Verzending & retour

 

Onderstaande informatie is van toepassing op fysieke producten van het eigen merk van Nienke Thurlings. Deze informatie is nadrukkelijk niet van toepassing op affiliate links en trainingen. Voor het retourbeleid op producten die via de affiliate shop zijn aangeschaft, verwijzen we graag door naar de betreffende verkoper of webwinkel (Bol.com). Het annuleringsbeleid voor trainingen en coaching is te lezen onder de Algemene Voorwaarden.

Levertijd & verzendkosten 

 

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van je bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. 

De vermelde prijzen zijn voor de fysieke producten inclusief verzendkosten. Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van Post.nl. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

 

Bedenktijd/retour 

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht om jouw bestelling van fysieke producten tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren of terug te sturen. Let op: bij digitale producten die direct na aankoop beschikbaar komen, zoals online trainingen en coaching, vervalt het recht op herroeping in verband met copyrightbescherming. 

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om de product(en) retour te sturen. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking door jou aan ons geretourneerd moeten worden. 

Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@nienkethurlings.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar ons kantoor zijn voor jouw eigen rekening. 

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retourzending goed verpakt is. Schade die tijdens het retourzenden ontstaat komt namelijk voor jouw eigen rekening. 

 

Product ruilen? 

Wil je een product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kan hiervoor contact opnemen met info@nienkethurlings.com. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product. 

 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven! 

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen. Als het product al verzonden is en wij deze niet meer kunnen onderscheppen, komen de kosten voor het eventueel opnieuw verzenden van de bestelling echter voor je eigen rekening.   

 

Bedrijfsgegevens Nienke Thurlings: 

KVK: 64520528 

BTW nummer: NL001909683B65