Queen’s Day Retreat

In één dag rechtstreeks naar de meest krachtige versie van jezelf zodat je kunt leven met meer plezier, vrijheid en zelfvertrouwen.

Geef jezelf het cadeau van een volledig verzorgde retreat met 4 krachtige workshops van Nienke voor radicale innerlijke vrijheid, en een super tof feest waar je helemaal jezelf mag zijn.

Ontwaak de koningin in jou en claim je sensuele, intuïtieve oerkracht voor meer plezier en flow.

Maak keuzes, omdat ze goed voelen voor JOU, zonder angst over wat anderen daar van vinden.

Release emoties en oude overtuigingen die jou niet langer dienen.

Ontdek hoe je 100% in jezelf kunt geloven en word je eigen beste vriendin.

Ga naar huis met een warm hart en concrete plannen voor jouw toekomst.

Zaterdag 9 april

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Locatie: Nieuwegein, Nederland.

497,- euro
(of in termijnen)

Maximaal 50 plaatsen beschikbaar!

Wat zou het voor je betekenen om met opgeheven hoofd en een zelfverzekerde swing in je heupen over straat te lopen, niet bang voor wat mensen van je vinden?

Hoe zou het voelen om vervullende relaties te hebben, keuzes te maken vanuit je hart en duidelijk je stem te gebruiken? Zodat je naar je leven kunt kijken en zeggen, ‘dit heb IK gecreëerd.’

Het is binnen handbereik, want dat is jouw soevereine Queen Power. Het zit al in je.
En tijdens de Queen’s Day Retreat ga je rechtstreeks naar deze versie van jou.

 

Overvloed en power ervaren op ieder levensgebied is jouw geboorterecht.

Claim het.

Herken je dit?

Je droomt ervan een krachtigere versie van jezelf te zijn. Als je eerlijk bent, weet je dat je méér in je hebt. Maar je merkt toch dat je jezelf nog vaak tegenhoudt.

Je bent bang voor de reacties van andere mensen of om alles kwijt te raken als je jouw hart durft te volgen en je uitspreekt.

Je voelt je vaak leeg of onvervuld, maar je weet niet goed waarom.

Je hebt een haat-liefde verhouding met grenzen stellen en bent nog vaak op zoek naar balans of zelfs naar toestemming voor je grenzen.

Je zou je graag nog vrijer willen voelen in je lichaam en de manier waarop je je laat zien in de wereld.

Waarom is het belangrijk om jouw Queen power te ownen?

Wat jou verteld is over de plaats die jij als vrouw mag innemen in deze wereld is omgeven door leugens. De waarheid is dit: jij staat als vrouw in direct contact met de creatieve levenskracht. Je hebt een diepe wijsheid in je die, als je ernaar luister, vrijwel altijd gelijk heeft. Hoe vaak had je wel niet een onderbuikgevoel over een persoon of situatie, waar je later van ontdekte dat het klopte?

De geschiedenis heeft ons ontworteld in een poging de connectie met die oerkracht te verbreken.We zijn op brandstapels gezet, als hysterische vrouwen in gestichten gestopt, vervolgd en onderdrukt om ons vrouw-zijn. En zelfs nu nog wordt vrouwen schaamte aangepraat om het laten zien van hun mening, sensualiteit, en intuïtie. Dan ben je een drama queen, een slet of zweverig. Geen wonder dat we het doodeng vinden om op te staan als vrouwen. We zijn bang om op te vallen en onszelf tot een doelwit te maken. En we geloven niet in onze eigen capaciteiten, omdat die zolang zijn weggewuifd als onbelangrijk, zweverig of overdreven.

Maar dit houdt niet op als we ons braaf blijven schikken. Want dan ga je akkoord met dit verhaal. En je zegt daarmee indirect tegen jezelf dat je niet zoveel waard bent.

Fuck die shit.

In werkelijkheid ben je een niet te stoppen force of nature. En ergens weet je dat ook.

Je VOELT de powervrouw die diep vanbinnen in jou leeft… toch? Tijd om die koningin in jou wakker te maken en naar de voorgrond te brengen.

Aftermovie Queen’s Day 2022

Het is tijd om VOLUIT voor jouw kracht als vrouw te gaan staan. Het wilde, ongetemde en de oerkracht in jou.

Om te beseffen dat jij iets waardevols te brengen hebt in de wereld.

Dat jouw stem GEHOORD mag worden. Dat je JA en NEE mag zeggen op je eigen voorwaarden.

Je mag gaan voelen dat jouw lichaam en leven van JOU zijn. Net als je keuzes. You are the Queen of fucking EVERYTHING in jouw leven.

Je hoeft het je alleen maar te herinneren.

Vanuit daar wordt alles mogelijk en kun je jouw gaven in de wereld brengen. En daar wordt die wereld een heel stuk mooier van. De wereld heeft vrouwen nodig. De wereld heeft JOU nodig.

 

We are about to change the fucking world.
Are you ready, Queen?

WAT BRENGT DEZE DAG JOU?

Waanzinnig veel zelfvertrouwen en overtuiging in je eigen kwaliteiten, kracht en schoonheid.

Een concrete heldere visie voor jouw toekomst en de eerste stappen die je kunt gaan zetten op dat pad.

Liefde voor je lichaam en sensualiteit, en je mooi voelen van binnenuit.

Vind je eeuwenoude wortels en voel hoe jouw oerkracht in elke cel van je lichaam en ziel geactiveerd wordt.

Een diepe release van alles wat je niet meer dient en de bijbehorende emoties, in een warme veilige omgeving met voldoende ondersteuning.

Een geweldig gezellige, bruisende sisterhood vol gelijkgestemde vrouwen. Wees niet verbaasd als je met allemaal leuke nieuwe beginnende vriendschappen de deur uit gaat.

DIT KRIJG JE ALLEMAAL

Bij binnenkomst een zoete tafel met luxe taartjes en koekjes, koffie en thee, zodat je de dag in Queen style kunt beginnen.

4 workshops van Nienke om:

  • Te aarden in je lichaam en thuis te komen bij jezelf.
  • Oude patronen en emoties los te laten, zodat je energie vrij kan stromen.
  • De kracht in jezelf te vinden en jouw visie voor jouw leven te ontdekken.
  • De koningin in jezelf te vieren, en voortaan vanuit deze energie in het leven te staan.

Een buikdansshow én buikdansworkshop van een professionele buikdanseres, om te ontdekken hoe jij je mooi kun voelen van binnenuit.

Een super tof feest als afsluiting, waarbij de drankjes inbegrepen zijn.

Een heerlijke lunch met wraps en broodjes (vega opties beschikbaar).

Een mini foodtruckfestival voor het avondeten (vega opties beschikbaar).

En natuurlijk een super gezellige sisterhood met gelijkgestemde vrouwen. Je voelt je supersnel thuis.

Zaterdag 9 april

ZO ZIET DE DAG ERUIT

Locatie: Nieuwegein, Nederland.

10u00

Welkom & kennismaking

Je krijgt koffie, thee en heerlijke zoete snacks (macarons, donuts, cupcakes! Jeej!) van de zoete tafel die speciaal door Taartjes van Helma voor de Queen’s Day zijn ontworpen. Nienke begeleid je door een paar kennismakingsoefeningen, zodat je meteen fijn contact hebt met andere meiden.

10u30

Workshop van Nienke: Aarden en Ankeren in je lichaam

Ontdek hoe het voelt om thuis te komen in je lijf. Om je ontspannen en stevig geaard te voelen, zodat jij je met zekerheid en rust door het leven kunt bewegen.

12u30

LUNCH (volledig verzorgd)

Er wordt gezorgd voor een heerlijke lunch met allerlei fijne broodjes, sandwiches en wraps. Uiteraard zijn er ook vega opties beschikbaar. Heb je speciale dieetwensen? Laat het ons weten, en dan doen we ons best om je hierin tegemoet te komen.

13u30

Workshop & show: Buikdansen, voel je mooi van binnenuit

Je lichaam is een ervaring, en geen ‘ding’. Je mooi en sexy voelen komt van binnenuit, door te voelen hoe fijn het is om te bewegen op je eigen ritme bijvoorbeeld. Een professionele buikdanseres komt ons begeleiden in die ervaring. Kom in contact met het plezier van je vrouwelijke sensualiteit.

14u30

Workshop van Nienke: Power up! Wat wil je écht van jouw leven?

Stem af op de stem van je intuïtie, door middel van diepgaande meditaties en schrijfoefeningen. Vanuit die plek zet jij een visie voor jouw leven op papier. Wat wil je van jouw relaties, je dagelijks leven en wat is jouw missie hier op aarde? Je ontdekt het in deze workshop.

16u30

Workshop van Nienke & sharing circle: De koningin in jou vieren

Woehoeoeoe! Tijd om de koningin in jou volledig te laten opstaan en die power door je heen te voelen stromen. Jij bent zó ongelooflijk krachtig, en met deze afsluitende workshop ga je dat ook echt voelen. Je gaat met een heel nieuw gevoel van zelfverzekerdheid naar huis.

18u00

Mini foodtruck festival als diner (volledig verzorgd)

Tijd om lekker ontspannen de dag af te sluiten en na te kletsen met de meiden die je hebt leren kennen onder het genot van een hapje en drankje. Er staan foodtrucks voor je klaar, zodat je zelf kunt kiezen wat je wilt eten. En natuurlijk zijn er voldoende vega opties. Heb je speciale dieetwensen? Laat het ons weten, en dan kijken we hoe we daar rekening mee kunnen houden.

19u00

FEEST!

Je viert deze heerlijke dag en nieuwe energie in jouw leven met een tof feest, waarbij alle drankjes inbegrepen zijn en je lekker helemaal los mag gaan op fijne dansmuziek.

21u00

Afsluiting

Awwww…. aan alles komt een einde. En zo ook aan de Queen’s Day Retreat. Maar maak je geen zorgen, je neemt zoveel nieuwe inzichten, power en leuke contacten mee in je hart dat je zeker weten nog een hele lange tijd door kunt op die positieve energie! Tijd om je dagelijks leven te gaan leiden als de KONINGIN die je bent!

BONUS: Een maand toegang tot het VrouwenVuur Membership t.w.v. 59,-

Doordat er zo lang is gedaan alsof vrouwen en vrouwelijke kracht er niet toe doen of zelfs ‘zwak’ of ‘gevaarlijk’ zijn, durven we er soms bijna niet naar te kijken. Belangrijke kennis is versnipperd en verstopt geraakt. Het VrouwenVuur Membership is een fijne manier om steeds op verschillende thema’s meer te leren over jouw vrouwelijke kracht.

Meer info over het membership

BONUS: Levenslang toegang tot de Koningin van jouw leven training t.w.v. 497,-

Het is echt mogelijk om gelukkig te zijn met jezelf. Om een leven te leiden dat je elke dag plezier brengt en droom na droom uit te zien komen.

Dat is precies waar de Koningin van jouwLeven training je alle handvatten voor geeft.

Door middel van de uitgebreide webinars, werkboeken en meditaties maak je een ongeëvenaarde kracht in jezelf los.

De kracht van je vrouwelijke intuïtie, die leven blaast in al jouw dromen.

Meer info over deze training

De Koningin van jouw Leven training en de toegang tot het VrouwenVuur Membership helpen je om de inzichten uit de Queen’s Day retreat verder in je dagelijks leven te integreren. Zodat je krachtig en ontspannen blijft. Ook ná de retreatdag.

TOTALE WERKELIJKE WAARDE: 1.053,- EURO!

Maar jouw prijs is 497,- euro.

(En dat mag ook in termijnen, als je dat fijner vindt).

Ik weet niet wanneer ik hem weer ga organiseren, en of de prijs dan hetzelfde blijft.
En bovendien, waarom zou je het uitstellen als je nú in je hart voelt dat je hier bij wilt zijn? Geef jezelf dit mega krachtige cadeau en laat de koningin in jou opstaan.

Schrijf jezelf in via onderstaande knop

3 x ja, maar….

De volgende drie vragen en opmerkingen heb ik op verschillende manieren voorbij zien komen van meiden (waarvan de meesten zich inmiddels alsnog hebben ingeschreven). Als jij je hierin herkent, dan wil ik je graag verder helpen. En zijn er dan nog vragen overgebleven? Stuur me een DM op Instagram. I’m here for you!

Ik vind het zoveel geld

Oké, ik ga je hier even uitdagen op iets wat je misschien spannend vindt. Is dat oké?

Vaak is ‘geld’ niet de echte reden waarom je iets uit de weg gaat. Ik heb gemerkt dat er bij de meeste meiden iets anders onder zit. Een aangeleerde overtuiging dat je niet zoveel in jezelf mag investeren, bijvoorbeeld. We geven soms nog makkelijker geld uit aan een nieuw paar schoenen of een auto – aan gebruiksvoorwerpen – dan aan onze eigen ontwikkeling en ons échte levensgeluk. Spullen zijn geaccepteerder dan zelfontwikkeling. Wat natuurlijk, als je er even over nadenkt, de omgekeerde wereld is. Onder ‘geld’ zitten bovendien vaak niet alleen je eigen overtuigingen, maar ook die van eerdere generaties (wat gunde jouw moeder zichzelf en hoe keken je ouders naar geld?). En soms ook een angst om te groeien en meer ruimte in te nemen. Dat gaat opeens allemaal meespelen op het moment dat je jezelf zoiets belangrijks wilt geven als deelname aan de Queen’s Day Retreat.

De beste manier van hiermee omgaan is het gewoon dóen 😊 Dan doorbreek je dat patroon of die angst en zet je jezelf in één klap aan de andere kant. Alleen al door de stap te nemen, groei je als persoon en geef je jezelf een duidelijk signaal van eigenwaarde. You are fucking WORTH IT.

Heb je de mentale angst overwonnen, maar is de investering praktisch gezien nog steeds een puntje voor je? Dan kun je, als dat beter bij jouw financiële situatie past, kiezen voor gespreid betalen in bijvoorbeeld 3 of 12 termijnen. Er zijn echt heel veel meiden die het zo doen.

Ik vraag me af of dit het juiste moment is in mijn leven

Je afvragen of iets het juiste moment is, is een fijne manier van in die veel te krappe comfort zone blijven. Je probeert je hart, dat nu wild klopt omdat ze MEER wil van het leven, een beetje te sussen en koest te houden, ‘joh, dat doen we nog wel een keertje. Misschien. Ooit.’ Tot ooit langzaamaan verandert in nooit.

Hoe lang wil je jezelf dát nog aandoen? Want ik durf er donder op te zeggen dat dit een patroon is. Dat je ook op andere momenten niet all in hebt durven gaan op jezelf, en daar later – als je het aan jezelf durft toe te geven – ook misschien wel spijt van hebt gehad. Laat dit je wake-up call zijn. En je eerste stap naar een GROTER leven. Volg je intuïtie, durf te springen en schrijf je in voor de Queen’s Day Retreat. Het is heel leuk hier aan de overkant. Beloofd 😉

Moet ik hier niet (jonger, ouder, sterker, onzekerder etc. etc. etc.) voor zijn?

Grappig, he? Hoe je ego allerlei redenen kan verzinnen waarom ‘misschien niet voor jou bedoeld is’. Meer dan dat is het eigenlijk niet, wat er nu gebeurt in je koppie. Het is ego die krampachtig probeert de stem van je ziel te blokkeren.

Hier zit de angst van ‘ergens niet thuishoren’ achter. Dat is heel menselijk, veel van ons worstelen daar in enige mate mee. Je bent misschien hartstikke bang om afgewezen te worden of buiten de boot te vallen. Onzeker of je er wel bij hoort straks. Misschien is dat een patroon dat als een rode draad door je leven gaat. En als dat zo is, is het JUIST tijd om dit te doorbreken, vind je niet? Dan heb je jouw eerste overwinning al behaald. Gewoon door je in te schrijven.

Ik wil je bij deze laten weten dat je SUPER welkom bent. De Queen’s Day Retreat is juist een dag waar altijd een warm, liefdevol plekje voor jou is. Waar je gezien en gevierd wordt, gewoon om wie je bent. Dat is het hele uitgangspunt. We zijn een sisterhood, en daarbij is elke vrouw welkom. Van jong tot oud, en waar je ook bent met je (on)zekerheden (– psssst, iedereen heeft onzekerheden. Ik ook. Dus. Kom er gewoon gezellig bij.).

Een women empowerment event, heerlijk ontspannende retreat en fucking goed feestje in één. Wat wil je nog meer? Dit is het ULTIEME zelfliefde cadeau aan jezelf. Je gaat de resultaten en positieve veranderingen die hieruit voortvloeien nog JAREN met je meenemen.

Veelgestelde vragen

Ik heb speciale dieetwensen, kan daar rekening mee gehouden worden?

Tot op zekere hoogte kan er rekening gehouden worden met dieetwensen. Standaard zijn er vegetarische opties bij zowel de lunch als het avondeten. Doordat er voor het avondeten foodtrucks komen, zijn er allerlei verschillende hapjes waar je een keuze uit kunt maken. Tijdens de lunch zijn en luxe broodjes en wraps met verschillende soorten beleg. De zoete tafel bestaat hoofdzakelijk uit koekjes en gebakjes, maar er zullen bijvoorbeeld ook lolly’s staan.

Heb je vragen over jouw specifieke dieetwensen en de mogelijkheden? Stuur een e-mail naar clienten@nienkethurlings.com.

Wat als ik al lid ben van het membership?

Dan zetten we je betaling een maand stop (in april of mei), zodat ook jij een maand cadeau krijgt. Hier hoef je niets voor te doen. Dit checken wij voor je.

Is het rolstoeltoegankelijk?

Ja, en de oefeningen die we gaan doen kunnen allemaal aangepast worden aan wat mogelijk en comfortabel is voor jouw lichaam.

Wat moet ik doen als ik me niet prettig voel bij een oefening?

Veiligheid staat voorop, en daar hoort emotionele veiligheid ook bij. Dit betekent concreet dat ik (Nienke) ook zal aangeven hoe je een bewegingsoefening of meditatie wat kunt aanpassen om het comfortabeler te maken als je het spannend vindt. Ook lopen er tijdens de Queen’s Day Retreat verschillende begeleiders rond aan wie je hulp kunt vragen als een oefening veel bij je oproept. Voel je je toch niet prettig? Dan mag je er natuurlijk altijd voor kiezen om niet mee te doen. Dit zal aan het begin van de dag ook allemaal nog een keertje duidelijk uitgelegd worden. No worries, je bent compleet veilig, gezien en geborgen tijdens de Queen’s Day Retreat.

Op welke manier wordt de emotionele en fysieke veiligheid van deelnemers gewaarborgd?

De organisatie doet er alles aan om het evenement een fijne en veilige plek te maken voor iedereen. Dit betekent dat Nienke en de begeleiders allemaal hun EHBO-diploma hebben, en daarnaast ieder op hun eigen manier een achtergrond hebben in coaching.

We zijn echter geen medisch deskundigen. Je draagt dus te allen tijde zelf de verantwoordelijkheid voor jouw gezondheid, zowel tijdens als na de Queen’s Day Retreat. Het is van belang dat je geestelijk en lichamelijk in goede gezondheid verkeert wanneer je besluit je aan te melden.

Als je een geschiedenis hebt met psychoses, epilepsie of ernstige dissociatie, wordt je afgeraden om deel te nemen aan de dag omdat we bijvoorbeeld luide muziek zullen spelen en sommige oefeningen emoties kunnen oproepen die in jouw situatie een mogelijke trigger kunnen vormen.

Voor welke leeftijdscategorie is de Queen’s Day Retreat bedoeld?

QUEEN!! Er bestaat niet zoiets als ‘te jong’ of ‘te oud’. Dat zijn vaak smoesjes die je jezelf vertelt om je hart niet te volgen. Er komen meiden van begin 20, vrouwen van boven de 60 en alles daar tussenin. Je bent ALTIJD welkom, zolang je maar ouder bent dan 18 jaar op de dag van de Queen’s Day Retreat.

Wat zijn de Algemene Voorwaarden?

WAAROM ZOU JE MET MIJ WILLEN WERKEN?

DIT IS WAT JE MOET WETEN OVER HET NIVEAU VAN MIJN WERK

Ik heb een Masterdiploma Sociale Psychologie (sinds 2009). Dit is de psychologie van gedrag en relaties; waarom denkt en doet iemand bepaalde dingen, en wat zijn de gevolgen daarvan voor je werk, relaties (waaronder de relatie met jezelf), seksleven, zelfvertrouwen en keuzes.

Daarnaast heb ik aanvullende opleidingen gevolgd en diploma’s behaald in onder andere trauma-informed coaching, yoga, tantra en groepscoaching. Inmiddels heb ik bovendien duizenden vrouwen gecoacht en getraind, zowel online als offline.

In 2013 zette ik ‘Jong Burn-out’ op, en in 2018 schreef ik het gelijknamige boek. Ik heb me uitgebreid verdiept in de oorzaken en gevolgen van (aanhoudende) stress. Mijn huidige interesse als stressdeskundige is het feit dat met name veel vrouwen opgebrand raken. Ik geloof dat dit komt doordat de maatschappij (al eeuwenlang) van vrouwen eist dat we ons naar ideaalplaatjes voegen op ieder vlak (werk, relaties, lichaamsbeeld).

De oplossing voor teveel stress is de ideaalplaatjes en zelfkritische gedachten ontmantelen die je onbewust hebt geïnternaliseerd, en in plaats daarvan vervolgens jezelf oefenen in heel bewust kiezen voor wie je wél wilt zijn. Zo creëer je een duurzaam gelukkig en krachtig leven.

Van deelnemers hoor ik daarom dan ook met regelmaat dat zij meer hebben gehad aan een korte training of coaching bij mij dan aan jaren van therapie.