VRouwenVuur membership

59,- per maand

Start: de 1e van elke maand

 • Ontdek wat vrouwelijke kracht WERKELIJK inhoudt, en vind ontspanning, kracht en plezier door vanuit daar te leven.

 • Maak opnieuw contact met je intuïtie, jouw cyclus en de diepe wijsheid van jouw baarmoederenergie.

 • Leer meer over de geheime geschiedenis van vrouwen en de vrouwelijke kracht in de wereld.

 • Durf schaamteloos jezelf te zijn door je innerlijk vuur te omarmen.

 • Reken af met eeuwenoude patronen als de heksenwond, de angst om 'too much' of 'niet genoeg' te zijn en voel je vrij!

  Wil je een kwartaalabonnement? Dat kan! Je krijgt dan het werkboek 'Claim jouw waarheid: neem jezelf serieus voor meer overtuigingskracht en zelfvertrouwen' cadeau. Bovendien loopt jouw eerste kwartaal van oktober - december en krijg je dus de try out in juli ook cadeau (t.w.v. 59,-).

   

Wat is het VrouwenVuur Membership?


Het VrouwenVuur Membership is een fijne manier om steeds op verschillende thema's meer te leren over jouw vrouwelijke kracht. Er valt wat dat betreft zóveel te ontdekken. En misschien zie je soms door de bomen het bos niet meer. Alles lijkt nuttig, leuk en belangrijk. Van Tantra en seksualiteit, tot carrière maken als vrouw, meer zelfvertrouwen krijgen en je stem gebruiken tot aan spiritualiteit en contact met de natuur: de vrouwelijke kracht mag op zoveel manieren herontdekt worden. Haar zachtheid én haar kracht. In jezelf, en in contact met de buitenwereld. Maar waar begin je?


Het heeft mij zelf tien jaar en tienduizenden euro's gekost om de juiste leraren en boeken te vinden zodat ik de kennis, inzichten en vaardigheden kon opdoen om te begrijpen wat vrouwelijke kracht nu eigenlijk is. Doordat er zo lang is gedaan alsof vrouwen en vrouwelijke kracht er niet toe doen of zelfs 'zwak' of 'gevaarlijk' zijn, durven we er soms bijna niet naar te kijken. Belangrijke kennis is versnipperd en verstopt geraakt. Alsof het vrouwelijke geduldig ondergronds heeft gewacht tot we onze ogen weer open doen, klaar om haar schoonheid en kracht opnieuw in te zien. 


Het kan kortom lastig zijn om de juiste informatie te vinden, waardoor de puzzelstukjes eindelijk op hun plek vallen. Het VrouwenVuur Membership is een fijne weg om dat weer in te gaan zien en de juiste tools in handen te krijgen om jouw oervrouwelijke vuurtje weer aan te wakkeren.


Ik wil jou een kortere, betaalbaardere en leukere manier bieden om in een veilige omgeving je vrouwelijke kracht opnieuw te ontdekken. Je leven wordt er leuker en energieker van. Je staat stevig in je schoenen. Bovendien ga je jezelf beter begrijpen: waarom raken bepaalde onderwerpen je zo? Er moet toch 'meer' zijn in het leven, maar wat dan? En hoe kun je meer energie overhouden, weer liefde voor je lijf gaan voelen en je intuïtie vertrouwen? 


Deze onderwerpen en nog zoveel meer wil ik met je uitdiepen in het VrouwenVuur Membership. Mijn missie is om de vrouwelijke kracht op zo groot mogelijke schaal opnieuw aan te wakkeren in de wereld, en het Membership is daar een belangrijk onderdeel in. 


Ik sta werkelijk waar te popelen om je maandelijks via nieuwe thema's te helpen ontdekken hoe krachtig, mooi en waardevol je bent!

Wil je een kwartaalabonnement? Dat kan! Je krijgt dan het werkboek 'Claim jouw waarheid: neem jezelf serieus voor meer overtuigingskracht en zelfvertrouwen' cadeau. Bovendien loopt jouw eerste kwartaal van oktober - december en krijg je dus de try out in juli ook cadeau (t.w.v. 59,-).

 

Dit krijg je allemaal in jouw membership:

Thematalks

Wanneer: Wekelijks


Via Instagram Stories krijg je elke week verdieping op het maandthema. In totaal komen er per thema 4 storyreeksen voorbij. Elke storyreeks gaat in op een ander aspect van het onderwerp.

Boekenclub

Wanneer: Wekelijkse post


Iedere maand is er een aanbevolen boek dat je kunt meelezen. Een wekelijkse post helpt je on track te blijven door hoofdstukken aan te bevelen en daar reflectievragen over te stellen. Je kunt bovendien je eigen leesclubje starten met andere Queens uit het membership.


Audiomeditatie

Wanneer: Maandelijks 


Iedere maand komt er een audiomeditatie online op de membershippagina. Met deze meditatie kun jij jouw ervaring verder verdiepen, en zien wat het maandthema vanbinnen in jou teweeg brengt.


Zelfliefde oefening

Wanneer: Wekelijks


Er zijn zoveel onderwerpen waarop we best liever mogen zijn voor onszelf, van je intuïtie vertrouwen tot je durven openstellen in relaties of heldere grenzen stellen in werk. De zelfliefde oefening helpt je binnen het maandthema liever voor jezelf te zijn.

Vrouwenkracht

Challenge

Wanneer: Wekelijks


Naast meer zachtheid en zelfliefde, is ook power en zelfvertrouwen een belangrijk onderdeel van vrouwelijke kracht. De maandelijkse VrouwenKracht Challenge geeft je handvatten om het vuur in jezelf weer te voelen.


Live rode tent bijeenkomst

Wanneer: 1 x per maand, 

met volle maan

Al eeuwenlang komen vrouwen op de avond van een volle maan samen tijdens 'rode tent' bijeenkomsten. Hierin laat je los wat je niet langer dient en maak je jezelf klaar voor een nieuwe maand. Diepe connectie met je vrouwelijkheid, de sisterhood en de cyclus van het leven door middel van liefdevolle rituelen en teachings. 

Power up! Maandmantra

Wanneer: Maandelijks


Het kan fijn zijn om een mantra te hebben om je aan vast te houden, zodat je meer rust of kracht voelt bij een bepaald onderwerp. Zeker als het nieuw of spannend voor je is. Daarom krijg je elke maand een mantra om ontspannen, krachtig en met lichtheid aan het thema te beginnen. 


Sisterhood 

Sharings

Wanneer: Wekelijks


Elke week krijg je de mogelijkheid om te delen wat er in je omgaat en wat het thema van de maand in je losmaakt. Het is fijn om op deze manier herkenning te vinden bij de andere vrouwen in de groep.

EXTRA!

Je krijgt elke maand per post een brief van mij en een

nieuwe, unieke boekenlegger cadeau bij jouw membership.Klaar voor jouw uplevel in vrouwelijke kracht?
Klik op de button om je in te schrijven!

Wil je een kwartaalabonnement? Dat kan! Je krijgt dan het werkboek 'Claim jouw waarheid: neem jezelf serieus voor meer overtuigingskracht en zelfvertrouwen' cadeau. Bovendien loopt jouw eerste kwartaal van oktober - december en krijg je dus de try out in juli ook cadeau (t.w.v. 59,-).

 

Zo werkt het:


Het VrouwenVuur Membership vindt plaats op een besloten Instagram account. Dat is handig, want zo heb je alles steeds bij de hand wanneer je zin hebt om je er in te verdiepen en word je vanzelf op de hoogte gesteld als er nieuwe informatie online komt. Na jouw aanmelding krijg je direct een e-mail met de link en toegangscode naar het account. We starten steeds op de 1e van de nieuwe maand. Dat is ook de dag waarop je wordt toegelaten als je een nieuwe member bent. Je kunt maandelijks opzeggen (tenzij je een kwartaalabonnement neemt. Dan kun je per kwartaal opzeggen).


Elke maand is er een nieuw thema. Alles komt aan bod, van het contact met je lichaam tot aan je stem durven gebruiken of werken op een manier waarbij je jouw vrouwelijke energiebalans respecteert. Dat doen we aan de hand van thematalks, oefeningen en sharings. Ook krijg je maandelijks een fijne audiomeditatie om jouw proces te verdiepen. 


Sisterhood maakt zoals je misschien weet een belangrijk deel uit van alles wat ik doe. Door de eeuwen heen zijn we als vrouwen uit elkaar gedreven en tegen elkaar opgezet. Dat moet maar eens afgelopen zijn ;-) Het VrouwenVuur Membership is daarom een veilige plek om met andere vrouwen te praten over het maandthema. Je kunt je hart luchten onder de speciale 'sisterhood sharing' posts, aansluiten bij de maandelijkse digitale Rode Tent bijeenkomst en je ontvangt bovendien elke maand een 'Love Letter' van mij per post, van Queen tot Queen.


Ook is er een boekenclub gekoppeld aan het VrouwenVuur Membership. Hoewel je natuurlijk niet verplicht bent om hier aan mee te doen, kan het een heel waardevolle aanvulling zijn om het aanbevolen boek van die maand mee te lezen en te zien wat het in je losmaakt. Er komt elke week een post met reflectievragen online die je hierover kunt beantwoorden, en er is de mogelijkheid om met andere Queens samen jouw eigen leesclubje te starten.


Alle informatie wordt gedurende de hele maand voor je bewaard in het VrouwenVuur Membership account, dus geen zorgen als je er eens niet live bij kunt zijn. Alles is terug te kijken.

Het is tijd om jouw vuurtje weer aan te wakkeren, queen. Leer leven als de krachtige vrouw die je altijd bedoeld was te zijn.


Herken jij jezelf hier in?

 • Je voelt dat er 'meer' moet zijn in het leven. Een onbestemde gevoel dat er een diepere laag is in jou waar je net niet helemaal bij kunt.

 • Je wilt meer van je laten horen, letterlijk en figuurlijk jouw stem gebruiken zodat je kunt opkomen voor wat jij belangrijk vindt, inclusief je eigen wensen en grezen.

 • Je wilt een beter contact met je lichaam en cyclus. In plaats van haar signalen te onderdrukken en frustratie te voelen over ongemak, wil je met haar leren samenwerken en zelfs genieten!

 • Je bent op zoek naar meer vrijheid. Schaamteloos jezelf durven zijn en niet langer het gevoel hebben dat je too much bent jezelf moet kunnen verantwoorden. Je wilt dat jouw keuzes van jou zijn. 

 • Je wilt een diepere connectie met jouw intuïtie en de vrouwelijke kracht in de wereld, de mystieke kant van het leven en de natuur.

Dit is wat het Vrouwenvuur 

membership je brengt:

 • Heling van oude pijn en beperkende patronen, die er soms zelfs al generaties lang in zitten.
 • Diepe herkenning over wat je nodig hebt om als vrouw in balans te leven, en de handvatten om dat in de praktijk te brengen. Zonder in te leveren op effectiviteit of levensgeluk.

 • Meer plezier, innerlijke rust en zelfvertrouwen. Je vindt het anker in jezelf terug.

 • Sisterhood! Een fijne groep gelijkgestemde vrouwen om je heen helpt je om het vertrouwen in medevrouwen te versterken en, wie weet, nieuwe vriendinnen te maken.

 • Powerrrrr to the max! Eindelijk krijg je alle puzzelstukjes die je nodig had. Je ontdekt geheimen uit de geschiedenis van de vrouw, begrijpt jezelf beter en wordt fucking unapologetic.

Wil je een kwartaalabonnement? Dat kan! Je krijgt dan het werkboek 'Claim jouw waarheid: neem jezelf serieus voor meer overtuigingskracht en zelfvertrouwen' cadeau. Bovendien loopt jouw eerste kwartaal van oktober - december en krijg je dus de try out in juli ook cadeau (t.w.v. 59,-).

 

FAQ

Hoe werkt het aanmeldproces?

1.) Kies jouw abonnementsvorm (per maand of per kwartaal).

2.) Jouw inschrijving is geldig vanaf de eerstvolgende startdatum. Dat is steeds de 1e van de maand.

3.) Je ontvangt binnen 24 uur een e-mail met de link naar de Instagrampagina van het membership en wachtwoord.

4.) Meld je zo snel mogelijk aan op de Instagrampagina.

5.) Mijn team checkt jouw aanmelding op Instagram en als alles klopt word je op de eerstvolgende startdatum toegevoegd aan het membership. Vanaf dat moment kun je alle content bekijken voor de maanden waarop je ingeschreven bent.

Hoe lang hou ik toegang tot het materiaal van het membership?

Je kunt het materiaal van een bepaalde maand alleen in die maand bekijken. Daarna wordt het offlline gehaald. De reden hiervoor is ook dat er elke maand nieuwe leden bij het membership komen. Het zou niet eerlijk zijn als zij 'gratis' de informatie van de maanden ervoor kunnen bekijken. Daarnaast wil ik voorkomen dat jij je overweldigd voelt doordat grote hoeveelheden informatie online blijven staan en je het gevoel hebt dat je alles wat je nog niet hebt gedaan moet 'inhalen'. Vertrouw er op dat je elke maand precies krijgt wat je nodig hebt, zelfs als je niet overal (live) bij hebt kunnen zijn. 

Hoeveel tijd ben ik ermee bezig?

Als je al het materiaal tot je wilt nemen, ben je er ongeveer een à twee uur per week mee bezig. Maar het belangrijkste is dat jij het op je eigen tempo doet en vooral aanhaakt op de onderdelen die voor jou op dat moment van toegevoegde waarde zijn. Jij kiest hoe je jouw tijd indeelt!


Wees niet bang om iets te missen. Probeer het niet allemaal krampachtig bij te houden of perfect te doen, maar vertrouw er op dat je er elke maand de dingen uitpikt die op dat moment het meest bijdragen aan jouw welzijn. 

Kan ik in het Membership al mijn vragen aan jou (Nienke) stellen?

Er wordt geen 1 op 1 personal coaching aangeboden binnen het VrouwenVuur Membership. Ik kan daarom niet op elke vraag persoonlijk ingaan. Dat neemt niet weg dat het harstikke leuk en inspirerend is als jij jouw vragen over bepaalde onderwerpen bij de daarvoor bestemde tegeltjes stelt. Ik lees namelijk wel alles. Het kan dan alsnog zo zijn dat ik jouw vraag eruit pik en beantwoord tijdens een Rode Tent of in de Instastories. Of ik vraag een van de deskundigen uit mijn netwerk om de vraag te beantwoorden tijdens een bonus Masterclass. Plus, het stellen van jouw vragen in de groep leidt tot meer verbinding met de andere meiden, wederzijdse herkenning én wie weet is er iemand in de sisterhood die precies de juiste tip voor je heeft.

Wat zijn de startdata?

We beginnen gewoon steeds op de 1e van de maand. Je kunt elke maand instromen, of kiezen voor een kwartaalabonnement.


In juli 2021 is er een try out van het VrouwenVuur Membership. Daarna is er een korte pauze, en in oktober 2021 start het membership officieel. Het is vanaf dat moment mogelijk om elke maand of elk kwartaal in te stromen.


Wanneer jij in juni / juli alvast een kwartaalabonnement voor oktober neemt, krijg je de try out cadeau!

Waar kan ik al het materiaal vinden?

Je kunt alle informatie hoofdzakelijk vinden op Instagram, via de besloten VrouwenVuur Membershippagina. Daarnaast ontvang je elke maand een inspirerende e-mail met daarin wat meer info over het thema van de maand. Deze komt ook per post naar je toe, samen met de boekenlegger van de maand. 

Welke abonnementsopties zijn er?

Je kunt kiezen voor een maandabonnement of kwartaalabonnement. Op beide mogelijkheden kun je elk moment instromen. Als je voor kwartaal kiest, is je inschrijving voor de eerstvolgende drie maanden geldig (dit is dus niet seizoensgebonden).

Blijft de prijs hetzelfde?

Ja, de prijs voor bestaande members blijft hetzelfde. Op dit moment is de prijs van het VrouwenVuur Membership 59,- euro per maand. Dat betekent dat als je nu lid word, je altijd deze prijs betaalt zo lang het membership bestaat. Ook als de prijs voor nieuwe members omhoog gaat in de toekomst.


Het kan dus wel zo zijn dat ik de prijs voor het Membership in de toekomst verhoog voor nieuwe members. Deze nieuwe prijs geldt dan ook voor mensen die tussentijds hebben opgezegd en opnieuw willen instromen in het VrouwenVuur Memebership.

Wat is het voordeel van een kwartaalabonnement?

1.) Je ontvangt binnen 24 uur na jouw aanmelding het werkboek 'Claim jouw waarheid: neem jezelf serieus voor meer overtuigingskracht en zelfvertrouwen'. Dit mega uitgebreide werkboek helpt je om jouw stem te vinden. Vanuit je eigen waarheid leven geeft rust! Dit werkboek zit boordevol waardevolle oefeningen en inzichten, en was voorheen alleen exclusief beschikbaar voor de deelnemers in mijn VIP-training. 

2.) Je krijgt per kwartaal 5,- euro korting ten opzichte van de losse maandprijs.

3.) Je bent in een keer voor drie maanden klaar en geeft jezelf daarmee de kans om echt een diepe transformatie naar meer innerlijke rust, zelfvertrouwen en vrouwelijke kracht te maken.

Hoe kan ik opzeggen?

Je kunt eenvoudig opzeggen door een mailtje te sturen naar clienten@nienkethurlings.com. Als jij je vóór de 20e van de lopende maand afmeldt, word je automatisch afgemeld voor de volgende periode. De incasso's worden dan ook per direct stopgezet.

Kan ik mijn abonnement tijdelijk pauzeren?

Het is helaas niet mogelijk om je abonnement tijdelijk te pauzeren. Wel kun je jouw abonnement opzeggen en weer opnieuw instromen wanneer je daar klaar voor bent. Het is dan wel zo dat je op dat moment wordt gezien als nieuwe member, en je dan ook het op dat moment geldende tarief voor het membership betaalt. 

Op welke datum worden de incasso's ingehouden?

De incasso's worden rond de 25e van de maand ingehouden. Als je voor een kwartaalabonnement hebt gekozen, vindt de afschrijving dus eens in de drie maanden rond die datum plaats.

Wat zijn de Algemene Voorwaarden?

De Algemene Voorwaarden kun je HIER vinden.

Voor wie is dit membership bedoeld?

Het VrouwenVuur Membership is voor elke vrouw die meer in contact wil komen met haar vrouwelijke kracht. De redenen om mee te doen zijn voor iedereen verschillend. Misschien wil jij je vrijer voelen in je relatie of op de werkvloer. Onbeschaamd jezelf kunnen zijn. Meer ontspanning voelen of je beter thuis voelen in je lichaam. Je voelt dat de tips die je doorgaans krijgt in de maatschappij en van coaches daarvoor niet toereikend zijn. Er mist iets, en dat zijn je wortels als vrouw. Het mogen doen op een manier die jou ondersteunt in wat je nodig hebt vanuit die plek. Dat kan gaan over mee kunnen bewegen in je cyclus, maar ook heel je lichaam durven bewonen of je stem gebruiken en je niet langer klein houden. De wereld is bewust en onbewust ingericht op wat mannen nodig hebben. En wij proberen ons als vrouwen al veel te lang in datzelfde malletje te drukken, met uitputting en frustratie tot gevolg. Het VrouwenVuur Membership helpt je om jouw leven te leiden op een manier die beter bij je past, vanuit vrouwelijke kracht, zonder te hoeven inleveren op wat jij allemaal kunt bewerkstelligen in jouw leven (sterker nog: je wordt allemaal maar krachtiger!). 

Ik heb geen baarmoeder (meer) of ben een transvrouw. Is dit membership dan ook voor mij?

Ja, absoluut! Baarmoederenergie en vrouwelijke kracht in jezelf voelen stromen is niet afhankelijk van de fysieke aanwezigheid van een baarmoeder. Het is allereerst een energetische ervaring. Naast een fysiek lichaam, hebben we namelijk ook een energetisch lichaam. Het is dit energetische lichaam waar we primair mee werken als ik spreek over zaken als 'baarmoederenergie'. 


Als je geboren bent zonder baarmoeder of deze is verwijderd om medische redenen, kan het juist een hele helende ervaring zijn om toch te leren werken met de baarmoederenergie en op andere manieren contact te maken met jouw vrouwelijke energie. 


Ook als transvrouw ben je welkom. Het is niet voor niets dat jij voelt dat je niet thuis bent in een mannelijk lichaam: je voelt de vrouwelijke energie in je stromen en wilt dat graag belichamen. Het VrouwenVuur Membership kan je daar nog verder in ondersteunen. 

Is het maandelijkse boek voor de boekenclub inbegrepen?

Nee, dat is om logistieke redenen niet mogelijk (dan zou ik elke maand boeken moeten inkopen en weer doorsturen). Ook past dat niet binnen de prijs van het membership. Daarbij lezen sommige mensen graag een papieren boek, terwijl anderen liever een e-reader gebruiken. Ook kan het voorkomen dat je misschien niet elk boek mee wilt lezen, of dat je een boek al in je bezit hebt. Ik heb er daarom voor gekozen om het aan jou over te laten op welke wijze je het liefste meedoet met de boekenclub binnen het membership, en je zelf de keuzevrijheid te geven bij de wijze waarop je een boek eventueel aanschaft.

Ik heb een andere vraag...

Is jouw vraag niet beantwoord in deze FAQ? Stuur dan een e-mail naar clienten@nienkethurlings.com. Mijn team helpt je graag verder!