Koningin van jouw leven

Zet jezelf zonder schuldgevoel op de eerste plek in jouw leven en stel moeiteloos grenzen.

Put jezelf nooit meer uit, maar werk vanuit flow, inspiratie en positiviteit.

Geniet voluit van het leven, zonder schuldgevoel of schaamte.

Vertrouw op je intuïtie en lichaam.

€497,- of 12 x €49,-

!! Koningin van jouw Leven wordt vernieuwd !!

Deze training is tijdelijk niet beschikbaar, omdat hij volledig wordt vernieuwd met nieuwe inzichten, oefeningen en video’s. Naar verwachting wordt de geüpgrade versie rond de zomer van 2024 gelanceerd.

WAT IS KONINGIN VAN JOUW LEVEN?

Lieve koningin,

Ik zie je. Je bent op zoek naar wie je bent, waar je energie van krijgt, en welk leven bij je past. Wie weet ben je aan het opkrabbelen uit een persoonlijke crisis en weet je één ding heel zeker: Dit. Nooit. Weer. 

Maar wat dan wel? 

Ergens in je ziel beweegt er iets. Een stem diep in jouw hart vertelt je dat er meer moet zijn in het leven. Maar mag je dat wel denken? Er is immers nog genoeg werk te doen, er zijn andere mensen die je nodig hebben, en ‘wie denk je wel niet dat je bent’ om meer tijd, kracht en liefde voor jezelf te willen? De maatschappij, media en misschien zelfs je eigen familie en vrienden vertellen je dat je je aan moet passen, klein moet houden of tevreden moet zijn met hoe het is. ‘Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’… Dus voel je je schuldig als je grenzen stelt en nog schuldiger als je jezelf in de watten legt. En terwijl je in die mallemolen door blijft draaien raak je steeds vermoeider en verdrietiger. Het voelt steeds meer alsof jouw leven niet van jou is… 

 

Maar lieve vrouw, dat is geen manier van leven. 

Het is tijd om volledig in jouw kracht te gaan staan. 
Radicaal voor jezelf te kiezen. 
De schaamte en het schuldgevoel moeten verdwijnen. 
De worsteling stopt hier. 

Je bent verdorie Assepoester niet! Jij bent een koningin. En je bent oneindig waardevol. Je hebt helemaal gelijk: er is meer voor jou weggelegd. Veel meer! 

Er liggen in jouw hart, jouw lichaam, jouw ziel ongelooflijke schatten verborgen. Talenten, dromen, liefde en power waar je van mag genieten en die met de wereld gedeeld mogen worden. Jouw licht mag stralen! Het is echt mogelijk om gelukkig te zijn met jezelf. Om een leven te leiden dat je elke dag plezier brengt en droom na droom uit te zien komen. 

Dat is precies waar de Koningin van jouw Leven training je alle handvatten voor geeft. Door middel van de uitgebreide webinars, werkboeken en meditaties maak je een ongeëvenaarde kracht in jezelf los. De kracht van je vrouwelijke intuïtie, die leven blaast in al jouw dromen. 

Stand up, queen. It is time for you to rise! 

* Psssst! Het mooiste? Je krijgt levenslang toegang tot de volledige training! Dus ook na de 8 weken kun je er gebruik van blijven maken. Woehoeoeoe!

ER IS EEN GROTE KANS DAT JE JEZELF TEKORT DOET

LEEF JIJ AL VOLGENS DE 7 PRINCIPES VAN DE KONINGIN?

Ik heb ontdekt dat er 7 dingen zijn die je als vrouw in jouw kracht zetten. Maar de meeste vrouwen doen zichzelf tekort, omdat ze zich hier niet bewust van zijn. Wil je moeiteloos leven vanuit vrouwelijke kracht? Dan is mijn eerste tip om te gaan leven volgens deze ‘7 principes van de Koningin’. Zo krijg jij weer de volledige controle over jezelf, je leven en je dromen.

Sterker nog, het gaat je waanzinnig veel genot, vrijheid en persoonlijk succes opleveren. En dat ga je uitstralen naar je sociale omgeving, waardoor ook je relaties fijner en vloeiender verlopen.

Als je deze 7 principes leert toepassen, eer je jezelf het diepste niveau en blijf je stressvrij. Dat weet ik, want ik leef het. Het is de enige methode die voor mij écht gewerkt heeft en ik heb inmiddels al honderden vrouwen zoals jij hetzelfde leren doen. 

Het is voor iedereen haalbaar, maar het vraagt om een mindswitch. Je moet letterlijk op een andere manier leren denken en daar zelfverzekerd in worden, zodat je niet meer in oude patronen vervalt. Dat is waarom ik deze training voor jou heb ontwikkeld.

1. Uitstekende zorg voor jezelf

2. Jouw persoonlijke ruimte claimen

3. Bewustzijn in relaties

4. Liefdevolle aanraking

5. Sensualiteit – lichamelijk en zintuiglijk leven

6. Jezelf in de watten leggen en luxe leven

7. Creëren in plaats van produceren

SNEAK PREVIEW KONINGIN VAN JOUW LEVEN

Ontdek de 7 valkuilen waar elke vrouw intrapt voordat ze zelfsabotage of negatieve gedachten ervaart. Door jouw schaduwkanten te ontdekken voorkom je dat je jezelf saboteert en onbewust klein houdt. 

Krijg inzicht in de MINDSET VAN DE KONINGIN. Zodat je deze in plaats van de negatieve gedachten kunt toepassen in jouw eigen leven en zo meer geluk, succes en oprechte verbinding met jezelf en anderen ervaart. 

SCHAAM JE NIET LANGER voor waar je DENKT dat je tekortschiet. Leer in plaats daarvan waarom het belangrijk is om je wonden te helen en hoe je meer liefde en compassie voor jezelf kunt hebben. 

Geef de VOLMAAKT VANZELFSPREKENDE VERSIE VAN JOU de ruimte en zorg waanzinnig goed voor jezelf. Zodat jij je op je gemak voelt bij jezelf, durft te vragen om wat je wilt en met openheid alles kunt ontvangen wat je hart verlangt.

START METEEN!

€497,- of 12 x €49,-

Dit krijg je: 

8 werkboeken boordevol oefeningen en handvatten

om een eind te maken aan zelfsabotage en jouw innerlijke koningin op te laten staan. (Levenslang toegang).

3 uitgebreide webinars van mij (vooraf opgenomen) van ieder meer dan een uur

Ontdek wat jouw vrouwelijke intuïtie je wil vertellen en hoe de koningin in jou spreekt. Voel en ervaar de rijkdom die in jou besloten ligt. Je claimt eindelijk jouw leven en neemt volledig en zelfverzekerd de ruimte in die je verdient. (Levenslang toegang).

3 extra meditaties en stem- en ademoefeningen

Je hebt levenslang toegang.

JOUW INVESTERING IS OP DIT MOMENT SLECHTS 497,- EURO
(OF 3 x 49,-)

JE HEBT JE AANGEMELD, EN DAN…?

Zodra jouw betaling is ontvangen krijg je direct een e-mail met daarin jouw persoonlijke inlogcodes voor de digitale leeromgeving. Daarin vind je alle webinars, werkboeken, meditaties, ademoefeningen en bonussen. Er is een duidelijke stapsgewijze opbouw, zodat je weet waar je moet beginnen en wat de volgende stappen zijn. Dit wordt ook allemaal aan je uitgelegd.

Je hebt levenslang toegang tot al het lesmateriaal.

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze training?

Deze training is voor iedere vrouw die zich werkelijk vrij wil voelen in haar lichaam, hoofd én hart om vanuit daar krachtige positieve keuzes te maken. Als je er klaar voor bent om als een koningin door het leven te gaan en elke dag je onzichtbare kroon te dragen, bakken vol zelfrespect en zelfliefde te hebben en in je dromen te geloven, dan is dit de training voor jou! Het maakt niet uit hoe je leven en relatie met jezelf er op dit moment uitziet, het belangrijkste is de wil om vanaf nu echt voor jezelf te gaan staan en je het leven met beide handen vast te pakken.

Mag ik ook korter of langer dan 8 weken over de training doen?

Ja, absoluut! Doe het vooral in je eigen tempo, zolang je de modules maar op volgorde doet. Je hebt levenslang toegang tot al het materiaal, dus je kunt zelf kiezen hoe snel je wilt gaan. De geheime facebookgroep helpt je daarnaast om ‘on track’ te blijven, doordat je jouw ervaringen en vragen kunt delen met de andere meiden in de groep.

Hoe weet ik of dit het juiste moment is om de Koningin van jouw Leven training te volgen?

Dat is eigenlijk heel simpel: je voelt het in je hart. Zelfs al heeft je hoofd honderd argumenten waarom je beter nog even kunt wachten. Want laten we eerlijk zijn, van uitstel komt afstel. Laat dit je eerste stap zijn in het volgen van jouw intuïtie, schrijf je in! Juist als je nu door een moeilijke of drukke periode gaat. Deze training is niet extra belastend. Het helpt je juist om met je leven om te gaan en vanuit daar meer energie en levensgeluk te vinden. Je zult verbaasd staan hoeveel deuren er opeens voor je opengaan als je start met deze training. Alles gaat weer stromen!

Wat zijn de Algemene Voorwaarden?

De Algemene Voorwaarden vind je HIER.

WAAROM ZOU JE MET MIJ WILLEN WERKEN?

DIT IS WAT JE MOET WETEN OVER HET NIVEAU VAN MIJN WERK

Ik heb een Masterdiploma Sociale Psychologie (sinds 2009). Dit is de psychologie van gedrag en relaties; waarom denkt en doet iemand bepaalde dingen, en wat zijn de gevolgen daarvan voor je werk, relaties (waaronder de relatie met jezelf), seksleven, zelfvertrouwen en keuzes.

Daarnaast heb ik aanvullende opleidingen gevolgd en diploma’s behaald in onder andere trauma-informed coaching, yoga, tantra en groepscoaching. Inmiddels heb ik bovendien duizenden vrouwen gecoacht en getraind, zowel online als offline.

In 2013 zette ik ‘Jong Burn-out’ op, en in 2018 schreef ik het gelijknamige boek. Ik heb me uitgebreid verdiept in de oorzaken en gevolgen van (aanhoudende) stress. Mijn huidige interesse als stressdeskundige is het feit dat met name veel vrouwen opgebrand raken. Ik geloof dat dit komt doordat de maatschappij (al eeuwenlang) van vrouwen eist dat we ons naar ideaalplaatjes voegen op ieder vlak (werk, relaties, lichaamsbeeld).

De oplossing voor teveel stress is de ideaalplaatjes en zelfkritische gedachten ontmantelen die je onbewust hebt geïnternaliseerd, en in plaats daarvan vervolgens jezelf oefenen in heel bewust kiezen voor wie je wél wilt zijn. Zo creëer je een duurzaam gelukkig en krachtig leven.

Van deelnemers hoor ik daarom dan ook met regelmaat dat zij meer hebben gehad aan een korte training of coaching bij mij dan aan jaren van therapie.