GRATIS 5-DAAGSE CHALLENGE

Emerge

Van onrust en overdrive naar power, plezier en pure ontspanning door in je vrouwelijke essentie te stappen.

Erken, heel en activeer alle delen van jouw vrouwelijke kracht

Nieuwe datum wordt in 2024 bekend gemaakt

Ben je ongemerkt in de overdrive of overlevingsstand geraakt, bijvoorbeeld door perfectionisme, people pleasen of altijd doorpushen en jezelf geen rust ­­­­gunnen? Dan is de kans groot dat je op dit moment te weinig in contact staat met de gezonde, krachtige kant van jouw vrouwelijke energie. Niets om je voor te schamen, want dat geldt voor veel vrouwen. Maar het is wél tijd om daar verandering in te brengen, vind je niet?

Tijdens deze challenge maak jij in 5 dagen tijd contact met het volle potentieel van jouw vrouwelijke kracht. Dagelijks krijg je een live workshop van 60 minuten én doe je een huiswerkopdracht waarmee je telkens een nieuwe laag van je vrouwelijke kracht leert kennen, helen en activeren. Van de zwoele, sexy, badass dark feminine die durft te genieten en precies weet wat ze wil, tot aan de speelse, onschuldige creatieve lichtkant van het vrouwelijke. Ook krijg je inzicht in de schaduwen: de valkuilen en pijnpunten van vrouwelijke kracht (zoals pleasen, passief agressief zijn, bemoederen of manipuleren), én in de dynamiek tussen vrouwelijke en mannelijke energie.

Zodat jij al jouw verschillende kanten goed leert kennen en ze vrij en schaamteloos kunt laten zien. Zonder de angst om too much of juist niet genoeg te zijn.

In vijf dagen vol in je vrouwelijke kracht.
Ga jij de uitdaging aan?

Waarom zou je meer willen leren over jouw vrouwelijke essentie?

Veel van wat je hebt geleerd over vrouwelijke kracht is waarschijnlijk bullshit. Aan de ene kant hoor je dat het ´mannelijk´ is om voor jezelf op te komen of de leiding te nemen over jouw leven. Maar aan de andere kant ben je maar zwak als je zoekt naar meer rust en overgave. Op die manier kun je het eigenlijk nooit goed doen. En dus ga je twijfelen aan jezelf, blijf je malen over dingen die je hebt gezegd en wordt het moeilijk om keuzes te maken en te voelen wat je écht wilt en kunt.

Emerge helpt jou om, zoals dit Engelse woord al zegt, ‘boven te komen’ en de koningin in jou uit de schaduwen te helpen stappen. De aangeleerde patronen van zelfonderdrukking te overstijgen en alle kanten van jouw vrouwelijke essentie terug te claimen, helen en volledig de ruimte te geven.

Ongeacht wat je meegemaakt hebt en waar je nu ook staat in jouw leven, er ligt een enorme potentie aan innerlijke kracht in jou klaar om aangeboord te worden (en ergens voel je dat ook wel, anders was je nu niet op deze pagina). Dat potentieel bestaat uit een lichte, lieve, creatieve kant én ‘donkere’ vurige uitgesproken kant. Dit betekent dus dat je veel meer ruimte mag gaan maken voor zachtheid, vertrouwen en overgave. Maar dan wel vanuit een plek van onwankelbaar zelfbewustzijn.

Dus dat is wat we tijdens deze challenge gaan doen. In vijf dagen krijg je de sleutels om álle deuren van jouw vrouwelijke kracht te openen. Emerge zal je bovendien helpen inzien dat je lichte en donkere kanten elkaar aanvullen, in plaats van dat ze tegengesteld zijn aan elkaar.

Wat zou het voor jou betekenen om te weten dat…

Je vanuit diepe liefde, vertrouwen en zachtheid voor jezelf op kunt komen dagen?

Dat leiderschap niet hetzelfde hoeft te zijn als knokken?

En dat het veilig is om jezelf in al jouw kleuren te laten zien, van de sexy vamp en de stoere krijger tot het speelse meisje dat gewoon wil genieten van het leven?

Je volledig mag vertrouwen op jouw intuïtie en zelfbewustzijn; in jou ligt namelijk allang de vrouw besloten die je bedoeld bent te zijn. Je hoeft haar alleen maar ruimte te geven.

Dat het oké is om die ruimte met volle overtuiging in te nemen, omdat het altijd al JOUW ruimte was (je doet niemand daarmee tekort).

Als dat een levensvisie is die je aanspreekt, doe dan mee met Emerge!

Wat gaat Emerge, The Challenge jou brengen?

Voel je veilig bij jouw vrouwelijke krachten, van je zachte tot je vurige kanten.

Ontdek wat vrouwelijk leiderschap inhoudt zodat je met overtuigingskracht, rust én warmte kunt komen opdagen voor wat je belangrijk vindt, zonder jezelf uit te putten.

Word zachter voor jezelf door je onschuldige, creatieve en speelse kanten te omarmen.

Durf volledig vrij te zijn in jouw zelfexpressie, van het terugclaimen van jouw stem tot je meest verleidelijke zelf durven zijn zonder schaamte of schuldgevoel.

Reken af met valkuilen als het innerlijke prinsesje dat gered wil worden, en het ´good girl syndrome´ waarbij je iedereen tevreden probeert te houden.

Leer het spel tussen mannelijke en vrouwelijke energie beheersen, zowel in jezelf als met de mannen in jouw buitenwereld.

Trek moeiteloos meer aan van wat je wilt ervaren in jouw leven, door gebruik te maken van de magnetische kracht van verlangen (dit is een vrouwelijke kernkwaliteit).

Dit krijg je allemaal!

5 x live 60 minuten miniworkshop met Nienke, van maandag – vrijdag om 20.00 uur.

5 x een fijne oefening om de inzichten uit de livesessies meteen toe te passen op jouw leven en direct positieve verandering te zien.

Toegang tot de Facebookgroep, voor interactie met Nienke, haar team en andere deelnemers.

Een hele week toegang tot al het materiaal (inclusief de replays van de livesessies), zodat je in het weekend extra tijd hebt voor de oefeningen of om iets terug te kijken.

… en nog een paar leuke verrassende cadeautjes als je actief meedoet met de challenge.

Emerge is een complete training t.w.v. van 497,- euro.
Maar je kunt nu gratis meedoen.

In vijf dagen, via vijf videolessen en vijf oefeningen naar het volle potentieel van jouw vrouwelijke kracht.

Hoe ziet de challenge eruit?

Dag 1: Introductie over vrouwelijke en mannelijke energie

Begin de challenge met overzicht en begrip

Er bestaat nogal wat verwarring over wat mannelijke en vrouwelijke energie precies zijn. Aan de hand van vier archetypes en het bijbehorende door mij ontwikkelde schaduwkantenkwadrant, krijg je meteen aan de start van Emerge al inzicht in deze dynamiek. Je ontdekt hoe mannelijke en vrouwelijke energie in jouzelf stromen (en waar in jouw leven je ze toepast), en wat dit betekent voor hoe jij je verhoudt tot je buitenwereld en de mannen en vrouwen in jouw leven.   

Dag 2: De kracht van lichte vrouwelijke energie

Ontdek de kracht en valkuilen van je zachte, speelse en creatieve kant

De lichtkant van het vrouwelijke wordt vaak enorm onderschat en verkeerd begrepen. Te vaak is ze weggezet als een prinsesje of een klein meisje. En hoewel dit wel de plek is waar jouw innerlijke onschuld huist, is zij verre van hulpeloos. Onschuld betekent namelijk simpelweg dat je de wereld met frisse ogen kunt zien, je veilig voelt en vanuit ontspanning mag creëren. Hoe? Dat leer je op dag twee van Emerge.

Dag 3: De kracht van donkere vrouwelijke energie

Ontdek de kracht en valkuilen van je innerlijk vuur en verlangen

Als ik een euro kreeg voor elke keer dat een vrouw me zei, ‘ik ben stiekem bang voor mijn innerlijke kracht,’ dan had ik nu op een luxejacht vakantie kunnen vieren op de Bahama’s. De donkere vrouwelijke kant is een plek waar je misschien maar zelden naartoe durft te gaan. Bang dat je innerlijk vuur je op zal branden of dat de grootse kracht van jouw verlangen too much is voor jezelf of anderen. Op dag drie van Emerge leer je op een andere manier kijken naar de power die in jou huist. Zodat je vol vertrouwen schaamteloos je ruimte kunt innemen.

Dag 4: Vrouwelijk leiderschap

Leer wat het betekent om de koningin in jou op te laten staan

Vrouwelijk leiderschap is méér dan een warme en empatische persoonlijkheid zijn. Het is ook jouw unieke charisma durven laten stralen op een authentieke manier (of je nu introvert of extravert bent). Het betekent dat je jouw intuïtie serieus neemt en ruimte maakt voor je creatiekracht. Maar ook dat je een standaard en heldere grenzen hebt. Tijdens dag vier van Emerge leer je wat dat voor jou persoonlijk en concreet betekent.

Dag 5: Emerge

Integreer jouw verschillende kanten met elkaar en kom opdagen in je volle vrouwelijke kracht

Aan het eind van de Emerge challenge heb je veel verschillende inzichten opgedaan. De laatste dag is er op gericht om je te helpen hier één geheel van te maken, en alles te integreren. Zodat je duurzame positieve verandering kunt doorvoeren in je leven, en ook in de toekomst steeds wanneer je daar behoefte aan hebt contact kunt maken met de verschillende kanten van jouw innerlijke vrouwelijke kracht. Tijd om jezelf te overstijgen en voluit te gaan stralen!

Hoe werkt het precies?

Na aanmelding krijg je van mij een e-mail met de bevestiging van jouw deelname. Hierin vind je ook de link naar de geheime Facebookgroep. Daar zullen alle livesessies en de begeleiding vanuit mij en mijn team plaatsvinden. Op de ochtend dat de challenge start, ontvang je nog een herinneringsmail zodat je niet vergeet mee te doen.

Beschikbaarheid van het materiaal

Omdat de werkelijke waarde van Emerge 497,- euro is, heb je alleen in de challengeweek toegang tot het materiaal. Het is dus belangrijk dat je live meedoet. Wel krijg je nog twee extra dagen van me (het weekend na de vijf challengedagen), omdat ik besef dat misschien niet iedereen alle vijf de sessies live mee kan doen. Er komen dus ook replays van de livesessies, en die kun je in totaal 7 dagen lang terugkijken.

Waarom geef ik zoveel gratis weg?

Simpel, ik ben van mening dat de wereld meer vrouwelijke kracht nodig heeft. Dat betekent niet alleen meer verzachting, maar juist ook meer zelfbewustzijn onder vrouwen. Ik wil je helpen te her-inneren wie de fuck je bent. Want je mag zo onwijs veel meer ruimte innemen.

Het is mijn overtuiging dat als vrouwen meer ruimte in gaan nemen, er een belangrijke balans hersteld wordt in de wereld. Daarvoor moeten we de volle omvang van ons vrouw-zijn weer leren begrijpen. De vaak verkeerd begrepen en onderschatte lichtkant, maar ook de verketterde en onderdrukte donkere kant.

Ik wil ons zien opstaan en het samen doen. Het geeft energie om een grote groep vrouwen te zien samenkomen om alle smoesjes en angsten aan de kant te zetten, en écht voor zichzelf te gaan staan.

We can only rise when we all rise together.

Veelgestelde vragen

Wat gebeurt er na je aanmelding?

Je ontvangt een e-mail met de link naar de geheime en besloten Facebookgroep waarin de Emerge challenge plaats zal vinden. Hierin staat ook alle informatie, zoals de duur van de training, op een rijtje. De challenge duurt in totaal 5 dagen, maar je houdt een volle week (7 dagen) toegang tot al het materiaal, voor het geval je er een keertje niet live bij kunt zijn of wat langer nodig hebt voor een oefening.

Wanneer vindt de challenge plaats?

Nieuwe datum wordt in 2024 bekend gemaakt

Waar vindt het plaats?

Alle livesessies en bijbehorende oefeningen, evenals het contact met Nienke en de andere deelnemers vinden plaats op de geheime besloten Facebookgroep, waar je na aanmelding toegang toe krijgt.

Wat als ik niet bij een of meerdere livesessies kan zijn?

Dat geeft niets, want er komen replays van alle sessies. Je moet deze echter wél voor 19 november bekijken, want daarna verdwijnen ze.

Hoe lang houd ik toegang tot het materiaal?

Je houdt in totaal een week toegang tot het materiaal. Dat betekent: de vijf livedagen van de challenge + nog twee extra dagen uitlooptijd.

Krijg ik (personal) coaching bij deze challenge?

Het is helaas niet mogelijk om iedereen die meedoet persoonlijk te coachen in deze challenge. Maar je kunt je vragen en ervaringen wel delen in de Facebookgroep, waar ik (Nienke) en mijn team ons best zullen doen om zoveel mogelijk feedback te geven. Daarnaast zit je natuurlijk met heel veel andere powervrouwen in de groep en zul je ook veel leren van hun antwoorden, inzichten en ervaringen.

Wat zijn de Algemene Voorwaarden?

WAAROM ZOU JE MET MIJ WILLEN WERKEN?

DIT IS WAT JE MOET WETEN OVER HET NIVEAU VAN MIJN WERK

Ik heb een Masterdiploma Sociale Psychologie (sinds 2009). Dit is de psychologie van gedrag en relaties; waarom denkt en doet iemand bepaalde dingen, en wat zijn de gevolgen daarvan voor je werk, relaties (waaronder de relatie met jezelf), seksleven, zelfvertrouwen en keuzes.

Daarnaast heb ik aanvullende opleidingen gevolgd en diploma’s behaald in onder andere trauma-informed coaching, yoga, tantra en groepscoaching. Inmiddels heb ik bovendien duizenden vrouwen gecoacht en getraind, zowel online als offline.

In 2013 zette ik ‘Jong Burn-out’ op, en in 2018 schreef ik het gelijknamige boek. Ik heb me uitgebreid verdiept in de oorzaken en gevolgen van (aanhoudende) stress. Mijn huidige interesse als stressdeskundige is het feit dat met name veel vrouwen opgebrand raken. Ik geloof dat dit komt doordat de maatschappij (al eeuwenlang) van vrouwen eist dat we ons naar ideaalplaatjes voegen op ieder vlak (werk, relaties, lichaamsbeeld).

De oplossing voor teveel stress is de ideaalplaatjes en zelfkritische gedachten ontmantelen die je onbewust hebt geïnternaliseerd, en in plaats daarvan vervolgens jezelf oefenen in heel bewust kiezen voor wie je wél wilt zijn. Zo creëer je een duurzaam gelukkig en krachtig leven.

Van deelnemers hoor ik daarom dan ook met regelmaat dat zij meer hebben gehad aan een korte training of coaching bij mij dan aan jaren van therapie.