The Power of Pleasure

Ontdek jouw seksuele blauwdruk en leer volop genieten!

Het contact met je lichaam radicaal positief transformeren.

Je seksuele levensenergie omarmen.

Écht genieten van seks, met jezelf en met een ander.

Schaamte, taboe, schuld en trauma rond jouw seksualiteit en vrouwelijkheid doorbreken.

Ontvankelijkheid, overgave en een dieper level van genot bereiken in de slaapkamer én daarbuiten.

WE STARTEN OP 20 SEPTEMBER 2021

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

€279 of 5 x 59,- euro

WAT IS THE POWER OF PLEASURE?

Genot. Wat gaat er door je heen als je dat woord hoort? Misschien word je nieuwsgierig of juist een beetje ongemakkelijk. Het is een onderwerp waar we niet snel over praten. Terwijl genot juist zo belangrijk is om stress los te laten en lekker in je vel te zitten. Als je jouw genot, lichaam en seksualiteit leert begrijpen en er plek voor maakt in je leven, ervaar je elke dag meer zelfvertrouwen, plezier en ontspanning. 

In The Power of Pleasure ontdek jij jouw unieke seksuele blauwdruk – de manieren waarop jij het meeste geniet – en creëer je ongekende vrijheid in de manier waarop jij jouw lichaam en leven ervaart.

Herken je dit?

Je wilt dolgraag meer genieten van je eigen lichaam en seksualiteit.

In je hart voel je dat je een sensueel wezen bent, maar je weet niet goed hoe je dat op een fijne manier kunt uiten. Misschien ben je zelfs bang dat het omarmen van je eigen seksualiteit leidt tot ongewenste aandacht.

Je zit teveel in je hoofd tijdens seks en self pleasure.

Je merkt dat er ook schaamte of schuldgevoel in je vast zit over je lichaam en seksuele energie.

Je voelt (of hoopt) ergens dat er MEER genot en plezier voor jou is weggelegd, maar je weet niet hoe je daarbij kunt komen.

Misschien merk je bovendien dat ook op andere levensgebieden ‘de energie vast zit’. Bijvoorbeeld doordat je je vaak overweldigd voelt door alles wat je ‘moet doen’. Je durft niet los te laten. Deze innerlijke druk kan je perfectionistisch, onzeker of hard maken in je werk en relaties.

Het klinkt misschien gek, maar ook deze dingen kunnen er op wijzen dat jouw seksuele levensenergie niet lekker stroomt. Want een vrouw die voldoende geniet van haar seksualiteit en zich kan overgeven aan genot, is ook op andere levensgebieden ontspannen. Ze is krachtig in haar zachtheid.

Door je vrij te voelen in je seksualiteit, ga je het hele leven op een dieper niveau ervaren. Alles krijgt meer betekenis en kleur. Elke dag is een feestje.

Hoe ziet de training eruit?

MODULE 1: VANUIT SENSUALITEIT LEVEN

Je zintuigen gebruiken en je lichaam ervaren in plaats van constant te oordelen. Leer genieten van je tenen tot je kruin en daar helemaal in op gaan.

MODULE 2: ONTVANKELIJKHEID EN OVERGAVE

Leer de geheimen van de magnetische kracht van het vrouw-zijn en vind op een veilige, plezierige manier jouw weg naar leven vanuit overgave.

MODULE 3: LIBIDO, MENSTRUATIE & ANTICONCEPTIE

Ervaar hoe je met jouw cyclus kunt samenwerken, voor meer energie op ieder moment in de maand en een hoger libido. Er zit een schat aan wijsheid in jouw de cyclus. En zelfs als je niet menstrueert of geen baarmoeder (meer) hebt, kun je die verbinding met je cyclus energetisch voelen. Ook leer je meer over anticonceptie en welke methode het beste bij jou past.

MODULE 4: DE WILDE VROUW IN JOU OMARMEN

Schaamteloos en ongeremd durven zijn in je seksualiteit, lichaam en zelfexpressie. Gebruik je stem en durf je helemaal te laten zien zoals je bent!

MODULE 5: SELF PLEASURE

Ontdek hoe je genot kunt toelaten in je leven. In de slaapkamer én daarbuiten. In deze module combineer je alles wat je hiervoor geleerd hebt tot jouw unieke seksuele blauwdruk: de aanrakingen en zintuiglijke ervaringen die jouw seksuele energie doen stromen, en je werkelijk diep genot schenken. Eerst met jezelf, en daarna eventueel ook met je partner.

PLUS! TWEE BONUSMODULES

BONUSMODULE 1: TRAUMA RELEASE

Je krijgt handvatten mee om op een veilige manier zelf thuis (een begin te maken met) het loslaten van trauma’s uit het verleden, zodat genot weer kan gaan stromen.

BONUSMODULE 2: TPOP MET JE PARTNER

Heb je een partner en wil je ook tussen jullie de seksuele energie écht fijn laten stromen? Deze bonusmodule met 2,5 uur extra videomateriaal geeft je meer inzicht in hoe jouw partner seks ervaart, en je krijgt handvatten om de oefeningen uit de solotraining zo aan te passen dat je ze samen kunt doen.

WE STARTEN OP 20 SEPTEMBER

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

€279 of 5 x 59,- euro

Dit krijg je allemaal!

TPOP IS EEN LIVE INSTAGRAMCURSUS MET WERKBOEK EN MEDITATIES

De training duurt 2 weken, maar je hebt 2 maanden toegang tot al het materiaal. Zo kun je in je eigen tempo gaan.

Er zijn 5 modules + 2 bonusmodules, die zowel in het werkboek als via stories en fotoposts behandeld worden. Sommige modules bestaan uit twee delen.

Elke dag krijg je ongeveer 50 stories + 1 à 2 extra fotoposts met oefeningen en inzichten. Het kost je ongeveer 30 minuten per dag om deze te bekijken. 

De stories worden per module bewaard in de hoogtepunten. Ze blijven twee maanden online. Je kunt het dus in je eigen tempo volgen en je mist niets. 

Via e-mail ontvang je een e-boek met de lesstof en extra oefeningen, waar je jouw leven lang opnieuw gebruik van kunt maken.

Twee exclusieve TPOP meditaties per mail. Om je meer bewust te worden van je seksuele energie.

Er is een live welkomstwebinar aan het begin van de training. Meteen vol positieve energie beginnen! Kun je er niet live bij zijn? Dan kun je de opname hiervan later terugkijken.

Er zijn 2 live Q&A’s in de groep. Zodra de nieuwe startdatum bekend is voor TPOP, komen ook de data voor de live Q&A’s hier online.  Je kunt vooraf jouw vragen voor insturen en de opnames hiervan zijn ook naderhand beschikbaar.

Er is een afsluitende IGTV ‘hoe verder na TPOP, Zodat je alles wat je geleerd hebt kunt blijven toepassen in je leven, ook nadat de training afgelopen is.

Wat kan The Power of Pleasure jou brengen?

Je seksuele energie vrij laten stromen, waardoor je ook meer zelfvertrouwen en zelfliefde krijgt.

Je lichaam als meer kunnen ervaren dan ‘dat ding in de spiegel’ en echt kunnen genieten van al het moois dat jouw lichaam je brengt.

Ontdekken wat voor jou 'pleasurable' is en jezelf meer van dat soort ervaringen gunnen.

Je grenzen en wensen aan leren voelen. In bed en daarbuiten.

Schaamte en schuldgevoelens doorbreken en ongeremd genieten.

Een diepe verbinding met jezelf en je vrouwelijke essentie.

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze training?

The Power of Pleasure is voor elke vrouw die haar seksualiteit op een dieper niveau wil ervaren. Wil jij voorbij wilt aan oppervlakkige trucjes en one-size-fits all oplossingen en rechtstreeks naar de kern van wat JOU persoonlijk genot geeft? Dan is dit de training voor jou. Het maakt niet uit of je heel veel of juist helemaal geen seksuele ervaring hebt. Zolang jij jouw seksuele blauwdruk wilt ontdekken, ben jij helemaal op je plek.

Wat is self pleasure? Gaan we het over masturbatie hebben?

Yesss, Queen! Dat gaan we zeker. Maar op een hele andere manier dan je tot nu toe waarschijnlijk gewend bent. Self pleasure gaat over zoveel meer dan via masturbatie even snel op een orgasme afstormen. In The Power of Pleasure ontdek je hoe je jezelf een diepe sensuele ervaring kunt schenken zonder de druk om uiteindelijke klaar te MOETEN komen (wat er grappig genoeg juist voor heeft gezorgd dat enkele vrouwen die aan de training meededen voor het eerst wél een orgasme kregen). 

Je leert iedere centimeter van je lichaam innemen en ontdekt welke ervaringen en aanrakingen jou doen genieten. We bouwen het bovendien heel rustig op, binnen de kaders van jouw eigen grenzen en wensen. De eerste drie modules vind je nieuwe manieren om je lijf en seksuele energie te ervaren. Deze ervaringen komen vervolgens samen de laatste module over self pleasure, waarin je de mogelijkheid krijgt om op nieuwe manieren te genieten van seks. Met jezelf én je eventuele partner.

Moet ik uit de kleren voor deze training?

Nee, hoor. Het mag. Het kan. Maar jij bent 100 procent in charge over jouw ervaring. Bij iedere oefening kies je zelf of je deze (gedeeltelijk) met of helemaal zonder kleding wilt doen. Ook dat is sexual empowerment: zelf kiezen of en wanneer je naakt wilt zijn.

Als je dat met jezelf al leert aanvoelen (want het kan per oefening of dag verschillen), zul je het ook beter leren aanvoelen met seksuele partners. Daardoor worden je grenzen sterker en je gedeelde seksuele ervaringen rijker en speelser.

Kan ik meedoen als ik single ben?

Yes! Dit gaat in de eerste plaats om de relatie met jezelf, je eigen lichaam en seksuele energie. Je hebt er dus alleen jezelf voor nodig.

Kan ik meedoen als ik een relatie heb?

Ja, hoor. Je krijg wel tips voor de seksuele relatie met de ander, maar het gaat in de eerste plaats om jou zelf. Het is juist heel goed en gezond om je eigen seksuele genot te onderzoeken, onafhankelijk van je partner. Als het in jou stroomt, is het ook makkelijker om de verbinding met de ander te zoeken en daarvan te genieten.

Welke leeftijd moet ik hebben om mee te mogen doen?

Omdat er wettelijke leeftijdsbeperkingen zijn voor het aanbieden van seksuele informatie, moet je minimaal 18 zijn om mee te mogen doen. Door je op te geven voor de training, bevestig je dat jouw leeftijd op de startdatum van de training 18 of ouder is. 

Er is geen maximale leeftijdsgrens. De gemiddelde leeftijd is tussen de 25 en 45, maar er hebben ook vrouwen van boven de 60 meegedaan. We’re all women and sisters, and this is a safe space. Je bent op iedere leeftijd (boven de 18) hartstikke welkom!

Ik zit voor mijn gevoel erg op slot in mijn seksualiteit, of ervaar pijn bij het vrijen. Kan ik dan toch meedoen?

Ja! The Power of Pleasure heeft al voor veel vrouwen een doorbraak in hun seksuele blokkades betekend. Dit komt doordat je jouw lichaam en seksualiteit weer helemaal terugclaimt als iets wat van jóu is. Er is geen plaatje waar je aan moet voldoen of ervaring waar je naar zou moeten streven. Je mag alles wat je ooit geleerd hebt over seks loslaten en stap voor stap, met een open blik, onderzoeken wat nou eigenlijk werkt voor jou.

Ook heb ik een speciale traumamodule toegevoegd voor het geval je door negatieve ervaringen uit het verleden geblokkeerd bent geraakt.

Ik weet al veel van seks(ualiteit), wat ga ik hier nog uit halen?

Queeeeen, als je al zover bent gekomen om deze vraag te stellen, dan WEET je waarschijnlijk dat er nog ‘meer’ te ontdekken is. Je voelt het in je hart en lijf, alleen kun je de vinger er niet op leggen. Ik snap je, want ik was precies zoals jij. 

 

Ieder vrouwenblad dat schreef over nieuwe standjes en speeltjes verslond ik. Ik deed in mijn opleiding psychologie verdiepingstrajecten seksuologie (hartstikke leuk, maar gortdroge info). Ik zocht online naar informatie en deed zelfs een of twee cursussen op dit gebied. En elke keer leerde ik wel wat leuks bij, maar dat waren ‘handelingen’ en kunstjes. Niet die diepe ervaring waar ik naar op zoek was. Dus vroeg ik me af of ik niet gewoon een unicorn aan het najagen was.

 

Nu, na een zoektocht van 20 jaar kan ik zeggen dat ik het gevonden heb. Ik heb geleerd hoe je seksuele energie door je lichaam kunt laten stromen, met behulp van handen en adem. Hoe je stem en beweging kunt gebruiken om dieper te komen in je lijf. En weet hoe het is om de ongelooflijk rijke ervaring van de zintuigen te omarmen, als je jezelf toestaat om ervoor te openen.

 

Ik heb The Power of Pleasure dus óók ontworpen voor vrouwen zoals jij en ik. Zodat je eindelijk die diepe ervaring krijgt, waarvan je weet dat die mogelijk is. 

Krijg ik personal coaching van jou (Nienke)?

Er zijn 2 live Q&A’s in deze training, waar je vooraf jouw vragen voor kunt insturen. Ook is er een gezamenlijke kick-off van een uur, waarin volop interactie mogelijk is. Buiten deze momenten wordt er geen persoonlijke 1 op 1 begeleiding gegeven.

Waar wordt de training gegeven?

De primaire plek is een besloten Instagramgroep. Dat betekent dat niemand buiten de groep kan zien dat je lid bent. Op deze plek worden elke dag de videolessen vrijgegeven (via de stories). Deze worden als hoogtepunt bewaard, zodat je ze nog twee maanden kunt terugkijken. Ook de live Q&A’s worden in de Instagramgroep gegeven. Na afloop van de training wordt iedereen automatisch uit de groep gehaald en worden alle reacties verwijderd. Je krijgt via e-mail een werkboek en twee meditaties. Deze kun je als je ze bewaart dus nog levenslang gebruiken.

Moet ik mijn ervaringen in de groep delen?

Nee, hoor. Je bent welkom om de training op je eigen manier te volgen. Als je het leuk vindt om je ervaringen te delen en actief mee te doen in de groep, is dat hartstikke gezellig. We maken er natuurlijk op die manier met zijn allen een fijne sisterhood van. Bovendien kan het je eigen ervaring in de training verdiepen. Maar je bent nooit iets verplicht.

Hoe zit het met privacy?

Ik neem privacy uiterst serieus. Hier zijn groepsregels voor en ook in mijn Algemene Voorwaarden wordt daar uitgebreid aandacht aan besteed. De Instagramgroep is besloten, waardoor niemand buiten de groep kan zien dat je lid bent. Na twee maanden wordt iedereen uit de groep verwijderd, en worden ook alle reacties offline gehaald. Mocht je zelf nog extra privacymaatregelen willen nemen, dan kun je er natuurlijk altijd voor kiezen om een anoniem Instagramaccount aan te maken, speciaal voor deze training.

WAAROM ZOU JE MET MIJ WILLEN WERKEN?

Ik snap dat het spannend is om met jouw seksualiteit bezig te gaan. De stap om je te willen ontwikkelen en meer vrijheid te creëren in jouw(seks)leven is even belangrijk als moedig. En dan wil je natuurlijk zeker weten dat je in goede handen bent. 

 

DIT IS WAT JE MOET WETEN OVER HET NIVEAU VAN MIJN COACHING. NIET ELKE COACH…

Heeft 15 jaar ervaring, meerdere diploma’s op het gebied van psychologie, tantra, seksualiteit en stressmanagement en de hele wereld rondgereisd om de beste methodes te leren voor meer lichaamsbewustzijn, stresspreventie, intuïtie en spirituele verbinding met jezelf. 

Creëert vanaf het begin belangrijke doorbraken bij cliënten, zodat ze meteen met meer vrijheid, geluk en energie in het leven staan.

Ziet jouw schoonheid en kracht vanaf het begin en helpt jou om die innerlijke kracht direct voor jezelf te ervaren.

Biedt je een betrokken, diep ondersteunende community met gelijkgestemde vrouwen om jouw reis mee te delen.

Heeft zelf een stevig ontspannen en energievol leven en goede relatie met haar eigen lichaam en seksualiteit.