VrouwenVuur Membership

Van brandstapelangst en (bijna) burn-out naar voluit leven vanuit je innerlijk vuur

Een jaar lang all-inclusive toegang tot alle DIY-cursussen en Masterclasses

2 x per maand een coaching class + onbeperkt toegang tot de Membershipcommunity in de besloten leeromgeving.

Vind jouw eigen ideale manier van vrouw-zijn op ieder levensgebied, van je lichaamsbeleving tot je zielsmissie en sociale cirkel. Los van de plaatjes en verwachtingen van anderen.

Leer meer over de geheime geschiedenis van vrouwen en de vrouwelijke kracht in de wereld.

Durf schaamteloos en stressvrij jezelf te zijn, zodat je zonder belemmeringen en vol zelfvertrouwen jouw droomleven kunt creëren.

Werkelijke opgetelde waarde van alle cursussen en begeleiding is 13.397,-

97,-/ maand

(of 997,- per jaar voor 20% extra korting)

(tijdelijke aanbieding tot 15 juli,

ipv 149,- pm / 1.497,- per jaar)  

Hey Queen!

Wat fijn dat je hier bent. En hoe gaat het met je?

No really…. Hoe gaat het écht met je? Want de kans is groot dat als die vraag je gesteld wordt, je automatisch antwoordt, ‘ja, goed…’ En ik wil graag dat we liefdevol beginnen, dat je vanaf hier geen masker meer op hoeft te zetten. Want de kans is groot dat de werkelijkheid anders is dan alleen maar ‘ja goed’.

Ik heb het over dat stuk waar je niet naartoe durft te gaan in jezelf. Je weet wel, de waarheid die je soms verbergt achter een grote glimlach. Dat kan er zo uitzien:

De altijd geïnteresseerde vriendin of (schoon)dochter zijn die voor iedereen klaarstaat, maar zich constant afvraagt of ze zelf niet teveel ruimte inneemt als zij eens wat nodig heeft van een ander.

De gepassioneerde geliefde voor je partner willen zijn, terwijl je eigenlijk het contact met je lijf kwijt bent en sexy-zijn een performance is geworden.

De hardwerkende betrouwbare collega die niemand laat merken dat ze ’s nachts nog wakker ligt van die eindeloze to-dolijst.

De moeder die tussen gebroken nachten door huilend probeert drie minuten voor zichzelf te krijgen op de wc, terwijl de peuter alweer aan de deur rammelt.

De ondernemer die grote dromen heeft en weet dat ze tot zoveel meer in staat is, maar het stiekem nog steeds heeft over haar ‘bedrijfje’ en het moeilijk vindt om werkelijk in zichzelf te geloven.

Klinkt een van die voorbeelden, of een versie daarvan, je bekend in de oren?

No shame, want ik ben zelf ook het merendeel van deze dingen geweest op enig punt in mijn leven. Maar laat me je ook vertellen: het is niet houdbaar. Vroeg of laat ga je er aan onderdoor.

Hoeveel sprankeling, power en rust ontzeg jij jezelf door geen ruimte in te durven nemen voor wat JIJ nodig hebt?

Doordat de vrouwelijke kracht en de verhalen van sterke vrouwen onderdrukt zijn, zijn we collectief gaan geloven dat de stem van een vrouw er niet toe doet.  Met heksenjachten, kuisheidsgordels en het in gestichten stoppen van ‘hysterische’ vrouwen tot gevolg.

En ook in de huidige tijd zijn we niet vrij van oordelen. Een sensuele vrouw is al snel een slet. Ben je wat gereserveerder, dan ben je een ijskonijn. Weet je goed wat je wilt of wil je carrière maken? Pas maar op dat je geen bitch wordt genoemd. En er ligt een impliciete verwachting dat vrouwen (en zeker moeders) altijd maar klaar staan voor andere mensen, zelfs al gaat het ten koste van jezelf.

Geen wonder dat het fucking spannend kan zijn om je grenzen aan te geven, voluit voor je dromen te gaan en te vragen om wat je nodig hebt.

We zijn compleet vergeten hoe HEILIG de kracht van vrouwen is.

That shit needs to stop.

Reken af met de angst om ’too much’ of ‘niet genoeg’ te zijn en voel je vrij!
Het is tijd om het vuur van je vrouwelijke kracht aan te wakkeren.

Time to level the fuck up!

Ergens speel je het safe in je leven, en dat weet je. Je bent bang voor oordelen. Bang dat je over je grenzen gaat of dat je alles verliest wat je lief is als jij jezelf VOLUIT zou laten zien.

Maar je voelt wél de mega power die zich roert in je hart en je buik. Een verlangen dat dieper en groter is dan je in woorden uit kunt drukken. Een hunkering naar het leven. Een behoefte aan diepe rust. En de gedachte…

‘Er moet toch meer zijn?’

En je hebt gelijk. Er is meer.

Er. Is. Zoveel. Meer.

Als je er klaar voor bent om te ontdekken wat dat inhoudt, ben je op de goede plek. Want je bent zoveel meer dan de perfecte plaatjes waar je aan probeert te voldoen. Meer dan de ballen die je hoog probeert te houden.

YOU’RE A BADASS QUEEN

Tijd om je kroontje weer recht te zetten. Je te gaan her-inneren hoe het is om je veilig te voelen bij zowel jouw power en vuur, als je zachte kanten. Niet iemand anders’ versie van de ideale vrouw te zijn, maar je eigen invulling te geven aan het soort vrouw dat je wilt zijn. Vanuit een diepe verbinding met jezelf en de oeroude power en flow die wij vrouwen áltijd tot onze beschikking hebben.

Welkom bij het VrouwenVuur Membership.
Dé plek om de verbinding met jezelf en je vrouwelijke kracht te herstellen.

Wat mag je van het VrouwenVuur Membership verwachten?

Het VrouwenVuur Membership helpt jou op de drie belangrijkste kerngebieden om vanuit zelfliefde, rust en innerlijke overtuiging voluit in je kracht te staan:

Vertrouwen in jezelf, en een fijne sociale cirkel creëren

Vertrouwen in jezelf en je eigen vermogens. Het besef dat je niet ‘gek’ bent als je de dingen op jouw manier wilt of de wereld anders ziet dan andere mensen.

Genieten van je seksualiteit en vriendschap met je lichaam

Je sexy, mooi en goed voelen in je lijf en luisteren naar wat je lichaam jou vertelt. Je creëert een diepe vertrouwensband met je lichaam, ongeacht wat je tot nu toe hebt meegemaakt.

Stressvrij leven en je zielsmissie omarmen

Je krijgt de handvatten die je nodig hebt om jouw dromen achterna te gaan. Durf te geloven in jouw visie voor een mooier leven en een betere wereld, en ontdek hoe je die zonder stress waar kunt maken.

Wat je allemaal krijgt in dit mega waardevolle VrouwenVuur Membership

7 COMPLETE cursussen t.w.v. 7.697,- euro

Kernwonden Helen

Loop je steeds tegen dezelfde patronen, negatieve gedachten of angsten aan in jezelf? Heb je het gevoel dat er een oude pijn of zelfs intergenerationeel trauma in de weg zit, maar kun je er niet helemaal bij? De training Kernwonden Helen helpt je om door jouw belemmeringen heen te breken en alles op te ruimen wat jou niet langer dient. Zeg maar dag tegen terugkerende stress en zelfsabotage!

Koningin van jouw Leven

Merk je dat je nog VEEL MEER RUIMTE mag gaan innemen en heb je handvatten nodig om zonder stress vast te houden aan wat goed is voor jou? Say no more. Met de Koningin van jouw Leven training leer je jezelf volgens de allerhoogste standaard te behandelen en je stem gebruiken. Vol zelfvertrouwen en zelfliefde communiceer jij jouw grenzen en wensen. Leven volgens jouw eigen voorwaarden. Kroontje recht, en gáán!

Queen of Pleasure

Je seksualiteit omarmen betekent een hele nieuwe energiebron aanboren. Je leven wordt er een stuk leuker en rijker van, zowel in bed als daarbuiten! De Queen of Pleasure training geeft je alle handvatten die je nodig hebt om te genieten van mind blowing seks (met jezelf of een ander), en om je mooi en sexy te voelen – gewoon zoals je bent. Doe mee met Queen of Pleasure en geef jezelf het cadeau van een sprankelend seksleven, meer ontspanning en zelfvertrouwen.

The Glow Up

Heb je behoefte aan een frisse start, waarbij je ontdekt wie je bent en wat je écht wilt van jouw leven? Je niet langer schikken naar een plaatje, maar van binnenuit leven? Dan is The Glow Up voor jou! In ruim zes weken krijg je alle handvatten die je nodig hebt om een nieuw hoofdstuk in jouw leven te openen, waarin meer mogelijk is dan je ooit gedacht had. Tijd om door te schakelen naar jouw next level, Queen. Je mag gaan stralen!

Sexy zonder stress

De oefeningen en inzichten uit de Sexy zonder Stresscursus geven je direct meer zelfvertrouwen, genot en trots dan de beste botoxkliniek je ooit zal kunnen geven. Omdat het van binnenuit komt en de focus ligt op hoe jij je voelt: de relatie met je lijf en de fucking sexy vamp die eigenlijk allang in jou aanwezig is. In Sexy zonder Stress krijg je alle handvatten die je nodig hebt om die versie van jou naar buiten te brengen. Zodat jij je schaamteloos mooi en sexy kunt voelen, los van alle plaatjes en verwachtingen.

De Burn-out Doorbraak

De Burn-out Doorbraak is bedoeld om je in een korte tijd een belangrijke stap vooruit te brengen in jouw stress- en angstklachten. Je wordt aan de hand van video’s en opdrachten meegenomen in een betere levensstijl die echt bij JOU past. Je leert jezelf werkelijk kennen, en kijkt daarbij naar hart, hoofd én lichaam. Jouw leven hoeft namelijk echt geen energie te kosten. Het kan je zelfs energie GEVEN, als je bereid bent vanaf nu echt voor jezelf te kiezen.

Change makers

Met Change Makers leer je om schaamteloos en zonder vrees vol voor jouw dromen te gaan. Je ontdekt wat jouw zielsmissie is en ontwikkelt daar een concreet actieplan voor. Je leert bovendien hoe je jouw relatie met geld en jezelf kunt verbeteren, zodat je jouw zielsmissie vanuit een plek van rust en plezier in de wereld kunt zetten.

21 masterclasses (t.w.v. 2.100,- euro)

Elke masterclass heeft een specifiek thema, zodat je verdieping kunt opzoeken op de onderwerpen die jou het meest interesseren. In elke masterclass vind je een stuk ‘geschiedenis die je niet op school leert’, en daarnaast natuurlijk oefeningen en opdrachten die jij direct in jouw leven kunt toepassen om meer vrijheid en kracht te ervaren op het thema van de maand.

Alvast een greep uit de onderwerpen:

  • Ontdek jouw zielsmissie in 3 stappen.
  • Tantra, zelfliefde en betere seks.
  • Embodied Confidence: voel zelfvertrouwen en straal het uit.
  • De Wilde Vrouw in jou bevrijden, voor meer lef en power.
  • De magie van jouw seksuele energie.
  • Rituelen voor meer inspiratie en diepgang in jouw leven.
  • Rust in je hoofd: tackel drukke tijden met een duidelijk plan van aanpak.

… en dus nóg 14 extra masterclasses met uiteenlopende thema’s, van succesvol ondernemerschap tot hoe je een liefdevolle relatie met jouw lichaam kunt krijgen.

De masterclasses staan al voor je klaar in de digitale leeromgeving, zodat je ze op jouw eigen tempo en tijd kunt volgen.

PLUS! Een online community én elke maand twee live online bijeenkomsten (t.w.v. 300,- p.m.).

Van beide sessies komt tevens steeds 1 maand lang een replay beschikbaar

Een Q&A via Zoom (90 minuten). Dit is een groepscoaching waarin je al jouw vragen kunt stellen over jouw proces en de inzichten die het VrouwenVuur Membership jou geeft.

Een Rode Tent via Zoom (60 – 90 minuten). Een heerlijke maandelijkse clearing- en healingsessie. Door middel van fijne visualisaties, oefeningen om je zenuwstelsel te kalmeren en reflectievragen kom je steeds weer opnieuw thuis bij jezelf en krijg je nieuwe energie

Online sisterhood community op Telegram (dit platform biedt optimale privacy). Hier kun je al jouw ervaringen delen en contact maken met gelijkgestemde vrouwen.

Totale werkelijke waarde: 13.397,- euro!
Maar jij kunt meedoen voor 97,- p.m. / 997,- per jaar

WAAROM MEEDOEN?

Je wilt een diepere connectie met jouw intuïtie en de vrouwelijke kracht in de wereld, de mystieke kant van het leven en de natuur.

Je voelt dat er ‘meer’ moet zijn in het leven. Een onbestemd gevoel dat er een diepere laag is in jou waar je net niet helemaal bij kunt.

Je wilt meer van je laten horen, letterlijk en figuurlijk jouw stem gebruiken zodat je kunt opkomen voor wat jij belangrijk vindt, inclusief je eigen wensen en grenzen.

Je wilt een beter contact met je lichaam en hart. In plaats van haar signalen te onderdrukken en frustratie te voelen over ongemak, wil je met haar leren samenwerken en zelfs genieten!

Je bent op zoek naar meer vrijheid. Schaamteloos jezelf durven zijn en niet langer het gevoel hebben dat je too much bent jezelf moet kunnen verantwoorden. Je wilt dat jouw keuzes van jou zijn.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het aanmeldproces?

1) Meld je aan.

2) Je ontvangt binnen een halfuur een e-mail met jouw inschrijfbevestiging. Je krijgt dan direct toegang tot de digitale leeromgeving met alle cursussen en masterclasses.

3) Je ontvangt maandelijks een overzicht met de datum, tijd en inloglink voor de live Q&A en de Rode Tent van die maand. Om ervoor te zorgen dat je ze niet mist en altijd de goede inloglink hebt, ontvang je ook kort van tevoren nog reminders per mail.

4) Naderhand ontvang je ook per e-mail een replay van elke Q&A en Rode Tent. Deze blijven steeds een maand lang voor je beschikbaar, zodat je niets hoeft te missen. Na een maand worden de opnames van de bijeenkomsten vernietigd, om de privacy van alle deelnemers te waarborgen.

Hoeveel tijd ben ik ermee bezig?

Dat is het mooie: je kunt het helemaal zelf bepalen. Omdat je gedurende jouw deelname onbeperkt toegang hebt tot de cursussen en masterclasses, heb je zelf het tempo helemaal zelf in de hand. Toch behoefte aan een richtlijn? Dan zou ik ongeveer 1 à 2 uur per week aanhouden. Zo kun je bijvoorbeeld elke week een masterclass of cursusdeel bekijken, of aanhaken bij een van de livesessies. En mocht je het leuk vinden, dan kun je natuurlijk altijd meer tijd aan het membership besteden. Er is superveel fijns te ontdekken.

Kan ik al mijn vragen aan jou (Nienke) stellen?

Yes, je kunt elke maand jouw vragen insturen via het speciale vragenformulier (hier krijg je de link aan het begin van elke maand voor opgestuurd). Hier pik ik dan elke Q&A zoveel mogelijk vragen uit om dieper op in te gaan. Er wordt echter geen 1 op 1 personal coaching aangeboden binnen het VrouwenVuur Membership.  

Wat zijn de startdata?

Zodra jij je inschrijft, krijg je direct toegang tot de digitale leeromgeving met alle cursussen en masterclasses. Je kunt dus meteen aan de slag. Daarnaast ontvang je een e-mail met tijden van de aankomende livesessies.

Blijft de abonnementsprijs hetzelfde?

Ja, de prijs voor bestaande members blijft hetzelfde. Dat betekent dat als je nu lid wordt, je altijd deze prijs betaalt waarop je bent ingestapt, zo lang het VrouwenVuur membership bestaat en jij ingeschreven blijft. Ook als de prijs voor nieuwe members omhoog gaat in de toekomst.

Het kan dus wél zo zijn dat de prijs in de toekomst wordt verhoogd voor nieuwe members. Deze nieuwe prijs geldt dan ook voor mensen die tussentijds hebben opgezegd en opnieuw willen instromen op het jaarabonnement.

Kan ik mijn abonnement tijdelijk pauzeren?

Het is helaas niet mogelijk om je abonnement tijdelijk te pauzeren. Je staat altijd voor minimaal een jaar ingeschreven. Wel kun je jouw abonnement opzeggen en weer opnieuw instromen wanneer je daar klaar voor bent. Het is dan wel zo dat je op dat moment wordt gezien als nieuwe member, en je dan ook het op dat moment geldende tarief voor het membership betaalt.

Hoe kan ik mijn jaarabonnement opzeggen?

Je kunt eenvoudig opzeggen door een mailtje te sturen naar clienten@nienkethurlings.com. Meld je uiterlijk 1 maand voor het aflopen van jouw jaarabonnement af, zodat we de afmelding tijdig kunnen verwerken. Als je niet tijdig opzegt, wordt je abonnement maandelijks stilzwijgend verlengd.

Op welke datum worden de incasso's ingehouden?

De incasso’s worden steeds een maand nadat jij jezelf hebt ingeschreven ingehouden.

Wat zijn de Algemene Voorwaarden?

De Algemene Voorwaarden kun je HIER vinden.

Voor wie is het VrouwenVuur Membership bedoeld?

Het VrouwenVuur Membership is voor jou als je meer in contact wilt komen met jouw innerlijke koningin. De meest onbeschaamde, onbevreesde en relaxte versie van jezelf.

De redenen om mee te doen zijn voor iedereen verschillend. Misschien wil jij je vrijer voelen in je relatie of op de werkvloer. Meer ontspanning ervaren in je dagelijks leven. Eindelijk die hardnekkige negatieve gedachten aanpakken. Of je beter thuis voelen in je lichaam.

Het VrouwenVuur Membership helpt je om de vrouw te worden die altijd al ergens in je hart leefde. Zodat je kunt sprankelen op een ontspannen manier in het leven staat, zonder te hoeven inleveren op wat jij allemaal kunt bewerkstelligen.

Ik heb geen baarmoeder (meer) of ben een transvrouw. Is dit dan ook voor mij?

Ja, absoluut! Vrouwelijke kracht in jezelf voelen stromen is niet afhankelijk van de fysieke aanwezigheid van een baarmoeder. Het is allereerst een energetische ervaring. Naast een fysiek lichaam, hebben we namelijk ook een energetisch lichaam. Het is dit energetische lichaam waar we primair mee werken als ik spreek over dingen als ‘vrouwelijke kracht’ en ‘baarmoederenergie’.

Als je geboren bent zonder baarmoeder of deze is verwijderd om medische redenen, kan het juist een hele helende ervaring zijn om toch te leren werken met de baarmoederenergie en op andere manieren contact te maken met jouw vrouwelijke energie.

Ook als transvrouw ben je welkom. Het is niet voor niets dat jij voelt dat je niet thuis bent in een mannelijk lichaam: je voelt de vrouwelijke energie in je stromen en wilt dat graag belichamen. Het VrouwenVuur Membership kan je daar nog verder in ondersteunen.

Ik heb een andere vraag...

Is jouw vraag niet beantwoord in deze FAQ? Stuur dan een e-mail naar clienten@nienkethurlings.com. Mijn team helpt je graag verder!

WAAROM ZOU JE MET MIJ WILLEN WERKEN?

DIT IS WAT JE MOET WETEN OVER HET NIVEAU VAN MIJN WERK

Ik heb een Masterdiploma Sociale Psychologie (sinds 2009). Dit is de psychologie van gedrag en relaties; waarom denkt en doet iemand bepaalde dingen, en wat zijn de gevolgen daarvan voor je werk, relaties (waaronder de relatie met jezelf), seksleven, zelfvertrouwen en keuzes.

Daarnaast heb ik aanvullende opleidingen gevolgd en diploma’s behaald in onder andere trauma-informed coaching, yoga, tantra en groepscoaching. Inmiddels heb ik bovendien duizenden vrouwen gecoacht en getraind, zowel online als offline.

In 2013 zette ik ‘Jong Burn-out’ op, en in 2018 schreef ik het gelijknamige boek. Ik heb me uitgebreid verdiept in de oorzaken en gevolgen van (aanhoudende) stress. Mijn huidige interesse als stressdeskundige is het feit dat met name veel vrouwen opgebrand raken. Ik geloof dat dit komt doordat de maatschappij (al eeuwenlang) van vrouwen eist dat we ons naar ideaalplaatjes voegen op ieder vlak (werk, relaties, lichaamsbeeld).

De oplossing voor teveel stress is de ideaalplaatjes en zelfkritische gedachten ontmantelen die je onbewust hebt geïnternaliseerd, en in plaats daarvan vervolgens jezelf oefenen in heel bewust kiezen voor wie je wél wilt zijn. Zo creëer je een duurzaam gelukkig en krachtig leven.

Van deelnemers hoor ik daarom dan ook met regelmaat dat zij meer hebben gehad aan een korte training of coaching bij mij dan aan jaren van therapie.