seizoen. Tijdens de Inner Queen Retreat kun je je elke maaltijd verheugen op heerlijke, gezonde gerechten die een feestje zijn voor het oog én je lichaam. Prachtige kleur- en smaakexplosies op je bord, met alleen natuurlijke ingrediënten. Zelfs de overheerlijke zoete desserts zijn vrij van geraffineerde suikers. Dat wordt schaamteloos genieten van echt 'high frequency food', fit for a Queen. 


Ook fijn: Oh my guts! maakt gebruik van milieuvriendelijke verpakkingen en een CO2-neutrale bezorgdienst. 

...En nu ben jij natuurlijk super benieuwd 

waar je gaat verblijven

Deze prachtige grote boerderij staat middenin de natuur van Overijssel. We hebben het hele pand en het omliggende terrein vier dagen lang voor onszelf en dat betekent dat jij alle rust en ruimte zult hebben om je helemaal onder te dompelen in het Inner Queen Retreat. Letterlijk zelfs, als je dat leuk vindt, want er is een binnenzwembad en sauna aanwezig waar je gewoon gebruik van kunt maken wanneer je daar zin in hebt. 


Jouw kamer 


Je deelt jouw kamer met een andere sister queen en hebt je eigen eenpersoonsbed. Verder heeft het huis verschillende fijne hoekjes met lekkere stoelen, banken en schrijf- of eettafels waar jij je terug kunt trekken als je daar zin in hebt. Er zijn meerdere badkamers met bad en / of douche aanwezig. 

 

Digital Detox 


Er is maar heel beperkt Wifi aanwezig op de locatie, wat betekent dat je voor de duur van de retreat alle ruis van social media en werk lekker kunt vergeten. Hierdoor kun je echt genieten van alle mooie ervaringen die je tijdens de Inner Queen Retreat op zult doen.

(Liever in termijnen? Dat kan!

Mail met info@nienkethurlings.com voor de mogelijkheden)

Veelgestelde vragen

Het is de eerste keer dat ik naar een retreat ga. Waar moet ik rekening mee houden?

Wat leuk dat mijn retreat je eerste retreat is! Het belangrijkste is: ontspan en heb een open mind. Je wordt goed begeleid in alle meditaties en oefeningen en hoewel we diep zielswerk zullen doen, is het ook gewoon vooral heel erg fijn en leuk. Voel je gedurende het hele retreat vrij om naar mij of mijn team toe te komen als je vragen hebt of ergens mee zit. Dit retreat draait helemaal om jou en we zijn er voor je!

Wat moet ik meenemen?

Voor de meeste dingen, zoals beddengoed, badlakens en maaltijden, wordt gezorgd. Ook zijn er thee en kleine snacks, zoals fruit en mueslirepen voor tussendoor aanwezig. Het belangrijkste is dat je voor meerdere dagen makkelijk zittende kleding meeneemt waar je vrij in kunt bewegen. Een waterflesje is ook altijd handig. Wanneer je je opgeeft voor The Inner Queen Retreat krijg je per e-mail een inpaklijst, zodat je geen belangrijke items vergeet. 

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ja, absoluut! Als je in termijnen wilt betalen, stuur dan even een mailtje naar info@nienkethurlings.com. Mijn assistente Susanne kijkt graag met jou naar de mogelijkheden voor een betaalregeling die past bij jouw financiële situatie. 

Kan ik later aansluiten / eerder weggaan?

Om het onderlinge vertrouwen en de veiligheid in de groep te waarborgen is het de bedoeling dat iedereen vrijdag 14 februari voor 11.30 uur aanwezig is en maandag 17 februari na de fotoshoot en lunch pas weer vertrekt (circa 13.30 uur). Daarnaast is het voor jouw eigen proces goed om de volle vier dagen aanwezig te zijn, anders mis je bijvoorbeeld belangrijke thema's en heb je niet optimaal van het retreat kunnen profiteren.

Hoe zit het met vervoer van en naar de locatie?

Het is de bedoeling dat je met je eigen vervoer komt. We kunnen je natuurlijk wel aan andere deelnemers koppelen, zodat jullie eventueel een auto kunnen delen. 

Ik ben slecht ter been / heb een medische indicatie. Is The Inner Queen Retreat geschikt voor mij?

De locatie is helaas niet geschikt voor rolstoelgebruikers. De slaapkamers bevinden zich allemaal op de eerste verdieping. Daarnaast is het belangrijk dat je bij het meedoen aan deze retreat in goede geestelijke en lichamelijke gezondheid verkeert. Veiligheid gaat boven alles! Hoewel je altijd zelf kunt kiezen hoe intens je een bepaalde oefening voor jezelf maakt, zullen we wel gaan bewegen en dansen. Tijdens de oefeningen kunnen bovendien ook onverwachte emoties loskomen. Er is goed getrainde begeleiding aanwezig, maar het is ook belangrijk dat je verantwoordelijkheid kunt nemen voor jezelf. Mijn team en ik hebben allemaal een achtergrond in de psychologie en een geldig EHBO-diploma, maar we zijn geen medisch professionals. Twijfel je of jouw geestelijke of medische toestand je toestaat om mee te doen met het retreat? Neem dan van tevoren contact op met info@nienkethurlings.com. We zullen je dan samen met jou bekijken of het Inner Queen Retreat (op dit moment) geschikt is voor jou.   

Hoeveel vrouwen doen er mee?

In totaal is er ruimte voor 10 vrouwen tijdens The Inner Queen Retreat.

Ik heb een speciaal dieet. Kan daar rekening mee worden gehouden?

Yes! Met de meeste dieetwensen kunnen we rekening houden. Alle maaltijden gedurende het retreat zijn sowieso al veganistisch. Daarnaast kunnen we rekening houden met bijvoorbeeld een gluten- of notenallergie. Wil je zeker weten dat we jouw dieetwensen goed begrijpen? Neem dan even contact op met info@nienkethurlings.com. Mijn assistente Susanne overlegt dan voor je met onze cateringservice. 

Door wie wordt The Inner Queen Retreat begeleid?

Het Inner Queen Retreat wordt in de eerste plaats natuurlijk begeleid door mij, Nienke. Ik begeleid de workshops, meditaties en ben de volle vier dagen voor jou aanwezig. Daarnaast heb ik twee van mijn beste coaches ingeschakeld, Mirte en Marie-Elize. Beiden hebben een achtergrond in de psychologie, meditatie en spiritualiteit. Mijn team en ik zijn de volle vier dagen jouw aanspreekpunt. Samen zorgen we dat er het retreat een veilige, geborgen plek is voor jou om alles te ervaren wat er in jouw proces bovenkomt. Voel je vrij om ons aan te spreken wanneer je daar behoefte aan hebt.