TRAININGEN

Queen Life Masterclasses (49,- euro)

Geef jezelf vandaag nog een positieve energieboost op het onderwerp van jouw keuze

DIRECT BESCHIKBAAR

Ben je benieuwd naar mijn werkwijze of zoek je een kickstart om op een bepaald levensgebied meer in jouw Queen power te komen? Neem dan eens een kijkje bij mijn Queen Life Masterclasses. Deze masterclasses duren ongeveer 2 uur en komen ieder met een leuke bonus, zoals een meditatie of een werkboek. Je kunt ze op elk gewenst moment kijken. En voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Elke masterclass incl. extra’s is 49,- euro, en je hebt levenslang toegang.

The Power of Pleasure (279,-)

Schaamteloos genieten van je seksualiteit en vrouwelijkheid

Klik op ‘lees meer’ voor de volgende datum

De Power of Pleasure laat jou op een diep niveau ervaren wat genot werkelijk is. Deze training is voor jou als jij meer vrijheid in je lichaam en seksualiteit wilt ervaren. Wat je in deze training leert zal tegelijkertijd gloednieuw en oeroud voor je voelen. Ergens is er een gevoel van herkenning: dit is het ontbrekende puzzelstukje. Het deel van jou waar de maatschappij je niets over leert, maar wat altijd fluisterend in jou aanwezig is geweest. In het diepgevoelde contact met je lichaam, vrouwelijkheid en jouw rauwe seksualiteit schuilt kracht. Levenskracht. Dankzij The Power of Pleasure gaan je zintuigen open, ga je meer voelen en meer genieten. En dat is precies hoe het bedoeld is, want een vrouw die haar genot en seksualiteit omarmt is een force of nature.

De Burn-out Doorbraak (297,-)

Krijg inzicht in hoe je duurzaam kunt herstellen van stress en angst en voel je vrij!

DIRECT BESCHIKBAAR

De Burn-out Doorbraak is bedoeld om je in een korte tijd een belangrijke stap vooruit te brengen in jouw stress- en angstklachten. Je wordt aan de hand van video’s en opdrachten meegenomen in een betere levensstijl die echt bij JOU past. Je leert jezelf werkelijk kennen, en kijkt daarbij naar hart, hoofd én lichaam. Jouw leven hoeft namelijk echt geen energie te kosten. Het kan je zelfs energie GEVEN, als je bereid bent vanaf nu echt voor jezelf te kiezen.

Koningin van jouw leven (497,-)

Neem definitief leiding over je leven vanuit zelfliefde en zelfvertrouwen

DIRECT BESCHIKBAAR

Ik heb ontdekt dat er 7 dingen zijn die je als vrouw in jouw kracht zetten. Maar de meeste vrouwen doen zichzelf tekort, omdat ze zich hier niet bewust van zijn. Wil je moeiteloos leven vanuit vrouwelijke kracht? Leer dan leven volgens de ‘7 principes van de Koningin’. Zo krijg jij weer de volledige controle over jezelf, je leven en je dromen. Je schaamt je niet langer voor waar je DENKT dat je tekortschiet. In plaats daarvan heel je van deze zelfsabotage en leer je hoe je meer liefde en compassie voor jezelf kunt hebben. Geef de Koningin in jou de ruimte en ontvang alles waar je hart naar verlangt. 

Change Makers (2997,-)

Je voelt dat er meer in je zit. Je hebt licht, vuur, een wens om een bijdrage te leveren aan deze wereld.

Klik op ‘lees meer’ voor de volgende datum

Met Change Makers leer je om schaamteloos en zonder vrees vol voor jouw dromen te gaan. Je ontdekt wat jouw zielsmissie is en ontwikkelt daar een concreet actieplan voor. Je leert bovendien hoe je jouw relatie met geld en jezelf kunt verbeteren, zodat je jouw zielsmissie vanuit een plek van rust en plezier in de wereld kunt zetten.