Rustrevolutie Membership

49,- per maand, maandelijks opzegbaar

 • Eindelijk echte, diepe rust ervaren in je hoofd, hart én lichaam.

 • Meer manieren om te ontspannen ontdekken.

 • Super makkelijk te combineren met jouw dagelijks leven.

 • Ontdekken waar jij écht van tot rust komt, zodat je oude ongezonde gewoontes die niet werken kunt loslaten.

 • Niet meer meedoen aan de ratrace en écht voor jezelf kiezen.

Hey sister, welkom,

Als het woord 'Rustrevolutie' je aanspreekt, is er een grote kans dat je onder meer stress gebukt gaat dan je zou willen. Je gaat door in de ratrace, de verwachtingen van jezelf en andere mensen, maar echt gelukkig word je er niet van. Tegelijkertijd weet je ook niet goed waar je moet beginnen met verandering. Ja, meer rust nemen... Maar hoe doe je dat? Je wilt wel meer tijd voor jezelf nemen, maar weet misschien niet goed hoe. Televisie kijken en meer slapen, misschien mediteren... En daar houdt het rijtje wel zo'n beetje op.


Als lid van het Rustrevolutie Membership krijg je elke maand diep rustgevende methodes in handen. We werken elke maand met een ander thema, zodat je steeds op een ander levensgebied leert echt diepgaande rust te ervaren. Het belangrijkste is dat het Rustrevolutie Membership je helpt om je zelfredzaam te maken op het gebied van rust en ontspanning. Je ontdekt de manieren die voor jou persoonlijk heel goed werken, leert jezelf echt kennen en kunt in steeds meer situaties keuzes maken die jou de diepe ontspanning geven die jij verdient. 

Als het woord 'rustrevolutie' je aanspreekt, is er een grote kans dat je meer stress hebt dan je zou willen...

Wat is het Rustrevolutie Membership Niet?

Het Rustrevolutie Membership is niet...

 • Zwaar, vermoeiend of 'hard aan jezelf werken'.

 • Verplichte opdrachten en strakke deadlines.

 • Wéér iets wat je in je schema moet zien te passen

...Beloofd!

Oké, cool... Maar wat is het dan wel?

De Rustrevolutie is de zachtste revolutie in de geschiedenis van de mensheid. Het is terugkomen bij jezelf; een enorme bevrijding. Het Membership helpt jou om dag in dag uit meer rust en ontspanning te ervaren, gewoon in jouw dagelijks leven. Je gaat ontdekken hoe je meer momenten van échte quality time voor jezelf kunt creëren. Je zult zien dat je met de juiste aanpak al kunt opladen door regelmatig vijf minuten ruimte voor jezelf te creëren, en natuurlijk ontvang je ook prachtige meditaties en oefeningen om diepe ontspanning te ervaren. 


Het uitgangspunt van het Rustrevolutie Membership is dat het makkelijk te integreren is in hoe jouw leven er nu uitziet. Zodat je weer plezier kunt halen uit al het moois dat het leven al te bieden heeft, zonder ergens naar te hoeven streven of prestaties te behalen.


Instragram is de plek waar het Rustrevolutie Membership haar 'thuisbasis' heeft. Na jouw inschrijving word je lid van een besloten Instagram account, waar alle content van het membership wordt geplaatst. Dat is fijn, want daardoor heb je dus altijd toegang tot manieren om jezelf een pauze te geven, of je nu thuis of onderweg bent. Op deze manier gaat social media dus ook vóór je werken. Instagram wordt een ondersteuning, in plaats van een afleiding. Daarnaast krijg je elke maand een e-mail met daarin een inspirerende tekst over het maandthema, een audiobestand van de bijbehorende meditatie en het kalenderoverzicht voor de komende maand.

IK schrijf me in!

Dit krijg je elke maand in jouw membership:

JOUW DEELNAME IS 49,- EURO PER MAAND of 142,- per kwartaal. DIT IS MAANDELIJKS OPZEGBAAR.

OMG, dit wil ik!

Voor wie is het Rustrevolutie membership?

Herken jij jezelf hier in? 

JIJ....

 • Weet dat het mogelijk is om vanuit je ziel en intuïtie te leven, maar de dagelijkse ratrace weerhoudt je ervan om daar écht op te vertrouwen.

 • Wordt voor je gevoel geleefd: je ervaart de druk van de eisen van het leven en de mensen om je heen en kunt je daar moeilijk van losmaken.

 • Vindt het moeilijk om je hart te volgen. Je wilt wel, maar je hoofd neemt het snel over. Je wilt leren bouwen op je innerlijke wijsheid, in plaats van piekeren.

 • Wilt rustiger slapen, meer genieten en voldoening voelen over wie jij bent.

 • Bent er klaar voor om vanuit vrouwelijke kracht te leven.

.... Dan ben je op de juiste plek. Eigenlijk is het heel simpel:

Wil jij méér rust en ruimte in je leven, om wat voor reden dan ook? 


Dan is het Rustrevolutie Membership de beste keuze die je nú kunt maken voor jezelf.


En het mooiste is dat je er gebruik van kunt maken zo lang als het voor jou goed voelt. Of dat nu een maandje is of een halfjaar. Heb je genoeg geleerd? Dan kun je altijd weer direct je abonnement opzeggen. 

En kies je voor een kwartaalabonnement in plaats van een maandabonnement? 

Dan krijg je nóg een waardevol extraatje:

Ik ga ervoor!

Waarom is er een #rustrevolutie nodig?

Er is een extreme disbalans in de wereld. We zijn helemaal losgeslagen op het pad van 'meer, verder, beter', zonder te beseffen dat we hierdoor juist minder, vastgetekend en slechter af zijn. We putten onszelf en de aarde steeds verder uit. Een belangrijk deel van het leven gaat aan je voorbij als je steeds maar in stress leeft. Je mist connectie en vervulling. Als stressdeskundige en als mens weet ik én voel ik dat rust essentieel is. In rust schakelt je brein over naar de hersengolven die zorgen voor diepe ontspanning, creativiteit en ja... transcedente of zelfs spirituele ervaringen. Je komt in contact met je ziel. En alleen vanuit díe plaats kun je echt mooie dingen doen in het leven. Dus wil je echt iets verbeteren in de wereld? Begin bij jezelf. Kom in verzet. Neem meer rust. Heel veel meer rust. Verandering komt van binnenuit. Het is tijd voor een revolutie. Een #rustrevolutie. Zodat we kunnen gaan intappen op de hoger ontwikkelde delen van ons mens-zijn. De Rustrevolutie leidt tot de evolutie van de mens. Daar ben ik van overtuigd. Doe je mee?

FAQ

 • Algemeen
 • Prijzen & abonnementsduur
 • Ik heb een andere vraag...

Hoe werkt het aanmeldproces?

1.) Kies jouw abonnementsvorm (per maand of per kwartaal).

2.) Jouw inschrijving is geldig vanaf de eerstvolgende startdatum. Dat is steeds de eerste maandag rond de volle maan. Zie de laatste FAQ hieronder voor de data.

3.) Je ontvangt binnen 24 uur een e-mail met de link naar de Instagrampagina van het membership en wachtwoord.

4.) Meld je zo snel mogelijk aan op de Instagrampagina.

5.) Mijn team checkt jouw aanmelding op Instagram en als alles klopt word je op de eerstvolgende startdatum toegevoegd aan het membership. Vanaf dat moment kun je alle content bekijken voor de maanden waarop je ingeschreven bent.

Hoe lang hou ik toegang tot het materiaal van het membership?

Je kunt het materiaal van een bepaalde maand alleen in die maand bekijken. Daarna wordt het offlline gehaald. De reden hiervoor is ook dat er elke maand nieuwe leden bij het membership komen. Het zou niet eerlijk zijn als zij 'gratis' de informatie van de maanden ervoor kunnen bekijken. Daarnaast wil ik voorkomen dat jij je overweldigd voelt doordat grote hoeveelheden informatie online blijven staan en je het gevoel hebt dat je alles wat je nog niet hebt gedaan moet 'inhalen'. Dat zou niet heel erg #rustrevolutie zijn. 

Hoeveel tijd ben ik ermee bezig?

Als je al het materiaal tot je wilt nemen, ben je er ongeveer een à twee uur per week mee bezig. Maar... dit is de rustrevolutie, dus het belangrijkste is dat jij het op je eigen tempo doet en vooral aanhaakt op de onderdelen die voor jou op dat moment van toegevoegde waarde zijn. Jij kiest hoe je jouw tijd indeelt!

Wees niet bang om iets te missen. Probeer het niet allemaal krampachtig bij te houden of perfect te doen, maar vertrouw er op dat je er elke maand de dingen uitpikt die op dat moment het meest bijdragen aan jouw welzijn. 

Kan ik in het Membership al mijn vragen aan Nienke stellen?

Er wordt geen 1 op 1 personal coaching aangeboden binnen het Rustrevolutie Membership. Ik kan daarom niet op elke vraag persoonlijk ingaan. Dat neemt niet weg dat het harstikke leuk en inspirerend is als jij jouw vragen over bepaalde onderwerpen bij de daarvoor bestemde tegeltjes stelt. Ik lees namelijk wel alles. Het kan dan alsnog zo zijn dat ik jouw vraag eruit pik en beantwoord tijdens een Rode Tent, in de Instastories of tijdens een van de bonus Q&A's. Of ik vraag een van de deskundigen uit mijn netwerk om de vraag te beantwoorden tijdens een bonus Masterclass. Plus, het stellen van jouw vragen in de groep leidt tot meer verbinding met de andere meiden, wederzijdse herkenning én wie weet is er iemand in de sisterhood die precies de juiste tip voor je heeft.

Wat zijn de Algemene Voorwaarden?

De Algemene Voorwaarden kun je HIER vinden.

Wat zijn de startdata van het Rustrevolutie Membership?

In het Rustrevolutie Membership houden we de maankalender aan, omdat dit beter aansluit bij onze cyclische natuur als vrouwen en dus meer rust geeft. De nieuwe maand van het membership start steeds op de maandag rond volle maan. Dat is ook het moment dat nieuwe members toegang krijgen tot het membership. In 2020 zijn dat de volgende data:


9 maart

6 april

4 mei

8 juni

6 juli

3 augustus

7 september

5 oktober

2 november

7 december

Waar kan ik al het materiaal vinden?

Je kunt alle informatie hoofdzakelijk vinden op Instagram, via de besloten Rustrevolutie Membershippagina. Daarnaast ontvang je elke maand een inspirerende e-mail met daarin wat meer info over het thema van de maand, het maandoverzicht (kalender met data voor live classes), plus het audiobestand van de meditatie van die maand. Al deze info kun je overigens ook gewoon terugvinden via Instagram. De e-mail is een extraatje voor de mensen die dat prettig vinden.

Welke abonnementsopties zijn er?

Je kunt kiezen voor een maandabonnement of kwartaalabonnement. Op beide mogelijkheden kun je elk moment instromen. Als je voor kwartaal kiest, is je inschrijving voor de eerstvolgende drie maanden geldig (dit is dus niet seizoensgebonden).

Blijft de prijs hetzelfde?

Ja, de prijs voor bestaande members blijft hetzelfde. Op dit moment is de prijs van het Rustrevolutie Membership 49,- euro per maand. Dat betekent dat als je nu lid word, je altijd deze prijs betaalt zo lang het membership bestaat. Ook als de prijs voor nieuwe members omhoog gaat in de toekomst. 


Het kan dus wel zo zijn dat ik de prijs voor het membership in de toekomst verhoog voor nieuwe members. Deze nieuwe prijs geldt dan ook voor mensen die tussentijds hebben opgezegd en opnieuw willen instromen in het Rustrevolutie Membership.

Wat is het voordeel van een kwartaalabonnement?

 1. 1.) Je ontvangt binnen 24 uur na jouw aanmelding het werkboek 'Claim jouw waarheid: neem jezelf serieus voor meer overtuigingskracht en zelfvertrouwen'. Dit mega uitgebreide werkboek helpt je om jouw stem te vinden. Vanuit je eigen waarheid leven geeft rust! Dit werkboek zit boordevol waardevolle oefeningen en inzichten, en was voorheen alleen exclusief beschikbaar voor de deelnemers in mijn high-end training Get Energized! Het is verder op geen enkele plaats te krijgen.
 2. 2.) Je krijgt per kwartaal 5,- euro korting. Dit komt doordat ik minder administratiekosten heb als jij kiest voor een kwartaalinschrijving.
 3. 3.) Je bent in een keer voor drie maanden klaar en geeft jezelf daarmee de kans om echt een diepe transformatie naar meer rust te maken.

Hoe kan ik opzeggen?

Je kunt eenvoudig opzeggen door een mailtje te sturen naar membership@nienkethurlings.com. Als jij je vóór de 20e van de lopende maand afmeldt, word je automatisch afgemeld voor de volgende periode. De incasso's worden dan ook per direct stopgezet.

Kan ik mijn abonnement tijdelijk pauzeren?

Het is helaas niet mogelijk om je abonnement tijdelijk te pauzeren. Wel kun je jouw abonnement opzeggen en weer opnieuw instromen wanneer je daar klaar voor bent. Wel is het zo dat je op dat moment wordt gezien als nieuwe member, en je dan ook het op dat moment geldende tarief voor het membership betaalt. 

Op welke datum worden de incasso's ingehouden?

De incasso's worden rond de 25e van de maand ingehouden. Als je voor een kwartaalabonnement hebt gekozen, vindt de afschrijving dus eens in de drie maanden plaats.

Is jouw vraag niet beantwoord in deze FAQ? Stuur dan een e-mail naar membership@nienkethurlings.com. Mijn team helpt je graag verder!

Ik wil member worden!

Wie is Nienke?

Ik ben Nienke, landelijk bekend stress- en burn-outdeskundige. Ik heb een achtergrond in psychologie en yoga, en kreeg zelf een burn-out op mijn 24e. Als eerste in Nederland zette ik vervolgens burn-out bij jongeren op de kaart via mijn oude platform Jong Burn-out. In 2018 schreef ik het gelijknamige succesvolle boek. 


Ik heb 15 jaar ervaring als coach en trainer en de wereld rondgereisd op zoek naar innovatieve stressmethodes. Ik verbind graag wetenschap, praktijk én spiritualiteit. Naast mijn werk als trainer en coach, word ik regelmatig in de media gevraagd mijn mening te geven over stressvraagstukken. 


Mijn missie is zoveel mogelijk vrouwen stressvrij maken, zodat we samen de wereld een stukje mooier kunnen maken. Als je ontspannen bent, word je namelijk creatiever, zie je meer mogelijkheden en maak je makkelijker contact. Ik hou van een persoonlijke, positieve aanpak en ben naast je coach, ook graag je sister en cheerleader. Ik zal de eerste zijn om je aan te moedigen de weg van jouw eigen hart te volgen! Zo heb ik al duizenden vrouwen mogen helpen hun innerlijke kracht te ontdekken. En ik kijk ernaar uit om ook met jou samen te werken.