VrouwenVuur Membership

Ontketen jouw vrouwelijke kracht!

Ontdek wat vrouwelijke kracht WERKELIJK inhoudt, en vind ontspanning, kracht en plezier door vanuit daar te leven.

Maak opnieuw contact met je intuïtie, jouw cyclus en de diepe wijsheid van jouw baarmoederenergie.

Leer meer over de geheime geschiedenis van vrouwen en de vrouwelijke kracht in de wereld.

Durf schaamteloos jezelf te zijn door je innerlijk vuur te omarmen.

Reken af met eeuwenoude patronen als de heksenwond, de angst om 'too much' of 'niet genoeg' te zijn en voel je vrij!

Start: de 1e van elke maand

 

€59,- p.m.

Wil je een kwartaalabonnement? Dat kan! Je krijgt dan het werkboek ‘Claim jouw waarheid: neem jezelf serieus voor meer overtuigingskracht en zelfvertrouwen’ cadeau.

Wat is het VrouwenVuur Membership?

Het VrouwenVuur Membership is een fijne manier om steeds op verschillende thema’s meer te leren over jouw vrouwelijke kracht. Van je seksualiteit en lichaam ownen, je intuïtie en spiritualiteit ontdekken tot aan financiële onafhankelijkheid en je dromen najagen. Er valt zóveel te ontdekken. Maar waar begin je en hoe combineer je al die verschillende interessante gebieden? Het VrouwenVuur Membership is het antwoord. Je krijg elke maand op een nieuw thema verdieping, zodat je jezelf en je vrouwelijke kracht over de volle breedte steeds beter leert kennen. Schrijf je in en laat je inspireren!

Waarom heb ik dit membership gecreëerd voor je?

Doordat er zo lang is gedaan alsof vrouwen en vrouwelijke kracht er niet toe doen of zelfs ‘zwak’ of ‘gevaarlijk’ zijn, durven we er soms bijna niet naar te kijken. Belangrijke kennis is versnipperd en verstopt geraakt. Alsof het vrouwelijke geduldig ondergronds heeft gewacht tot we onze ogen weer open doen, klaar om haar schoonheid en kracht opnieuw in te zien. 

Het heeft mij zelf tien jaar en tienduizenden euro’s gekost om de juiste leraren en boeken te vinden zodat ik de kennis, inzichten en vaardigheden kon opdoen om te begrijpen wat vrouwelijke kracht nu eigenlijk is. Ik wil jou een kortere, betaalbaardere en leukere manier bieden om in een veilige omgeving je vrouwelijke kracht opnieuw te ontdekken. Mijn missie is om de vrouwelijke kracht weer opnieuw aan te wakkeren in de wereld, en het VrouwenVuur Membership is daar een belangrijk onderdeel in. Ik heb onwijs veel zin om alle kennis en handvatten die ik in de loop der jaren heb verzameld met je te delen!

DIT KRIJG JE ALLEMAAL

THEMATALKS

Wanneer: wekelijks

Via Instagram Stories krijg je elke week verdieping op het maandthema. In totaal komen er per thema 4 storyreeksen voorbij. Elke storyreeks gaat in op een ander aspect van het onderwerp.

BOEKENCLUB

Wanneer: wekelijkse post

Iedere maand is er een aanbevolen boek dat je kunt meelezen. Een wekelijkse post helpt je on track te blijven door hoofdstukken aan te bevelen en daar reflectievragen over te stellen. Je kunt bovendien je eigen leesclubje starten met andere Queens uit het membership. 

AUDIOMEDITATIE

Wanneer: maandelijks

Iedere maand komt er een audiomeditatie online op de membershippagina. Met deze meditatie kun jij jouw ervaring verder verdiepen, en zien wat het maandthema vanbinnen in jou teweeg brengt.

ZELFLIEFDE OEFENING

Wanneer: maandelijks

Er zijn zoveel onderwerpen waarop we best liever mogen zijn voor onszelf, van je intuïtie vertrouwen tot je durven openstellen in relaties of heldere grenzen stellen in werk. De zelfliefde oefening helpt je binnen het maandthema liever voor jezelf te zijn.

VROUWENKRACHT CHALLENGE

Wanneer: maandelijks

Naast meer zachtheid en zelfliefde, is ook power en zelfvertrouwen een belangrijk onderdeel van vrouwelijke kracht. De maandelijkse VrouwenKracht Challenge geeft je handvatten om het vuur in jezelf weer te voelen.

LIVE RODE TENT BIJEENKOMST

Wanneer: 1 x per maand met volle maan

Al eeuwenlang komen vrouwen op de avond van een volle maan samen tijdens ‘rode tent’ bijeenkomsten. Hierin laat je los wat je niet langer dient en maak je jezelf klaar voor een nieuwe maand. Diepe connectie met je vrouwelijkheid, de sisterhood en de cyclus van het leven door middel van liefdevolle rituelen en teachings. 

POWER UP! MAANDMANTRA

Wanneer: maandelijks

Het kan fijn zijn om een mantra te hebben om je aan vast te houden, zodat je meer rust of kracht voelt bij een bepaald onderwerp. Zeker als het nieuw of spannend voor je is. Daarom krijg je elke maand een mantra om ontspannen, krachtig en met lichtheid aan het thema te beginnen. 

SISTERHOOD SHARINGS

Wanneer: wekelijks

Elke week krijg je de mogelijkheid om te delen wat er in je omgaat en wat het thema van de maand in je losmaakt. Het is fijn om op deze manier herkenning te vinden bij de andere vrouwen in de groep.

EXTRA!

JE KRIJGT ELKE MAAND PER POST EEN BRIEF VAN MIJ EN EEN NIEUWE, UNIEKE BOEKENLEGGER CADEAU BIJ JOUW MEMBERSHIP.

KLAAR VOOR JOUW UPLEVEL
IN VROUWELIJKE KRACHT?

ZO WERKT HET

  • Het VrouwenVuur Membership vindt plaats op een besloten Instagram account. Dat is handig, want zo heb je alles altijd bij de hand en word je vanzelf op de hoogte gesteld als er iets nieuws online komt.
  • Na jouw aanmelding krijg je direct een e-mail met de link en toegangscode naar het account.
  • We starten steeds op de 1e van de nieuwe maand. Dat is ook de dag waarop je wordt toegelaten als je een nieuwe member bent. Je kunt maandelijks opzeggen (tenzij je een kwartaalabonnement neemt. Dan kun je per kwartaal opzeggen).
  • Elke maand is er een nieuw thema waar je met behulp van allerlei oefeningen, talks en sisterhood sharings meer over leert. Ook krijg je maandelijks een fijne audiomeditatie om jouw proces te verdiepen. 
  • Als je het leuk vindt kun je meedoen met de boekenclub van het VrouwenVuur Membership. We lezen elke maand een nieuw boek met elkaar, je krijgt leesvragen om je proces te verdiepen en je kunt een leesclubje starten (niet verplicht, wel gezellig).
  • Alle informatie wordt gedurende de hele maand voor je bewaard in het VrouwenVuur Membership account, dus geen zorgen als je er eens niet live bij kunt zijn. Alles is terug te kijken.

Herken je dit?

Je wilt een diepere connectie met jouw intuïtie en de vrouwelijke kracht in de wereld, de mystieke kant van het leven en de natuur.

Je voelt dat er ‘meer’ moet zijn in het leven. Een onbestemde gevoel dat er een diepere laag is in jou waar je net niet helemaal bij kunt.

Je wilt meer van je laten horen, letterlijk en figuurlijk jouw stem gebruiken zodat je kunt opkomen voor wat jij belangrijk vindt, inclusief je eigen wensen en grezen.

Je wilt een beter contact met je lichaam en cyclus. In plaats van haar signalen te onderdrukken en frustratie te voelen over ongemak, wil je met haar leren samenwerken en zelfs genieten!

Je bent op zoek naar meer vrijheid. Schaamteloos jezelf durven zijn en niet langer het gevoel hebben dat je too much bent jezelf moet kunnen verantwoorden. Je wilt dat jouw keuzes van jou zijn.

DIT IS WAT HET VROUWENVUUR  MEMBERSHIP JE BRENGT:

Heling van oude pijn en beperkende patronen, die er soms zelfs al generaties lang in zitten.

Diepe herkenning over wat je nodig hebt om als vrouw in balans te leven, en de handvatten om dat in de praktijk te brengen. Zonder in te leveren op effectiviteit of levensgeluk.

Meer plezier, innerlijke rust en zelfvertrouwen. Je vindt het anker in jezelf terug.

Sisterhood! Een fijne groep gelijkgestemde vrouwen om je heen helpt je om het vertrouwen in medevrouwen te versterken en, wie weet, nieuwe vriendinnen te maken.

Powerrrrr to the max! Eindelijk krijg je alle puzzelstukjes die je nodig had. Je ontdekt geheimen uit de geschiedenis van de vrouw, begrijpt jezelf beter en wordt fucking unapologetic.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het aanmeldproces?

1.) Kies jouw abonnementsvorm (per maand of per kwartaal).

2.) Jouw inschrijving is geldig vanaf de eerstvolgende startdatum. Dat is steeds de 1e van de maand.

3.) Je ontvangt binnen 24 uur een e-mail met de link naar de Instagrampagina van het membership en wachtwoord.

4.) Meld je zo snel mogelijk aan op de Instagrampagina.

5.) Mijn team checkt jouw aanmelding op Instagram en als alles klopt word je op de eerstvolgende startdatum toegevoegd aan het membership. Vanaf dat moment kun je alle content bekijken voor de maanden waarop je ingeschreven bent.

Hoe lang hou ik toegang tot het materiaal van het membership?

Je kunt het materiaal van een bepaalde maand alleen in die maand bekijken. Daarna wordt het offlline gehaald. De reden hiervoor is ook dat er elke maand nieuwe leden bij het membership komen. Het zou niet eerlijk zijn als zij ‘gratis’ de informatie van de maanden ervoor kunnen bekijken. Daarnaast wil ik voorkomen dat jij je overweldigd voelt doordat grote hoeveelheden informatie online blijven staan en je het gevoel hebt dat je alles wat je nog niet hebt gedaan moet ‘inhalen’. Vertrouw er op dat je elke maand precies krijgt wat je nodig hebt, zelfs als je niet overal (live) bij hebt kunnen zijn. 

 

 

 

 

Hoeveel tijd ben ik ermee bezig?

Als je al het materiaal tot je wilt nemen, ben je er ongeveer een à twee uur per week mee bezig. Maar het belangrijkste is dat jij het op je eigen tempo doet en vooral aanhaakt op de onderdelen die voor jou op dat moment van toegevoegde waarde zijn. Jij kiest hoe je jouw tijd indeelt!

Wees niet bang om iets te missen. Probeer het niet allemaal krampachtig bij te houden of perfect te doen, maar vertrouw er op dat je er elke maand de dingen uitpikt die op dat moment het meest bijdragen aan jouw welzijn. 

Kan ik in het Membership al mijn vragen aan jou (Nienke) stellen?

Er wordt geen 1 op 1 personal coaching aangeboden binnen het VrouwenVuur Membership. Ik kan daarom niet op elke vraag persoonlijk ingaan. Dat neemt niet weg dat het harstikke leuk en inspirerend is als jij jouw vragen over bepaalde onderwerpen bij de daarvoor bestemde tegeltjes stelt. Ik lees namelijk wel alles. Het kan dan alsnog zo zijn dat ik jouw vraag eruit pik en beantwoord tijdens een Rode Tent of in de Instastories. Of ik vraag een van de deskundigen uit mijn netwerk om de vraag te beantwoorden tijdens een bonus Masterclass. Plus, het stellen van jouw vragen in de groep leidt tot meer verbinding met de andere meiden, wederzijdse herkenning én wie weet is er iemand in de sisterhood die precies de juiste tip voor je heeft.

 

 

 

 

Wat zijn de startdata?

We beginnen gewoon steeds op de 1e van de maand. Je kunt elke maand instromen, of kiezen voor een kwartaalabonnement.

In juli 2021 is er een try out van het VrouwenVuur Membership. Daarna is er een korte pauze, en in oktober 2021 start het membership officieel. Het is vanaf dat moment mogelijk om elke maand of elk kwartaal in te stromen.

Wanneer jij in juni / juli alvast een kwartaalabonnement voor oktober neemt, krijg je de try out cadeau!

Waar kan ik al het materiaal vinden?

Je kunt alle informatie hoofdzakelijk vinden op Instagram, via de besloten VrouwenVuur Membershippagina. Daarnaast ontvang je elke maand een inspirerende e-mail met daarin wat meer info over het thema van de maand. Deze komt ook per post naar je toe, samen met de boekenlegger van de maand. 

Welke abonnementsopties zijn er?

Je kunt kiezen voor een maandabonnement of kwartaalabonnement. Op beide mogelijkheden kun je elk moment instromen. Als je voor kwartaal kiest, is je inschrijving voor de eerstvolgende drie maanden geldig (dit is dus niet seizoensgebonden).

Blijft de prijs hetzelfde?

Ja, de prijs voor bestaande members blijft hetzelfde. Op dit moment is de prijs van het VrouwenVuur Membership 59,- euro per maand. Dat betekent dat als je nu lid word, je altijd deze prijs betaalt zo lang het membership bestaat. Ook als de prijs voor nieuwe members omhoog gaat in de toekomst.

Het kan dus wel zo zijn dat ik de prijs voor het Membership in de toekomst verhoog voor nieuwe members. Deze nieuwe prijs geldt dan ook voor mensen die tussentijds hebben opgezegd en opnieuw willen instromen in het VrouwenVuur Memebership.

Wat is het voordeel van een kwartaalabonnement?

1.) Je ontvangt binnen 24 uur na jouw aanmelding het werkboek ‘Claim jouw waarheid: neem jezelf serieus voor meer overtuigingskracht en zelfvertrouwen’. Dit mega uitgebreide werkboek helpt je om jouw stem te vinden. Vanuit je eigen waarheid leven geeft rust! Dit werkboek zit boordevol waardevolle oefeningen en inzichten, en was voorheen alleen exclusief beschikbaar voor de deelnemers in mijn VIP-training. 

2.) Je krijgt per kwartaal 5,- euro korting ten opzichte van de losse maandprijs.

3.) Je bent in een keer voor drie maanden klaar en geeft jezelf daarmee de kans om echt een diepe transformatie naar meer innerlijke rust, zelfvertrouwen en vrouwelijke kracht te maken.

Hoe kan ik opzeggen?

Je kunt eenvoudig opzeggen door een mailtje te sturen naar clienten@nienkethurlings.com. Als jij je vóór de 20e van de lopende maand afmeldt, word je automatisch afgemeld voor de volgende periode. De incasso’s worden dan ook per direct stopgezet.

Kan ik mijn abonnement tijdelijk pauzeren?

Het is helaas niet mogelijk om je abonnement tijdelijk te pauzeren. Wel kun je jouw abonnement opzeggen en weer opnieuw instromen wanneer je daar klaar voor bent. Het is dan wel zo dat je op dat moment wordt gezien als nieuwe member, en je dan ook het op dat moment geldende tarief voor het membership betaalt. 

 

 

 

 

 

 

 

Op welke datum worden de incasso's ingehouden?

De incasso’s worden rond de 25e van de maand ingehouden. Als je voor een kwartaalabonnement hebt gekozen, vindt de afschrijving dus eens in de drie maanden rond die datum plaats.

Wat zijn de Algemene Voorwaarden?

De Algemene Voorwaarden kun je HIER vinden.

Voor wie is dit membership bedoeld?

Het VrouwenVuur Membership is voor elke vrouw die meer in contact wil komen met haar vrouwelijke kracht. De redenen om mee te doen zijn voor iedereen verschillend. Misschien wil jij je vrijer voelen in je relatie of op de werkvloer. Onbeschaamd jezelf kunnen zijn. Meer ontspanning voelen of je beter thuis voelen in je lichaam. Je voelt dat de tips die je doorgaans krijgt in de maatschappij en van coaches daarvoor niet toereikend zijn. Er mist iets, en dat zijn je wortels als vrouw. Het mogen doen op een manier die jou ondersteunt in wat je nodig hebt vanuit die plek. Dat kan gaan over mee kunnen bewegen in je cyclus, maar ook heel je lichaam durven bewonen of je stem gebruiken en je niet langer klein houden. De wereld is bewust en onbewust ingericht op wat mannen nodig hebben. En wij proberen ons als vrouwen al veel te lang in datzelfde malletje te drukken, met uitputting en frustratie tot gevolg. Het VrouwenVuur Membership helpt je om jouw leven te leiden op een manier die beter bij je past, vanuit vrouwelijke kracht, zonder te hoeven inleveren op wat jij allemaal kunt bewerkstelligen in jouw leven (sterker nog: je wordt allemaal maar krachtiger!). 

Ik heb geen baarmoeder (meer) of ben een transvrouw. Is dit membership dan ook voor mij?

Ja, absoluut! Baarmoederenergie en vrouwelijke kracht in jezelf voelen stromen is niet afhankelijk van de fysieke aanwezigheid van een baarmoeder. Het is allereerst een energetische ervaring. Naast een fysiek lichaam, hebben we namelijk ook een energetisch lichaam. Het is dit energetische lichaam waar we primair mee werken als ik spreek over zaken als ‘baarmoederenergie’. 

Als je geboren bent zonder baarmoeder of deze is verwijderd om medische redenen, kan het juist een hele helende ervaring zijn om toch te leren werken met de baarmoederenergie en op andere manieren contact te maken met jouw vrouwelijke energie. 

Ook als transvrouw ben je welkom. Het is niet voor niets dat jij voelt dat je niet thuis bent in een mannelijk lichaam: je voelt de vrouwelijke energie in je stromen en wilt dat graag belichamen. Het VrouwenVuur Membership kan je daar nog verder in ondersteunen. 

Is het maandelijkse boek voor de boekenclub inbegrepen?

Nee, dat is om logistieke redenen niet mogelijk (dan zou ik elke maand boeken moeten inkopen en weer doorsturen). Ook past dat niet binnen de prijs van het membership. Daarbij lezen sommige mensen graag een papieren boek, terwijl anderen liever een e-reader gebruiken. Ook kan het voorkomen dat je misschien niet elk boek mee wilt lezen, of dat je een boek al in je bezit hebt. Ik heb er daarom voor gekozen om het aan jou over te laten op welke wijze je het liefste meedoet met de boekenclub binnen het membership, en je zelf de keuzevrijheid te geven bij de wijze waarop je een boek eventueel aanschaft.

Ik heb een andere vraag...

Is jouw vraag niet beantwoord in deze FAQ? Stuur dan een e-mail naar clienten@nienkethurlings.com. Mijn team helpt je graag verder!

WAAROM ZOU JE MET MIJ WILLEN WERKEN?

DIT IS WAT JE MOET WETEN OVER HET NIVEAU VAN MIJN WERK EN WAAROM IK NIET BEN ZOALS ANDERE COACHES. NIET ELKE COACH….

Heeft 15 jaar ervaring, meerdere diploma’s op het gebied van psychologie, en stressmanagement en de hele wereld rondgereisd om de beste, meest innovatieve methodes te leren voor meer lichaamsbewustzijn, stresspreventie, intuïtie en spirituele verbinding met jezelf.

Creëert vanaf het begin belangrijke doorbraken bij cliënten, zodat ze meteen met meer vrijheid, geluk en energie in het leven staan.

Ziet jouw schoonheid en kracht vanaf het begin en helpt jou om die innerlijke kracht direct voor jezelf te ervaren.

Biedt je een betrokken, diep ondersteunende community met gelijkgestemde vrouwen om jouw reis mee te delen.

Heeft een stevig, ontspannen en energievol leven en succesvol bedrijf opgebouwd door het toepassen van haar eigen methodes. I practice what I preach.