TRAININGEN

Werkboek Levensstijl van de Hartekoningin (17,-)

Stop met teveel van jezelf weggeven en ontvang waar je het diepst naar verlangt

DIRECT BESCHIKBAAR

Weet jij wat jouw valkuilen zijn, waardoor je nu gemakkelijk teveel van jezelf weggeeft zonder daarbij ook aan jezelf te denken? Met het werkboek ‘Levensstijl van de Hartekoningin’ ontdek je in welke patronen je vastloopt, en de shift die nodig is om met zelfvertrouwen en zelfliefde verder te gaan. Time to level up, Queen!

VrouwenVuur Membership (79,-/maand)

Ergens speel je het safe in je leven, en dat weet je. Je bent bang voor oordelen. Bang dat je over je grenzen gaat of dat je alles verliest wat je lief is als jij jezelf VOLUIT zou laten zien. Maar je voelt wél de mega power die zich roert in je hart en je buik. En de gedachte… ‘Er moet toch meer zijn?’ En je hebt gelijk. Er is ZOVEEL meer. Als je er klaar voor bent om te ontdekken wat dat inhoudt, is het VrouwenVuur Membership voor jou. Stop met het klein spelen in jouw leven. Zet je innerlijk VUUR aan en stap voluit in je vrouwelijke kracht. In het VrouwenVuur Membership krijg je 3 complete cursussen, 15 masterclasses én 2 livesessies per maand om een leven te creëren op jouw eigen voorwaarden en zelf te definiëren wat voor vrouw jij wilt zijn.

Koningin van jouw leven (497,-)

Neem definitief leiding over je leven vanuit zelfliefde en zelfvertrouwen

DIRECT BESCHIKBAAR

Ik heb ontdekt dat er 7 dingen zijn die je als vrouw in jouw kracht zetten. Maar de meeste vrouwen doen zichzelf tekort, omdat ze zich hier niet bewust van zijn. Wil je moeiteloos leven vanuit vrouwelijke kracht? Leer dan leven volgens de ‘7 principes van de Koningin’. Zo krijg jij weer de volledige controle over jezelf, je leven en je dromen. Je schaamt je niet langer voor waar je DENKT dat je tekortschiet. In plaats daarvan heel je van deze zelfsabotage en leer je hoe je meer liefde en compassie voor jezelf kunt hebben. Geef de Koningin in jou de ruimte en ontvang alles waar je hart naar verlangt. 

The Glow Up (497,-)

Binnen 6 weken stralen als nooit tevoren door full focus te gaan voor jouw next level.

Volgende startdatum: 1 februari ’23

Ben je toe aan een frisse start? Dan is The Glow Up voor jou. Deze training helpt je te beginnen aan een gloednieuw hoofdstuk in je leven waarin je meer gaat genieten, ontspannen en voor elkaar gaat krijgen dan ooit tevoren. Ongeacht je startpunt, achtergrond of leeftijd. Dit is jouw ticket naar je next level. Een heerlijke training vol positieve energie, waar je elke dag met plezier mee bezig zult willen zijn. Tijd om de beste versie van jezelf te worden!

Queen of Pleasure (997,-)

Ontdek jouw unieke seksuele blauwdruk voor meer genot, plezier en overgave

Je seksualiteit omarmen betekent een hele nieuwe energiebron aanboren. Je leven wordt er een stuk leuker en rijker van, zowel in bed als daarbuiten! De Queen of Pleasure training geeft je alle handvatten die je nodig hebt om te genieten van mind blowing seks (met jezelf of een ander), en om je mooi en sexy te voelen – gewoon zoals je bent. Doe mee met Queen of Pleasure en geef jezelf het cadeau van een sprankelend seksleven, meer ontspanning en zelfvertrouwen.

Change Makers (2.997,-)

Je voelt dat er meer in je zit. Je hebt licht, vuur, een wens om een bijdrage te leveren aan deze wereld.

Met Change Makers leer je om schaamteloos en zonder vrees vol voor jouw dromen te gaan. Je ontdekt wat jouw zielsmissie is en ontwikkelt daar een concreet actieplan voor. Je leert bovendien hoe je jouw relatie met geld en jezelf kunt verbeteren, zodat je jouw zielsmissie vanuit een plek van rust en plezier in de wereld kunt zetten.

Warrior Queen VIP-traject (9.997,-)

Leef voluit, schaamteloos en ongeremd jouw meest vervullende leven vol positieve impact en ontspanning. Kroontje recht, en gáán.

Dit gaat over je herinneren wie DE FUCK jij bént. Het Warrior Queen Jaarprograma gaat recht naar de kern van je ziel en helpt je om op de tijdlijn te stappen van de meest schaamteloze, onbevreesde versie van jezelf. Zodat je het leven voluit kunt leven vanuit je hart. Zonder stress, angst of belemmerende gedachten. En ja, natúúrlijk ga je dan vanuit daar ook al die dromen en doelen ontdekken en waarmaken. De tijd van kiezen of delen is over. You can have it ALL