De Burn-out Doorbraak

Maak in korte tijd échte stappen vooruit in jouw herstel van burn-out en stress.

 

Minder stress en paniek, doordat je grip krijgt op de diepere oorzaken.

Een week- en dagritme dat echt bij jou past.

Zelfsabotage en je innerlijke criticus leren loslaten.

Rust in je hoofd. Zelfliefde in je hart. Contact met je lichaam.

Het gevoel dat je jezelf weer begrijpt.

Direct na aankoop beschikbaar

 

€497 of 12 x €49

WAT IS DE BURN-OUT DOORBRAAK?

Je hart zit al in je keel als de telefoon gaat. Je loopt constant met een gespannen gevoel rond. Bent emotioneel, angstig, slaapt slecht, zit niet lekker in je vel en wilt VERDORIE dat het ophoudt! Je doet wel je best om vooruit te komen, maar het gaat voor je gevoel niet snel genoeg.

Boven alles wil je weer genieten van het leven. Minder stress. Meer rust in je hoofd. Maar hoe?

De Burn-out Doorbraak is het meest krachtige programma in Nederland om in een korte tijd een échte sprong vooruit te maken in je burn-out herstel. 

Dit programma is voor iedereen die last heeft van een burn-out of er een wil voorkomen, en in dat proces vooral een snelle, positieve én blijvende verandering wil zien. 

Dit krijg je allemaal!

DE 7 MODULES

In de Burn-out Doorbraak training ga je door 3 fases, waardoor je de kans krijgt om op verschillende levels van je herstel te werken. Daardoor ben je niet alleen bezig met de moeilijke dingen, zoals negatieve patronen, maar juist ook met het ontdekken van de fijne kant: wat maakt jou gelukkig? Want als je dat weet, kun je gaan investeren in een leven dat jou weer energie en plezier gaat geven.

Iedere module bestaat uit een webinar van 20 – 30 minuten + een uitgebreid werkboek met oefeningen en opdrachten om de verbinding met je eigen lichaam, hart en hoofd te herstellen.

Introductiewebinar & -werkboek: op een relaxte manier starten met De Burn-out Doorbraak 

FASE 1: INZICHT IN JOUW SITUATIE & ENERGIEVRETERS

Module 1: Hoe ga jij met je tijd en energie om?

Module 2: De leefregels en patronen die jou ongemerkt veel stress geven.

FASE 2: WAT PAST BIJ JOU & WAAR KRIJG JE ENERGIE VAN?

Module 3: Ruimte maken voor positiviteit: ontdek wat je energie geeft.

Module 4: Jouw natuurlijke flow vinden

Module 5: Ontwerp nieuwe positieve leefregels voor jezelf.

FASE 3: JOUW NIEUWE ONTSPANNEN LEVENSSTIJL VOL ZELFLIEFDE

Module 6: Een levensstijl creëren waar je écht energie van krijgt.

Module 7: Een liefdevolle commitment aan jezelf maken.

1 x Introductiewerkboek en introductiewebinar om je te helpen de training écht in jouw eigen tempo te doen (6 maanden toegang)

7 x videolessen van 20 à 30 minuten (6 maanden toegang)

7 x werkboeken met oefeningen (6 maanden toegang)

2 x exclusieve meditaties om je te helpen ontspannen (6 maanden toegang)

WAAROM DIT JOU ECHT GAAT HELPEN MET JE BURN-OUT

Je hoort iedereen praten over wat belangrijk is bij burn-outherstel. Rust, regelmaat en rituelen. De innerlijke criticus uitschakelen. Meer dingen doen waar je energie van krijgt. Voor je basisbehoeften zorgen…

Het klinkt allemaal zo logisch, maar in de praktijk kan het nog moeilijk toe te passen zijn. 

Met de Burn-out Doorbraaktraining krijg je daarom elke dag een gerichte stap om verbetering in jouw situatie aan te brengen. Je wordt aan de hand van video’s en opdrachten meegenomen in een betere levensstijl die echt bij JOU past. Jouw leven hoeft namelijk echt geen energie te kosten. Het kan je zelfs energie GEVEN, als je bereid bent vanaf nu echt voor jezelf te kiezen. 

Ik geloof niet in one size fits all, en dus is er volop ruimte om juist te ontdekken wat jij zelf nodig hebt!

Direct beschikbaar na aankoop

 

€497 of 12 x €49

Hoe werkt de Burn-out Doorbraak training?

Nadat jij je hebt aangemeld ontvang je binnen 24 uur een e-mail met daarin de bevestiging van jouw deelname, en de inlogcodes voor de digitale leeromgeving.

De videolessen, werkboeken en meditaties zijn terug te vinden in de digitale leeromgeving. Hiertoe heb je zes maanden toegang. Begin bij het introductiewebinar. Daarin leg ik je precies uit hoe de training werkt. Vervolgens ga je aan de slag met de videolessen en werkboeken.

Je kunt ervoor kiezen mee te gaan in het tempo van de training (elke week 1 à 2 video’s of werkboeken) of het in je eigen tempo te doen. Na zes maanden loopt je deelname aan de training af.

JE HOEFT JE GEEN SECONDE LANGER MEER MACHTELOOS TE VOELEN

Toen ik zelf een burn-out had vond ik het mega frustrerend dat ik voor mijn gevoel zelf totaal geen grip had op wat er met me gebeurde. Erger nog: ik had ook geen idee wat ik zélf kon doen om beter te worden. Ik wilde naast mijn wekelijkse sessies bij de psycholoog ook zelfstandig dingen doen om van de stress en paniek af te komen. Want die sessies waren fijn en belangrijk, maar uiteindelijk was dat toch maar 1 uur per week. De andere 167 uur van de week moest ik het met mezelf zien te rooien. 

Als je deze pagina leest is de kans groot dat jij ook zoiets voelt. Je wilt af van het machteloze, hulpeloze gevoel en eindelijk weer grip krijgen op je leven. Dat is wat de Burn-out Doorbraak doet. Met veel succes, zoals je kunt lezen in de reviews onderaan deze pagina. Al ruim 400 mensen hebben deze training gevolgd en de een na de ander heeft die ‘burn-out doorbraak’ gekregen: een belangrijk inzicht over waarom je vastloopt in je herstel en hoe je daar direct bovenuit kunt stijgen.
De Burn-out Doorbraaktraining heb ik ontwikkeld, omdat ik wil dat andere mensen met een burn-out nooit dat machteloze rotgevoel hoeven te ervaren. Er is namelijk heel veel wat je zelf kunt doen om beter te worden en ik ga je alle handvatten geven die je daarvoor nodig hebt. Zodat jij kunt zeggen: dit wordt mijn jaar!

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze training?

Heb je net een burn-out? Of merk je dat je maar niet verder komt in jouw herstel? De Burn-out Doorbraak is voor jou bedoeld als je er aan toe bent om nu écht te ontdekken waar jouw stress vandaan komt en hoe je daar een eind aan kunt maken. Het is, zoals de titel al zegt, bedoeld om jou te helpen met een doorbraak in je levensstijl en denkpatroon. Dingen te zien die je eerder ongemerkt over het hoofd zag.

Ik heb geen burn-out, maar voel me wel vaak gestrest. Heb ik dan ook wat aan deze training?

Jazeker! Burn-out is immers niets anders dan het eindstation van teveel stress, en hoe eerder jij van die trein afstapt hoe kleiner het risico dat je een burn-out krijgt. Als jij teveel stress ervaart, laat deze training jou de verborgen patronen in jouw leven zien die voor die stress zorgen. En je krijgt handvatten om je levensstijl op een positieve manier te veranderen, zonder te hoeven inleveren op de dingen die jij belangrijk vindt. Dus doe gerust mee. Voorkomen is beter dan genezen!

Ik wil heel graag meedoen, maar kan het bedrag niet in één keer betalen. Mag het ook in termijnen?

Ja, dat kan. Je mag de training in 12 maandelijkse termijnen van 49,- euro betalen. Na betaling van de eerste termijn via de website, ontvang je nog 11 maandelijkse incasso’s van 49,- euro.

Ik heb heel weinig te besteden, maar wil wel meedoen. Wat nu?

Ik begrijp dat er soms in je leven dingen kunnen gebeuren waardoor je niet zoveel te besteden hebt als je zou willen. Soms zijn juist die situaties ook de reden dat je stress ervaart en dan kun je in een vicieuze cirkel komen. Daarom heb ik het volgende bedacht, zodat je toch mee kunt doen met De Burn-out Doorbraak: leef je aantoonbaar op een minimum (bijv. door de bijstand, schuldhulpverlening of WIA)? Dan mag je de betaling ook (rentevrij) in kleine termijnen betalen van 15,-  tot 25,- euro per maand. Mijn assistente Susanne helpt je via de e-mail graag verder om een betalingsregeling te treffen die past bij jouw financiële situatie. 

 

Let op! Deze regeling geldt niet voor iedereen. Het is enkel bedoeld voor mensen die door aantoonbare omstandigheden van een heel laag maandbedrag moeten rondkomen.

Vergoedt mijn werkgever of zorgverzekeraar deze training?

Zorgverzekeraars vergoeden helaas in de meeste gevallen geen specifieke burn-out trainingen en coaching, hoewel je het natuurlijk altijd kunt navragen. Werkgevers zijn in veel gevallen wel bereid om de Burn-out Doorbraak te vergoeden, omdat zij ook gebaat zijn bij jouw duurzame inzetbaarheid als werknemer. Verschillende deelnemers hebben de training in het verleden al van hun baas vergoed gekregen. Als stress een issue is in jullie team en er voldoende sociale veiligheid is in jouw werkomgeving, zou je zelfs kunnen voorstellen de training gezamenlijk (evt. onder werktijd) te volgen.

Ben ik na deze training uit mijn burn-out?

Binnen een paar weken kun je natuurlijk niet in een klap uit je burn-out zijn. Bij burn-outherstel komt veel kijken. Je lichaam én geest zijn flink ontregeld en hebben tijd nodig om weer in balans te komen. Maar deelname aan de Burn-out Doorbraaktraining kan je wel helpen om je hersteltijd te verkorten, doordat je jouw grootste valkuilen en energievreters ontdekt en direct handvatten krijgt om daar uit te komen. Je gaat met meer liefde, respect en rust voor jezelf leven. Je grenzen worden helderder, voor jezelf en de buitenwereld, en dát bespaart je uiteindelijk een hoop tijd, terugvallen en onnodige frustratie.

Ik ben bang dat De Burn-out Doorbraak te intensief voor me is. Wat denk jij?

Je kunt in je eigen tempo gaan, waardoor je jezelf niet zult overvragen. Daarnaast heb ik natuurlijk in het tempo en de uitleg van de training zoveel mogelijk rekening gehouden met de beperkingen van een overprikkeld brein. Je krijgt de informatie in korte, hapklare stukjes. In de video’s en werkboeken word je ook rustig, stap voor stap meegenomen zodat je zelf niet teveel het overzicht hoeft te bewaren. Het enige wat jij hoeft te doen is elke dag ongeveer 30 minuten in jezelf investeren (wat overigens ook bijv. 3 x 10 minuten mag zijn) om met de training bezig te zijn. Ik heb deze training al aan meer dan 400 burn-outers gegeven, ieder met een eigen leertempo, en tot nu toe heeft iedereen zich er comfortabel in gevoeld. 

WAAROM ZOU JE MET MIJ WILLEN WERKEN?

DIT IS WAT JE MOET WETEN OVER HET NIVEAU VAN MIJN WERK

Ik heb een Masterdiploma Sociale Psychologie (sinds 2009). Dit is de psychologie van gedrag en relaties; waarom denkt en doet iemand bepaalde dingen, en wat zijn de gevolgen daarvan voor je werk, relaties (waaronder de relatie met jezelf), seksleven, zelfvertrouwen en keuzes.

Daarnaast heb ik aanvullende opleidingen gevolgd en diploma’s behaald in onder andere trauma-informed coaching, yoga, tantra en groepscoaching. Inmiddels heb ik bovendien duizenden vrouwen gecoacht en getraind, zowel online als offline.

In 2013 zette ik ‘Jong Burn-out’ op, en in 2018 schreef ik het gelijknamige boek. Ik heb me uitgebreid verdiept in de oorzaken en gevolgen van (aanhoudende) stress. Mijn huidige interesse als stressdeskundige is het feit dat met name veel vrouwen opgebrand raken. Ik geloof dat dit komt doordat de maatschappij (al eeuwenlang) van vrouwen eist dat we ons naar ideaalplaatjes voegen op ieder vlak (werk, relaties, lichaamsbeeld).

De oplossing voor teveel stress is de ideaalplaatjes en zelfkritische gedachten ontmantelen die je onbewust hebt geïnternaliseerd, en in plaats daarvan vervolgens jezelf oefenen in heel bewust kiezen voor wie je wél wilt zijn. Zo creëer je een duurzaam gelukkig en krachtig leven.

Van deelnemers hoor ik daarom dan ook met regelmaat dat zij meer hebben gehad aan een korte training of coaching bij mij dan aan jaren van therapie.