Liefde voor je lichaam €99,- €27,-

In 3 stappen naar meer lichamelijke vrijheid, zelfacceptatie en genot.

Wat gaan we doen in deze masterclass?

We gaan in op de 3 belangrijkste stappen die je nodig hebt om te landen in je lichaam en te gaan ervaren hoe rijk en levendig jij je kunt voelen als het contact met je lijf goed is. Je krijgt direct tijdens de masterclass concrete oefeningen, zodat je dit meteen kunt voelen.

Je krijgt de masterclass direct na jouw inschrijving toegestuurd, en je kunt er dus vandaag nog meer aan de slag!

Cadeautje!

Je krijgt bij jouw aanmelding het prachtige werkboek Liefde voor je Lichaam t.w.v. 49,- van mij CADEAU. Hierin staan vier concrete oefeningen waarmee je het liefdevolle contact met jouw lichaam kunt versterken. Zo kun je ook na de masterclass nog fijn doorgaan met oefenen en je lichaam beter leren kennen.

WAAROM LIEFDE VOOR JE LICHAAM?

Je wilt schaamteloos genieten van je lichaam. Haar accepteren zoals ze is en je mooi voelen. Niet, omdat je voldoet aan een plaatje, maar gewoon omdat je wilt dat je lichaam voelt als thuis en het al het genot dat ze je brengt je blij maakt. Alleen struggle je in de dagelijkse werkelijkheid toch nog wel met deze dingen. Ondanks #bodypositivity en steeds meer voorbeelden van andere vrouwen, voel je je nog niet zo vrij in je lijf als je zou willen. Allereerst: als dit beschrijft hoe jij je voelt, weet dan dat je niet alleen bent!

We krijgen gewoonweg niet voldoende geleerd hoe het is om van je lichaam te houden en haar echt goed aan te voelen. En dat is SUPER jammer, want er ligt zo’n rijkdom besloten in alles wat je lijf je te vertellen heeft. Dankzij haar kun je via jouw zintuigen de wereld om je heen ervaren. Er zit zelfs genot in de topjes van je vingers als je daar helemaal bij durft te zijn. Je lichaam is een ervaring en geen ding.

En precies dát ga je ervaren in de masterclass Liefde voor je Lichaam. Zodat je kunt gaan voelen dat jouw lijf een veilige haven is en een weg naar ongelooflijk veel levensenergie. Ongeacht hoe je relatie met je lichaam tot nu toe ook is geweest.

Deze Queen Life Masterclass is voor jou als jij je bruisend, krachtig en sensueel wilt voelen, gewoon zoals je bent.

DE 3 STAPPEN DIE WE BEHANDELEN

Stap 1: Meer van je lichaam houden

Je ontdekt hoe je liefde kunt voelen voor je lichaam. Daarbij gaan we voorbij aan uiterlijkheden, en terug naar de gevoelservaring van jouw lijf. Je merkt de rust en warmte die altijd in je lijf aanwezig is (ja, zelfs als je lijf er niet uitziet zoals jij wilt en ook als je jouw lichaam door bijvoorbeeld medische redenen of nare ervaringen niet helemaal vertrouwt). 

Stap 2: Beter met je lichaam communiceren

Je krijgt handvatten om de taal van je lichaam te leren spreken. Je lijf vertelt je namelijk continu welke situaties en mensen goed voor je zijn, wat je werkelijk wilt en wat niet. We leggen de basis om deze signalen te gaan herkennen, zodat het vertrouwen tussen jou en je lijf verder kan groeien. 

Stap 3: Genot en plezier ervaren dankzij je lichaam

Genieten van je lichaam en sensualiteit is zoveel meer dan seks alleen. Sterker nog, om óók van je seksualiteit te kunnen genieten, met jezelf of een ander, moet je eerst herkennen hoe plezier en genot voor jou voelen. Hoe stroomt het eigenlijk het makkelijkste in jouw lijf? Wat helpt je om schaamte los te laten en je gewoon te laten gaan? Daar gaan we het over hebben!

BEN JE ER KLAAR VOOR OM EEN LIEFDEVOL CONTACT MET JE LICHAAM OP TE BOUWEN EN MEER TE GENIETEN VAN JE LIJF?

WAAROM ZOU JE MET MIJ WILLEN WERKEN?

DIT IS WAT JE MOET WETEN OVER HET NIVEAU VAN MIJN WERK EN WAAROM IK NIET BEN ZOALS ANDERE COACHES. NIET ELKE COACH….

Heeft 15 jaar ervaring, meerdere diploma’s op het gebied van psychologie, en stressmanagement en de hele wereld rondgereisd om de beste, meest innovatieve methodes te leren voor meer lichaamsbewustzijn, stresspreventie, intuïtie en spirituele verbinding met jezelf.

Creëert vanaf het begin belangrijke doorbraken bij cliënten, zodat ze meteen met meer vrijheid, geluk en energie in het leven staan.

Ziet jouw schoonheid en kracht vanaf het begin en helpt jou om die innerlijke kracht direct voor jezelf te ervaren.

Biedt je een betrokken, diep ondersteunende community met gelijkgestemde vrouwen om jouw reis mee te delen.

Heeft een stevig, ontspannen en energievol leven en succesvol bedrijf opgebouwd door het toepassen van haar eigen methodes. I practice what I preach.