GRATIS

Minicursus Stralend, Sterk en Vol Zelfliefde

Schakel de innerlijke stem van angst uit, en luister in plaats daarvan naar wat jouw hart je ingeeft

Deze super waardevolle minicursus geeft je in vijf videolessen, een werkboek én een meditatie de handvatten die je nodig hebt om meer van jezelf te houden, op jezelf te vertrouwen en weer te gaan stralen.  Al meer dan 2.100 vrouwen deden mee!

Quiz: Schaduwen van de Koningin
(COMING SOON)

Word je bewust van jouw belangrijkste zelfsabotagepatronen en leer hoe je ze eenvoudig kunt doorbreken voor meer power en plezier.

Een vrouw die koningin is van haar eigen leven heeft een sterk zelfbewustzijn, durft haar gevoel te vertrouwen en creëert een positieve standaard voor hoe ze behandeld wil worden, door zichzelf én anderen. Toch kan dat soms verdomd lastig zijn, juist op de momenten dat je onder druk staat. Merk je dat je keer op keer in dezelfde zelfsabotagepatronen trapt? Baal je achteraf dat je het te laat hebt gezien en jezelf wéér in de steek hebt gelaten? En heb je behoefte aan zelfinzicht op dit punt? Doe dan deze quiz om te achterhalen wat jouw belangrijkste schaduwkanten zijn, de triggers en oorzaken die hierbij horen en wat je vandaag nog kunt doen om die zelfsabotage voor eens en altijd te doorbreken.

Emerge, The Challenge

In 5 dagen van overdrive en overleven naar moeiteloos succes, genot en energie door contact te maken met jouw vrouwelijke essentie

Laat je tijdens deze LIVE challenge vijf dagen lang coachen door Nienke en haar team om het volle potentieel van jouw vrouwelijke kracht aan te boren. Leer alle delen van jouw vrouwelijke essentie erkennen, helen én activeren. Van de zwoele, sexy, badass dark feminine die precies weet wat ze wil, tot aan de speelse, onschuldige creatieve lichtkant van het vrouwelijke. Ook krijg je inzicht in de valkuilen en pijnpunten van vrouwelijke kracht, én in de dynamiek tussen vrouwelijke en mannelijke energie. Zodat jij al jouw verschillende kanten goed leert kennen en ze vrij en schaamteloos kunt laten zien. Zonder de angst om too much te zijn.