VrouwenVuur Membership

HEY QUEEN!

Ergens speel je het safe in je leven, en dat weet je. Je bent bang voor oordelen. Bang dat je over je grenzen gaat of dat je alles verliest wat je lief is als jij jezelf VOLUIT zou laten zien.

Maar je voelt wél de mega power die zich roert in je hart en je buik. Een verlangen dat dieper en groter is dan je in woorden uit kunt drukken. Een hunkering naar het leven. En de gedachte…

‘Er moet toch meer zijn?’

En je hebt gelijk. Er is meer.

Er. Is. Zoveel. Meer.

Doordat de vrouwelijke kracht en de verhalen van sterke vrouwen onderdrukt zijn, zijn we collectief gaan geloven dat de stem van een vrouw er niet toe doet. Met heksenjachten, kuisheidsgordels en het in gestichten stoppen van ‘hysterische’ vrouwen tot gevolg.

En ook in de huidige tijd zijn we niet vrij van oordelen. Een sensuele vrouw is al snel een slet. Ben je wat gereserveerder, dan ben je een ijskonijn. Weet je goed wat je wilt? Pas maar op dat je geen bitch wordt genoemd.

Geen wonder dat het fucking spannend kan zijn om je grenzen aan te geven, voluit voor je dromen te gaan en te vragen om wat je nodig hebt.

Precies om deze reden ben ik het VrouwenVuur Membership voor je aan het vernieuwen.

Sneak peek

15 masterclasses over diverse thema’s, bestaande uit:

  • Een stuk ‘vrouwelijke geschiedenis die je niet op school leert’.
  • Oefeningen die jij direct kunt toepassen om meer vrijheid en kracht te ervaren op het thema.

3 complete cursussen om:

  • Diepgewortelde angsten en negatieve overtuigingen te helen.
  • Te ontdekken wat je écht wilt van je leven en daarvoor te staan.
  • De koningin in jou te laten opstaan en te zorgen dat jij voortaan alleen nog volgens de ALLERHOOGSTE positieve standaard behandeld wordt (door jezelf én anderen).

2 live online bijeenkomsten per maand met mij & mijn team:

  • Een Rode Tent om je energie te resetten.
  • Een live Q&A coaching waar je al je vragen kunt stellen.

En als je er op tijd bij bent, kun jij nog meedoen voor de oude prijs van 59,- euro per maand / 590,- per jaar (in plaats van de nieuwe prijs van 99,- / 970,- euro). Dat is een korting van 40% procent!

Je kunt hier alleen gebruik van maken als je op de wachtlijst staat. Dus schrijf je hieronder snel (en vrijblijvend) in!

Liefs, Nien