De Thuisretreat

€247,-

 • De ervaring van een echte retreat, gewoon vanuit je eigen huis.

 • Je eigen persoonlijke schema: volledig inpasbaar in jouw leven

 • De aandacht terugbrengen naar jezelf.

 • Diepe stilte en een positieve verbinding met je lichaam, hart en hoofd

 • Uitrusten en jezelf beter leren kennen.

Ik doe mee!


Het idee voor de Thuisretreat is ontstaan in een periode dat ik een periode onverwacht veel thuis moest zitten. Ik had de behoefte om deze tijd te gebruiken om een diepere rust in mezelf te vinden, maar ook om mezelf beter te leren kennen. Een diepe stilte en verbinding met mijn hart ervaren. De aandacht terugbrengen naar mijzelf en waar het voor mij echt om gaat in het leven. 


Dus googlede ik, 'Hoe organiseer je een Thuisretreat?' Maar... niks. Noppes. Nada. Het bestond niet. En toen wist ik dat ik dit zelf in de wereld moest brengen. Voor iedereen die een week lang écht aandacht aan zichzelf wil bieden. Lichaam, hart en hoofd. Voor iedereen voor wie een retreat in de buitenwereld misschien geen optie is, omdat je aan huis gebonden bent of omdat je middelen beperkt zijn. En voor alle vrouwen die zichzelf gewoon een extra fijn verwencadeau tussendoor willen geven. Iets wat je ziel voedt en waarna jij je als herboren voelt. De Thuisretreat is een geschenk vanuit mijn hart aan de wereld en iedereen die behoefte heeft aan een dieper niveau van zelfliefde, innerlijke rust en verbinding.


Zo ziet een gemiddelde dag in de Thuisretreat eruit:


Goed om te weten! Je ontvangt 2 voorbeeldkalenders bij de Thuisretreat, om je inzicht te geven hoe je jouw dagen zou kunnen indelen. Maar je kunt ook zelf schuiven met de uren. Livesessies worden opgenomen en zijn achteraf terug te kijken. Dat is bijvoorbeeld handig als je werkt of voor een gezin zorgt. Je krijgt ook een werkblad om je te helpen de ideale weekindeling voor jezelf te creëren. 


Voorbeelddag:


 • Wakker worden met yogavideo van Nienke (15 minuten)

 • De dagmeditatie doen (20 minuten)

 • Ontbijt

 • Chilltijd (je ontvangt een lijst met suggesties, of kunt dit zelf naar behoefte inrichten)

 • 11:00 Meedoen met de Spiritual Alignment Class met Nienke (60 - 90 minuten)

 • Lunch

 • Oefening voor meer zelfliefde, zelfkennis en innerlijke verbinding (30 - 60 minuten) 

 • Chilltijd

 • Diner

 • 20:00 uur Healingsessie of ademoefeningen doen (30 - 60 minuten)

 • Badritueel of ontspanningsmeditatie (30 - 60 minuten)

 • Slapen

Hoe werkt de thuisretreat precies?


Het heeft een paar jaar geduurd voordat ik echt wist hoe de Thuisretreat het beste kon worden vormgegeven. Ik wilde dat het flexibel inpasbaar zou zijn in jouw schema, maar wel zo dat je houvast en een duidelijk stappenplan hebt. Met voldoende diepgang, maar ook makkelijk te volgen. En hoewel je het alleen en in je eigen huis doet, wilde ik je ook de mogelijkheid geven om je tijdens de retreat te verbinden met andere vrouwen


Je wilt immers dezelfde ervaring als die je bij een 'echte' retreat zou hebben, maar dan gewoon in je eigen huis. Maar nu kan ik zeggen dat ik volgens mij de perfecte formule heb gevonden! 


Op basis van een simpel werkblad geef jij jouw ideale retreatweek vorm. Hiervoor kies je elementen uit de digitale leeromgeving die voor jou klaarstaat. En daarnaast kun je aansluiten bij de live groepsessies en in de facebookgroep je vragen en ervaringen delen. 

Ja, super fijn. ik geef me op!

Dit krijg je allemaal:

Levenslang toegang tot:

 • Twee voorbeeldkalenders met een aanbevolen dagindeling + een werkblad om stap voor stap jouw ideale Thuisretreat in te delen.

 • 7 x een online spiritual alignment class met Nienke. (Vooraf opgenomen).

 • Introductievideo: mediteren en yoga, hoe doe je dat?

 • 4 Yogavideo's met Nienke

 • Lijst met Chilltijd-ideeën: voor als je zelf even niet weet hoe je echt tijd voor jezelf kunt nemen.

 • Werkboek voor een ontspannen badritueel

 • 3 Healingvideo's van EFT-deskundige Rachel

 • 3 x stem- en ademvideo van gecertificeerd CVT-coach Saskia.

 • BONUS: 2 ontspanningsmeditaties
  - Rust in je Hoofd - antipiekermeditatie
  - Mijn populaire en mega effectieve Slaapmeditatie

 • BONUS: lijst met aanbevolen producten
  Wil je jouw Thuisretreat éxtra ontspannen maken? Dan heb ik speciaal voor jou een lijst gemaakt met producten die jouw ervaring nog fijner kunnen maken.

Ik wil meedoen met de Thuisretreat!

Neem jouw plaats in de cirkel in...

Je bent zo, zó welkom

Yes, ik doe mee!

De Thuisretreat is een prachtig geschenk aan jezelf
Om de verbinding met hart terug te vinden


Waarom zou je met mij willen werken?


Mijn jarenlange ervaring als een van de bekendste stress- en burn-outdeskundigen van Nederland, plus het feit dat ik inmiddels met duizenden vrouwen zoals jij heb gewerkt, hebben me inzicht gegeven in welke antistressmethodes écht werken.


Ik verbind spiritualiteit, wetenschap en de praktische kant. Daarmee breng ik diepgang, inzicht en concrete handvatten bij elkaar. 


Ik heb de hele wereld rondgereisd op zoek naar innovatieve stressmethodes, en ben gediplomeerd yogadocent en psycholoog.


Boven alles heb ik een waanzinnig, allesverzengende liefde voor het leven (nadat ik tijdens mijn burn-out op mijn 24e vlakbij de dood heb gestaan). Ik weet wat het betekent om vanuit het diepst van je ziel vrede, licht en liefde in je leven te willen. En ik weet hoe je dit kunt bereiken. 

Je kunt van mij altijd een persoonlijke aanpak verwachten. Ook in groepsprogramma's ontdek jij wat specifiek voor jou werkt, want ik geloof niet in 'one-size-fits-all'. 

FAQ

Kan ik aan de Thuisretreat meedoen als ik moet werken of voor een gezin zorg?

Yes, absoluut. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je elke dag wat tijd voor jezelf vrij kunt maken.

Hoeveel tijd besteed ik per dag ongeveer aan de Thuisretreat?

Als je de basisopzet van de training wilt volgen, is verstandig om elke dag minimaal 3 à 4 uur verspreid over de dag vrij te maken voor de Thuisretreat. Dat ziet er dan ongeveer zo uit:


- 30 minuten voor jouw ochtendritueel

- 90 minuten voor de groepssessie

- 30 à 60 minuten voor de zelfliefde & zelfinzichtoefeningen

- 30 à 60 minuten voor healing of ademoefeningen + jouw badritueel of ontspanningsmeditatie.


Uiteraard kun je er ook voor kiezen om met behulp van het Thuisretreatmateriaal zelf een mini-retraite vorm te geven (bijvoorbeeld alleen in het weekend of elke dag een uur in plaats van 4 uur). 

Zijn er vaste tijden waarop ik mee moet doen?

Nee. Je kunt alles in je eigen tempo volgen.

Hoe lang kan ik alles terugkijken?

Al het materiaal is levenslang beschikbaar voor je. Dit is al het materiaal dat terug te vinden is in jouw persoonlijke digitale leeromgeving, waar je na aanmelding toegang toe krijgt. 

Alleen de facebookgroep wordt uit privacyoverwegingen zo snel mogelijk na de retreatweek offline gehaald. Dan kan iedereen zich veilig voelen om tijdens de retreat persoonlijke vragen en ervaringen te delen. Na de retreatweek word je toegevoegd aan de Queendom Facebookgroep, zodat je wel in contact kunt blijven met alle andere meiden en de positieve vibe kunt voortzetten.

Hoe werkt de aanmeldprocedure / wanneer krijg ik toegang tot alles?

- Je krijgt direct toegang tot de training.

- Je behoudt levenslang toegang tot al het materiaal in jouw persoonlijke digitale leeromgeving.

Ik ben een man. Kan ik dan alsnog meedoen?

Nee, helaas. Deze Thuisretreat is volledig voor én door vrouwen gemaakt. Dit geeft ons ook de vrijheid om in te gaan op thema's die specifiek voor vrouwen belangrijk kunnen zijn. Ook voelen de vrouwen in de groep zich dan vrijer om te praten over dingen als menstruatiecyclus of zwangerschap.

Wat zijn de Algemene Voorwaarden?

Op de Thuisretreat zijn de Algemene Voorwaarden van Nienke Thurlings van toepassing. Deze vind je HIER.

Yes, nu weet ik het zeker. Ik ben erbij!