VrouwenVuur Membership

Van brandstapelangst en (bijna) burn-out naar voluit leven vanuit je innerlijk vuur

Reken af met de angst om 'too much' of 'niet genoeg' te zijn en voel je vrij!

Vind jouw eigen ideale manier van vrouw-zijn, los van de plaatjes en verwachtingen van anderen.

Leer meer over de geheime geschiedenis van vrouwen en de vrouwelijke kracht in de wereld.

Maak opnieuw contact met je intuïtie, power en creatieve levensenergie.

Durf schaamteloos en stressvrij jezelf te zijn, zonder je te hoeven verantwoorden voor je keuzes.

EARLY BIRD PRIJS


79,- i.p.v. €99,- / maand

(of 790,- i.p.v.  997,- per jaar)

Hey Queen!

Wat fijn dat je hier bent. En hoe gaat het met je?

No really…. Hoe gaat het écht met je? Want de kans is groot dat als die vraag je gesteld wordt, je automatisch antwoordt, ‘ja, goed…’ En ik wil graag dat we liefdevol beginnen, dat je vanaf hier geen masker meer op hoeft te zetten. Want de kans is groot dat de werkelijkheid anders is dan alleen maar ‘ja goed’.

Ik heb het over dat stuk waar je niet naartoe durft te gaan in jezelf. Je weet wel, de waarheid die je soms verbergt achter een grote glimlach. Dat kan er zo uitzien:

De altijd geïnteresseerde vriendin of (schoon)dochter zijn die voor iedereen klaarstaat, maar zich constant afvraagt of ze zelf niet teveel ruimte inneemt als zij eens wat nodig heeft van een ander.

De gepassioneerde geliefde voor je partner willen zijn, terwijl je eigenlijk het contact met je lijf kwijt bent en sexy-zijn een performance is geworden.

De hardwerkende betrouwbare collega die niemand laat merken dat ze ’s nachts nog wakker ligt van die eindeloze to-dolijst.

De moeder die tussen gebroken nachten door huilend probeert drie minuten voor zichzelf te krijgen op de wc, terwijl de peuter alweer aan de deur rammelt.

De ondernemer die grote dromen heeft en weet dat ze tot zoveel meer in staat is, maar het stiekem nog steeds heeft over haar ‘bedrijfje’ en het moeilijk vindt om werkelijk in zichzelf te geloven.

Klinkt een van die voorbeelden, of een versie daarvan, je bekend in de oren?

No shame, want ik ben zelf ook het merendeel van deze dingen geweest op enig punt in mijn leven. Maar laat me je ook vertellen: het is niet houdbaar. Vroeg of laat ga je er aan onderdoor.

Hoeveel sprankeling, power en rust ontzeg jij jezelf door geen ruimte in te durven nemen voor wat JIJ nodig hebt?

Doordat de vrouwelijke kracht en de verhalen van sterke vrouwen onderdrukt zijn, zijn we collectief gaan geloven dat de stem van een vrouw er niet toe doet.  Met heksenjachten, kuisheidsgordels en het in gestichten stoppen van ‘hysterische’ vrouwen tot gevolg.

En ook in de huidige tijd zijn we niet vrij van oordelen. Een sensuele vrouw is al snel een slet. Ben je wat gereserveerder, dan ben je een ijskonijn. Weet je goed wat je wilt of wil je carrière maken? Pas maar op dat je geen bitch wordt genoemd. En er ligt een impliciete verwachting dat vrouwen (en zeker moeders) altijd maar klaar staan voor andere mensen, zelfs al gaat het ten koste van jezelf.

Geen wonder dat het fucking spannend kan zijn om je grenzen aan te geven, voluit voor je dromen te gaan en te vragen om wat je nodig hebt.

We zijn compleet vergeten hoe HEILIG de kracht van vrouwen is.

That shit needs to stop.

Time to level the fuck up!

Ergens speel je het safe in je leven, en dat weet je. Je bent bang voor oordelen. Bang dat je over je grenzen gaat of dat je alles verliest wat je lief is als jij jezelf VOLUIT zou laten zien.

Maar je voelt wél de mega power die zich roert in je hart en je buik. Een verlangen dat dieper en groter is dan je in woorden uit kunt drukken. Een hunkering naar het leven. Een behoefte aan diepe rust. En de gedachte…

‘Er moet toch meer zijn?’

En je hebt gelijk. Er is meer.

Er. Is. Zoveel. Meer.

Als je er klaar voor bent om te ontdekken wat dat inhoudt, ben je op de goede plek. Want je bent zoveel meer dan de perfecte plaatjes waar je aan probeert te voldoen. Meer dan de ballen die je hoog probeert te houden.

YOU’RE A BADASS QUEEN

Tijd om je kroontje weer recht te zetten. Je te gaan her-inneren hoe het is om je veilig te voelen bij zowel jouw power en vuur, als je zachte kanten. Niet iemand anders’ versie van de ideale vrouw te zijn, maar je eigen invulling te geven aan het soort vrouw dat je wilt zijn. Vanuit een diepe verbinding met jezelf en de oeroude power en flow die wij vrouwen áltijd tot onze beschikking hebben.

Welkom bij het VrouwenVuur Membership.
Dé plek om de verbinding met jezelf en je vrouwelijke kracht te herstellen.

Wat mag je van het VrouwenVuur Membership verwachten?

Dit is wat het membership je brengt:

Heling van oude pijn en beperkende patronen, die er soms zelfs al generaties lang in zitten.

Vertrouwen in jezelf en je eigen vermogens. Het besef dat je niet ‘gek’ bent als je bijvoorbeeld hooggevoelig bent of dingen anders ziet dan anderen.

Je gevoelens omarmen en kunnen uiten. Ook als jij je op dit moment angstig of verdoofd voelt is het mogelijk om weer te leren luisteren naar je hart en lijf.

Sisterhood! Een fijne groep gelijkgestemde vrouwen om je heen helpt je om het vertrouwen in medevrouwen te versterken en, wie weet, nieuwe vriendinnen te maken.

Powerrrrr to the max! Gebruik je stem. Neem je ruimte in. Word zichtbaar. En doe er dan nog een schepje bovenop 😉

Handvatten om jouw dromen achterna te gaan. Durf te geloven in jouw visie voor een mooier leven en een betere wereld, en ontdek hoe je die zonder stress waar kunt maken.

Eindelijk alle puzzelstukjes krijgen die je nodig had. Je ontdekt geheimen uit de geschiedenis van de vrouw, begrijpt jezelf beter en durf volledig onbevreesd jezelf te zijn.

Wat je allemaal krijgt in dit mega waardevolle VrouwenVuur Membership

3 COMPLETE cursussen (t.w.v. 1.191,- euro)

Kernwonden Helen

Loop je steeds tegen dezelfde patronen, negatieve gedachten of angsten aan in jezelf? Heb je het gevoel dat er een oude pijn of zelfs intergenerationeel trauma in de weg zit, maar kun je er niet helemaal bij? De training Kernwonden Helen helpt je om door jouw belemmeringen heen te breken en alles op te ruimen wat jou niet langer dient. Zeg maar dag tegen terugkerende stress en zelfsabotage!

The Glow Up

Heb je behoefte aan een frisse start, waarbij je ontdekt wie je bent en wat je écht wilt van jouw leven? Je niet langer schikken naar een plaatje, maar van binnenuit leven? Dan is The Glow Up voor jou! In ruim zes weken krijg je alle handvatten die je nodig hebt om een nieuw hoofdstuk in jouw leven te openen, waarin meer mogelijk is dan je ooit gedacht had. Tijd om door te schakelen naar jouw next level, Queen. Je mag gaan stralen!

Koningin van jouw Leven

Merk je dat je nog VEEL MEER RUIMTE mag gaan innemen en heb je handvatten nodig om zonder stress vast te houden aan wat goed is voor jou? Say no more. Met de Koningin van jouw Leven training leer je jezelf volgens de allerhoogste standaard te behandelen en je stem gebruiken. Vol zelfvertrouwen en zelfliefde communiceer jij jouw grenzen en wensen. Leven volgens jouw eigen voorwaarden. Kroontje recht, en gáán!

15 masterclasses (t.w.v. 1.500,- euro)

Elke masterclass heeft een specifiek thema, zodat je verdieping kunt opzoeken op de onderwerpen die jou het meest interesseren. In elke masterclass vind je een stuk ‘geschiedenis die je niet op school leert’, en daarnaast natuurlijk oefeningen en opdrachten die jij direct in jouw leven kunt toepassen om meer vrijheid en kracht te ervaren op het thema van de maand.

Alvast een greep uit de onderwerpen:

  • Ontdek jouw zielsmissie in 3 stappen.
  • De Wilde Vrouw in jou bevrijden, voor meer lef en zelfvertrouwen.
  • Yin & Yang: de relatie tussen mannelijke en vrouwelijke energie.
  • Maria Magdalena en de magie van jouw seksuele energie.
  • Oermoederculturen & de vrouwelijke kracht in jezelf eren.
  • Rituelen voor meer inspiratie en diepgang in jouw leven.
  • Rust in je hoofd: tackel drukke tijden met een duidelijk plan van aanpak.

… en dus nóg 8 extra masterclasses met uiteenlopende thema’s, van succesvol ondernemerschap tot hoe je een liefdevolle relatie met jouw lichaam kunt krijgen.

De masterclasses staan al voor je klaar in de digitale leeromgeving, zodat je ze op jouw eigen tempo en tijd kunt volgen.

PLUS!
Elke maand 2 live online bijeenkomsten (t.w.v. 300,- p.m.)

Van beide sessies komt tevens steeds 1 maand lang een replay beschikbaar

Een Q&A via Zoom (90 minuten). Dit is een groepscoaching waarin je al jouw vragen kunt stellen over jouw proces en de inzichten die het VrouwenVuur Membership jou geeft.

Een Rode Tent via Zoom (60 minuten). Een heerlijke maandelijkse clearing- en healingsessie. Door middel van fijne visualisaties, oefeningen om je zenuwstelsel te kalmeren en reflectievragen kom je steeds weer opnieuw thuis bij jezelf en krijg je nieuwe energie

Totale werkelijke waarde: 2.991,- euro!
Maar jij kunt nu meedoen voor 79,- p.m. / 790,- per jaar

Claim jouw early bird korting, Queen!

WAAROM MEEDOEN?

Je wilt een diepere connectie met jouw intuïtie en de vrouwelijke kracht in de wereld, de mystieke kant van het leven en de natuur.

Je voelt dat er ‘meer’ moet zijn in het leven. Een onbestemd gevoel dat er een diepere laag is in jou waar je net niet helemaal bij kunt.

Je wilt meer van je laten horen, letterlijk en figuurlijk jouw stem gebruiken zodat je kunt opkomen voor wat jij belangrijk vindt, inclusief je eigen wensen en grenzen.

Je wilt een beter contact met je lichaam en hart. In plaats van haar signalen te onderdrukken en frustratie te voelen over ongemak, wil je met haar leren samenwerken en zelfs genieten!

Je bent op zoek naar meer vrijheid. Schaamteloos jezelf durven zijn en niet langer het gevoel hebben dat je too much bent jezelf moet kunnen verantwoorden. Je wilt dat jouw keuzes van jou zijn.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het aanmeldproces?

1) Meld je aan.

2) Je ontvangt binnen een halfuur een e-mail met jouw inschrijfbevestiging. Je krijgt dan direct toegang tot de digitale leeromgeving met alle cursussen en masterclasses.

3) Je ontvangt maandelijks een overzicht met de datum, tijd en inloglink voor de live Q&A en de Rode Tent van die maand. Om ervoor te zorgen dat je ze niet mist en altijd de goede inloglink hebt, ontvang je ook kort van tevoren nog reminders per mail.

4) Naderhand ontvang je ook per e-mail een replay van elke Q&A en Rode Tent. Deze blijven steeds een maand lang voor je beschikbaar, zodat je niets hoeft te missen. Na een maand worden de opnames van de bijeenkomsten vernietigd, om de privacy van alle deelnemers te waarborgen.

Hoeveel tijd ben ik ermee bezig?

Dat is het mooie: je kunt het helemaal zelf bepalen. Omdat je gedurende jouw deelname onbeperkt toegang hebt tot de cursussen en masterclasses, heb je zelf het tempo helemaal zelf in de hand. Toch behoefte aan een richtlijn? Dan zou ik ongeveer 1 à 2 uur per week aanhouden. Zo kun je bijvoorbeeld elke week een masterclass of cursusdeel bekijken, of aanhaken bij een van de livesessies. En mocht je het leuk vinden, dan kun je natuurlijk altijd meer tijd aan het membership besteden. Er is superveel fijns te ontdekken.

Kan ik al mijn vragen aan jou (Nienke) stellen?

Yes, je kunt elke maand jouw vragen insturen via het speciale vragenformulier (hier krijg je de link aan het begin van elke maand voor opgestuurd). Hier pik ik dan elke Q&A zoveel mogelijk vragen uit om dieper op in te gaan. Er wordt echter geen 1 op 1 personal coaching aangeboden binnen het VrouwenVuur Membership.  

Wat zijn de startdata?

Zodra jij je inschrijft, krijg je direct toegang tot de digitale leeromgeving met alle cursussen en masterclasses. Je kunt dus meteen aan de slag. Daarnaast ontvang je een e-mail met tijden van de aankomende livesessies.

Blijft de abonnementsprijs hetzelfde?

Ja, de prijs voor bestaande members blijft hetzelfde. Dat betekent dat als je nu lid wordt, je altijd deze prijs betaalt waarop je bent ingestapt, zo lang het VrouwenVuur membership bestaat en jij ingeschreven blijft. Ook als de prijs voor nieuwe members omhoog gaat in de toekomst.

Het kan dus wél zo zijn dat de prijs in de toekomst wordt verhoogd voor nieuwe members. Deze nieuwe prijs geldt dan ook voor mensen die tussentijds hebben opgezegd en opnieuw willen instromen op het jaarabonnement.

Kan ik mijn abonnement tijdelijk pauzeren?

Het is helaas niet mogelijk om je abonnement tijdelijk te pauzeren. Je staat altijd voor minimaal een jaar ingeschreven. Wel kun je jouw abonnement opzeggen en weer opnieuw instromen wanneer je daar klaar voor bent. Het is dan wel zo dat je op dat moment wordt gezien als nieuwe member, en je dan ook het op dat moment geldende tarief voor het membership betaalt.

Hoe kan ik mijn jaarabonnement opzeggen?

Je kunt eenvoudig opzeggen door een mailtje te sturen naar clienten@nienkethurlings.com. Meld je uiterlijk 1 maand voor het aflopen van jouw jaarabonnement af, zodat we de afmelding tijdig kunnen verwerken. Als je niet tijdig opzegt, wordt je abonnement maandelijks stilzwijgend verlengd.

Op welke datum worden de incasso's ingehouden?

De incasso’s worden steeds een maand nadat jij jezelf hebt ingeschreven ingehouden.

Wat zijn de Algemene Voorwaarden?

De Algemene Voorwaarden kun je HIER vinden.

Voor wie is het VrouwenVuur Membership bedoeld?

Het VrouwenVuur Membership is voor jou als je meer in contact wilt komen met jouw innerlijke koningin. De meest onbeschaamde, onbevreesde en relaxte versie van jezelf.

De redenen om mee te doen zijn voor iedereen verschillend. Misschien wil jij je vrijer voelen in je relatie of op de werkvloer. Meer ontspanning ervaren in je dagelijks leven. Eindelijk die hardnekkige negatieve gedachten aanpakken. Of je beter thuis voelen in je lichaam.

Het VrouwenVuur Membership helpt je om de vrouw te worden die altijd al ergens in je hart leefde. Zodat je kunt sprankelen op een ontspannen manier in het leven staat, zonder te hoeven inleveren op wat jij allemaal kunt bewerkstelligen.

Ik heb geen baarmoeder (meer) of ben een transvrouw. Is dit dan ook voor mij?

Ja, absoluut! Vrouwelijke kracht in jezelf voelen stromen is niet afhankelijk van de fysieke aanwezigheid van een baarmoeder. Het is allereerst een energetische ervaring. Naast een fysiek lichaam, hebben we namelijk ook een energetisch lichaam. Het is dit energetische lichaam waar we primair mee werken als ik spreek over dingen als ‘vrouwelijke kracht’ en ‘baarmoederenergie’.

Als je geboren bent zonder baarmoeder of deze is verwijderd om medische redenen, kan het juist een hele helende ervaring zijn om toch te leren werken met de baarmoederenergie en op andere manieren contact te maken met jouw vrouwelijke energie.

Ook als transvrouw ben je welkom. Het is niet voor niets dat jij voelt dat je niet thuis bent in een mannelijk lichaam: je voelt de vrouwelijke energie in je stromen en wilt dat graag belichamen. Het VrouwenVuur Membership kan je daar nog verder in ondersteunen.

Ik heb een andere vraag...

Is jouw vraag niet beantwoord in deze FAQ? Stuur dan een e-mail naar clienten@nienkethurlings.com. Mijn team helpt je graag verder!

WAAROM ZOU JE MET MIJ WILLEN WERKEN?

DIT IS WAT JE MOET WETEN OVER HET NIVEAU VAN MIJN WERK EN WAAROM IK NIET BEN ZOALS ANDERE COACHES. NIET ELKE COACH….

Heeft 15 jaar ervaring, meerdere diploma’s op het gebied van psychologie, en stressmanagement en de hele wereld rondgereisd om de beste, meest innovatieve methodes te leren voor meer lichaamsbewustzijn, stresspreventie, intuïtie en spirituele verbinding met jezelf.

Creëert vanaf het begin belangrijke doorbraken bij cliënten, zodat ze meteen met meer vrijheid, geluk en energie in het leven staan.

Ziet jouw schoonheid en kracht vanaf het begin en helpt jou om die innerlijke kracht direct voor jezelf te ervaren.

Biedt je een betrokken, diep ondersteunende community met gelijkgestemde vrouwen om jouw reis mee te delen.

Heeft een stevig, ontspannen en energievol leven en succesvol bedrijf opgebouwd door het toepassen van haar eigen methodes. I practice what I preach.