TRAININGEN

Queen Life Masterclasses (49,- euro)

Geef jezelf vandaag nog een positieve energieboost op het onderwerp van jouw keuze

DIRECT BESCHIKBAAR

Ben je benieuwd naar mijn werkwijze of zoek je een kickstart om op een bepaald levensgebied meer in jouw Queen power te komen? Neem dan eens een kijkje bij mijn Queen Life Masterclasses. Deze masterclasses duren ongeveer 2 uur en komen ieder met een leuke bonus, zoals een meditatie of een werkboek. Je kunt ze op elk gewenst moment kijken. En voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Elke masterclass incl. extra’s is 49,- euro, en je hebt levenslang toegang.

De Burn-out Doorbraak (297,-)

Krijg inzicht in hoe je duurzaam kunt herstellen van stress en angst en voel je vrij!

DIRECT BESCHIKBAAR

De Burn-out Doorbraak is bedoeld om je in een korte tijd een belangrijke stap vooruit te brengen in jouw stress- en angstklachten. Je wordt aan de hand van video’s en opdrachten meegenomen in een betere levensstijl die echt bij JOU past. Je leert jezelf werkelijk kennen, en kijkt daarbij naar hart, hoofd én lichaam. Jouw leven hoeft namelijk echt geen energie te kosten. Het kan je zelfs energie GEVEN, als je bereid bent vanaf nu echt voor jezelf te kiezen.

Koningin van jouw leven (497,-)

Neem definitief leiding over je leven vanuit zelfliefde en zelfvertrouwen

DIRECT BESCHIKBAAR

Ik heb ontdekt dat er 7 dingen zijn die je als vrouw in jouw kracht zetten. Maar de meeste vrouwen doen zichzelf tekort, omdat ze zich hier niet bewust van zijn. Wil je moeiteloos leven vanuit vrouwelijke kracht? Leer dan leven volgens de ‘7 principes van de Koningin’. Zo krijg jij weer de volledige controle over jezelf, je leven en je dromen. Je schaamt je niet langer voor waar je DENKT dat je tekortschiet. In plaats daarvan heel je van deze zelfsabotage en leer je hoe je meer liefde en compassie voor jezelf kunt hebben. Geef de Koningin in jou de ruimte en ontvang alles waar je hart naar verlangt. 

Warrior Queen (2.997,-)

Leef voluit, schaamteloos en ongeremd jouw meest vervullende leven vol positieve impact en ontspanning. Kroontje recht, en gáán.

Klik op ‘lees meer’ voor de volgende datum

Dit gaat over je herinneren wie DE FUCK jij bént. Het Warrior Queen Jaarprograma gaat recht naar de kern van je ziel en helpt je om op de tijdlijn te stappen van de meest schaamteloze, onbevreesde versie van jezelf. Zodat je het leven voluit kunt leven vanuit je hart. Zonder stress, angst of belemmerende gedachten. En ja, natúúrlijk ga je dan vanuit daar ook al die dromen en doelen ontdekken en waarmaken. De tijd van kiezen of delen is over. You can have it ALL

1-op-1 VIP Traject

In 5 maanden van uitputting en frustratie naar jouw droomleven vol vrouwelijke kracht

MELD JE AAN

In 5 maanden tijd begeleid ik jou 1-op-1 in een diepgaande persoonlijke transformatie. Vanuit vertrouwen en diepe innerlijke rust leer jij hoe je al jouw maskers kunt laten vallen, zodat er ruimte komt voor je authentieke zelf, zowel in jouw privéleven als jouw werk. Dit is voor jou als je op hoog niveau intensief wilt werken aan een leven dat van JOU is, no holding back. Je krijgt daarbij mijn volle commitment; ik sta elke stap van de weg naast je.