We starten over:

00Dag(en)
00Uur
00Minuten
00Seconden

€2.997,- (incl. btw) 

Start volgende ronde: 17 mei 2021

3 maanden live training + je krijgt een heel jaar toegang tot de digitale leeromgeving

 • Ontdek jouw zielsmissie: wie je bent en wat je hier komt doen.

 • Leer werken vanuit flow en rotsvast vertrouwen in jezelf, en zorg dat je stem gehoord wordt.
 • Bouw een diep liefdevolle relatie op met geld, zodat het meer gaat stromen.

 • Maak een concreet plan en zet direct stappen op het pad van jouw zielsmissie.

 • Vergroot jouw impact in de wereld door waanzinnig goed voor jezelf te zorgen.

YES, ik wil dit!

Liever in termijnen? Dat kan!

Je voelt dat er meer in je zit. Je hebt licht, vuur, een wens om een bijdrage te leveren aan deze wereld. En dan het liefste vanuit plezier en zelfvertrouwen. En die wens is hartstikke terecht. Zo zijn we bedoeld te werken en leven op deze aarde: vol vuur, vertrouwen en verbinding. Change Makers helpt je ontdekken hoe je die plaats in jezelf kunt bereiken, zodat je levensenergie én financiën volop kunnen stromen.


Jij hebt het in je om MEGA positieve veranderingen in gang te zetten. Voor jezelf, voor andere mensen én voor de wereld. We hebben je nodig in je volle kracht, Queen. Geen remmen, geen angsten. Maar helemaal schaamteloos jezelf, trots op wie je bent en wat je komt brengen. Because you are one fierce Change Maker!


Waarom zou je dit willen?


Elke vrouw heeft een medicijn voor deze wereld, en voor elke vrouw is het net weer iets anders. Misschien is het jouw kunst of je stem, de manier waarop je mensen weet te raken met de juiste vraag, je vermogen om diep te voelen of de wijze waarop je juist objectief en analytisch snel alle puntjes aan elkaar weet te verbinden. 


De wereld is een beetje een zootje (understatement) en in plaats van je daar machteloos over te voelen is dit, nu júist het moment om jezelf en jouw medicijn te activeren. Je bent nodig, in je volle kracht. En het is ook nodig dat je jouw mooie werk kunt doen vanuit overvloed en ontspanning. Waarschijnlijk weet en voel je dit, anders zou je deze pagina niet lezen. 


Tegelijkertijd kan het hartstikke spannend zijn om je vuur aan te wakkeren en je hart ongeremd wagenwijd open te gooien. Wat zullen anderen zeggen? Is het veilig? Gaat het allemaal wel lukken?


Met Change Makers leer je om schaamteloos en zonder vrees vol voor jouw dromen te gaan. Je ontdekt wat jouw zielsmissie is en ontwikkelt daar een concreet actieplan voor. Je leert bovendien hoe je jouw relatie met geld en jezelf kunt verbeteren, zodat je jouw zielsmissie vanuit een plek van rust en plezier in de wereld kunt zetten. 

Yes, please! 

Ik doe mee


Zij ging je voor:

Claudia's ervaring in Change Makers


3 maanden live 

Begeleiding & sisterhood

 • 1 x live welkomstwebinar van Nienke op maandag 17 mei om 12 uur. (deze wordt opgenomen en kun je achteraf terugkijken).

 • 6 x live hot seat coaching van Nienke op vrijdag om 12 uur. Hier ga ik met jou en andere deelnemers in gesprek. Je kunt dus echt 1 op 1 gecoacht worden tijdens deze sessies als je daar behoefte aan hebt.

 • 6 x Go-getter sessie op vrijdag om 12 uur. Hierin werken we aan jouw acties en doelen. Perfect om lekker on track te blijven en steeds nieuwe stappen vooruit te zetten!

 • Iedere week een Quick Win Challenge: in 15 - 30 minuten een grote stap vooruit zetten op het betreffende thema. Ook dit is een fijne stok achter de deur om met het programma bezig te zijn.

 • 1 x gezamenlijke live afsluiting op vrijdag 13 augustus om 12 uur.

 • 3 maanden lang toegang tot de inspirerende besloten high vibe Facebookgroep van Change Makers. Hier kun je al jouw ervaringen delen met je medecursisten.

 • De opnames van de live classes worden 1 jaar bewaard in de beveiligde lesomgeving, zodat je er gedurende jouw hele deelname op terug kunt grijpen.

1 jaar toegang tot de

Uitgebreide digitale leeromgeving

 • 7 basismodules, bestaande uit:

 • Een introductievideo om je goed op weg te helpen.

 • Per module circa 1 uur videomateriaal (onderverdeeld in meerdere video's van 15 - 20 minuten).

 • Werkboeken boordevol concrete oefeningen en inzichten om jouw zielsmissie te leven, je stem te gebruiken en overvloed in jouw leven aan te trekken.  

 • Audiomeditaties om jouw proces te verdiepen.
 • 3 bonusmodules, bestaande uit:  

 • 2 x bonusvideoles over blokkades opheffen en jezelf helen.

 • 2 x EFT Masterclasses om negatieve angsten en emoties te doorbreken van EFT-therapeut Rachel.

 • 3 x worksheet om door specifieke blokkades heen te breken.

 • Lijst met chilltijd-ideeën: voor als je zelf even niet meer weet hoe je tijd voor jezelf kunt nemen.

 • 2 ontspannende meditaties: mijn super populaire slaapmeditatie en de 'Rust in je Hoofd meditatie' tegen piekeren.

 • Een complete module met technische handigheidjes, websites en stappenplannen om jouw zielsmissie in de wereld te brengen. Vragen als 'hoe kom ik binnen bij mijn droombaan', 'hoe zet ik een podcast op', en 'welke technische programma's heb ik nodig om mijn droom vorm te geven?', worden hierin beantwoord.

We starten over:

00Dag(en)
00Uur
00Minuten
00Seconden

Ben jij erbij?

Jaaaa, ik schrijf me in!

Zeven modules om jouw zielsmissie scherp te krijgen 

& je money mindset te upgraden

( t.w.v. 4.997,- euro)

INCL. COACHING, BEGELEIDING EN SISTERHOOD

Module 1: The Soul Search

Ontdek wie je in je hart werkelijk bent en wat je zielsmissie is

Je ontdekt wie jouw toekomstig zelf is, of liever gezegd: wie je in jouw hart eigenlijk altijd al was. Vanuit daar kun je ook beter begrijpen wat jouw zielsmissie precies is en hoe die tot uiting wil komen in de wereld.

Module 2: The radical honesty 

Doorzie waar je jezelf tekort doet en waar jouw leven een upgrade nodig heeft

We leven allemaal met negatieve overtuigingen, waardoor je diepste zelf niet helemaal tot uitdrukking komt. Je gaat onder ogen zien waar je jezelf hebt tegengehouden en begint jouw leven te upgraden naar een leven waarin je trouw bent aan je authentieke zelf.

Module 3: The big shift

Ontdek wat jouw optimale workflow is en breng je zielsmissie tot leven

Als je de neiging hebt om jezelf over de kop te werken of juist teveel in dromen blijft hangen zonder écht actie te ondernemen, is er waarschijnlijk een onbalans tussen jouw innerlijke mannelijke en vrouwelijke (yang & yin) energie. Je leert de balans terugvinden en vanuit daar herkennen wat jouw optimale inspiratie- en werkflow is, zodat je ruimte kunt geven aan het proces dat jouw zielsmissie tot leven zal brengen zonder jezelf uit te putten.

Module 4: The integrated uplevel

Geef jezelf rust en tijd om alle nieuwe inzichten werkelijk tot je door te laten dringen.

Dit is jouw 'sacred pause' in het midden van de training. De fundering is nu gelegd: een mooi en belangrijk moment om alles te laten bezinken. Tijdens deze module krijg je tools om inzichten te helpen beklijven of bepaalde onderdelen nog eens met andere ogen te bekijken. Daarna kun je met een goed gevoel door naar de volgende stap.

Module 5: The abundance

Doorbreek jouw money blocks en ontwikkel een liefdevolle relatie met geld en overvloed

Let's talk money, honey! Dat op zichzelf kan al een hele stap zijn: mogen en kunnen praten over geld. Je ontdekt onder andere waar je vast blijft zitten in je geldovertuigingen, hoe je geld kunt genereren én behouden, en natuurlijk hoe je de waarde van jouw werk bepaalt. Het ontwikkelen van een  liefdevolle relatie staat centraal. Want één ding is zeker: je kunt pas in overvloed leven, als je die overvloed durft toe te laten.

Module 6: the activator

Ontwikkel een persoonlijk actieplan voor jouw next steps

Er zijn twee soorten Change Makers; mensen die binnen het systeem, bijvoorbeeld in loondienst, positieve verandering brengen (de intrapreneurs) en de mensen die het systeem graag van buitenaf op eigen houtje veranderen (entrepreneurs). Ontdek waar jij je vanuit jouw zielsmissie het meeste thuis voelt en welke concrete stappen je vanuit hier mag gaan zetten.

Module 7: The full expression

Leer hoe je de wereld kunt veroveren door voortaan te spreken en werken vanuit jouw diepste waarheid

Aan het eind van Change Makers brengen we alles bij elkaar. Je staat steviger in wie je bent en wat je hier komt doen. Je krijgt handvatten om met overtuiging aan de wereld te laten zien waar jij voor staat. En dat is belangrijk: want de buitenwereld kan pas naar je luisteren, als jij van je laat horen. 

Plus! Drie bonusmodules 

om de hele training lekker in flow te blijven


bonusmodule 1: The Block buster t.w.v. € 750,-

Doorbreek je angsten en blokkades 

Merk je ergens in het Change Makers proces dat je vastloopt op een onzichtbare angst of blokkade? Veel van onze blokkades zitten opgeslagen in ons onderbewustzijn, waardoor je soms de oorzaak en de oplossing ervoor niet kunt vinden. Deze module zit boordevol tools om rechtstreeks naar die verborgen plaatsen in jezelf te gaan, te ontdekken waar de schoen wringt en de blokkade eindelijk te doorbreken.

bonusmodule 2: THe Healing factor t.w.v. € 750,-

Geef jezelf de ruimte om te helen & upgraden

Je krijgt in Change Makers mega veel upgrades. Dat is heerlijk!... en soms ook confronterend. Speciaal voor de momenten dat je even wat extra steun, rust en liefde wilt, is er deze module. Er zijn fijne selfcaremethodes, healing practices en meditaties in opgenomen voor die welverdiende me-time.

Bonusmodule 3: The tech toolkit t.w.v.  € 500,-

Technische tools & handige actielijsten om je zielsmissie snel in de wereld te brengen

Deze mega uitgebreide bonusmodule geeft je stappenplannen en tools voor het concreet uitwerken van jouw zielsmissie. Alles van 'hoe start ik mijn eigen podcast' tot 'hoe kom ik binnen bij mijn droombaan' en 'hoe maak ik mooie visuals voor Instagram'. vind je hier terug. Handige lijstjes, verwijzingen naar nuttige websites en programma's en slimme methodes to get your show on the road QUICKLY! Ik heb zelf vijf jaar gedaan over het verzamelen van al deze inzichten, en deze info is dan ook mega waardevol. Maar ik deel het graag met je, zodat jij nog tien keer sneller impact kunt hebben dan ik.

Want een Queen heeft geen zin of tijd om zelf het wiel twintig keer opnieuw uit te vinden.

de Totale waarde is dus eigenlijk 6.997,- euro,


Maar jij kunt deze ronde deelnemen voor 2.997,- 

Yes, sign me up!

 • Je krijgt kristalhelder inzicht in wat jouw zielsmissie is.

 • Doorbreek jouw geldblokkades en omarm de werkelijke waarde van jouw werk.

 • Werk voortaan vanuit flow en intuïtie.

 • Je durft je stem en boodschap met zelfvertrouwen en plezier uit te dragen.

 • Je ontwikkelt een duidelijk actieplan voor jouw next steps, toepasbaar op jouw unieke situatie.

 • Doorbreek belemmerende gedachten die jou er op dit moment van weerhouden om je hart te volgen.  

 • Met mega veel positieve energie, overtuiging én overvloed werken aan een mooiere wereld.

Klinkt fijn, ik ben erbij!

De top 3 blokkades waardoor jij 

misschien niet voor je zielsmissie durft te gaan

(Psssst... deze angsten kosten je geld, energie en een heleboel levensgeluk)

Angst #1: Ik moet mezelf en mijn financiën opofferen als ik vanuit mijn hart wil werken

Geld maakt niet gelukkig. Geld is vies. Veel geld willen verdienen is hebberig en egoïstisch. Alle rijke mensen zijn alleen maar met zichzelf bezig. Als je rijk wilt worden moet je KEIHARD werken.


...En misschien heb je zelf nog wel een paar van die aannames. Veel lichtwerkers doen zichzelf tekort terwijl ze zich uit de naad werken voor anderen. Eindeloos lange dagen maken en keihard vechten zonder rust, bijvoorbeeld. En het gevoel dat je vooral niet teveel mag terug verlangen voor jouw werk, want dat is 'arrogant', 'egoïstisch' of zelfs 'gevaarlijk'. Met die overtuigingen in je achterhoofd klinkt geld verdienen natuurlijk helemaal niet aantrekkelijk of haalbaar. Want je wilt geen vervelend mens worden dat niet meer om anderen geeft. En je wilt jezelf al helemaal niet over de kop werken. 


Maar ergens weet je ook dat het anders kan. De waarheid is: geld is een 'multiplier': het vermenigvuldigt wat toch al in je zit. Dus als geld in de handen komt van goede mensen, dan doen die er goede dingen mee. Je blijft dus een leuk mens, maar je kunt gewoon op veel grotere schaal leuke dingen doen, voor anderen én voor jezelf. Want als je werkt vanuit je zielsmissie is het super belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt. Geld kan daarbij helpen. Stel je bijvoorbeeld voor dat je een assistent kunt inschakelen voor de klussen waar jij totaal op leegloopt. Of dat je op die drukke dag gewoon een keer lekker de taxi kunt pakken in plaats van je te haasten op de fiets. Je houdt energie over, en dat zorgt ervoor dat je ook meerwaarde blijft leveren voor anderen. 


Dus geld, vies? Ik dacht het niet. Geld is een levende, positieve energie die kan bijdragen aan alles in jouw leven en werk. En in Change Makers leer je precies hoe jij dat in jouw persoonlijke situatie kunt vormgeven. De tijd dat jij geloofde dat je jezelf moet opofferen is vanaf nu voorbij. In plaats daarvan versterken jij en je zielsmissie elkaar elke dag. 

Angst #2: Ik weet niet wat ik hier kom doen. Heb ik wel iets te vertellen?

Je wilt wel meer vanuit je hart werken en een bijdrage leveren aan de wereld, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen. Zielsmissie... bestaat dat eigenlijk wel voor jou? Of is dat alleen maar weggelegd voor een paar bijzondere mensen die precies weten waar ze mee bezig zijn? 


Het feit dat je over deze dingen nadenkt, bewijst dat er in jou een schat aan wijsheid en liefde ligt te wachten om ontdekt te worden. Alleen is die schatkist misschien op dit moment verstopt of zit er een grote draak (vol negatieve overtuigingen) bovenop. Als je denkt dat je niets te brengen hebt, komt dat vaak door nare ervaringen uit het verleden. Of doordat je je moest aanpassen aan wat je ouders, cultuur of school van je wilden. Je hebt zo geleerd om dat brave blokje in de machine te zijn, dat je niet meer dúrft te dromen. 


Tijd om daar uit los te breken! Iedere vrouw is hier om haar unieke kleur en stemgeluid toe te voegen aan de wereld. Zelfs als 'jouw ding' al door tien andere mensen is gedaan: er is niemand zoals jij. Denk maar kunstenaars of zelfs politici: ze beoefenen hetzelfde vak, maar hebben hun eigen visie. Om te ontdekken wat JOUW visie is, is het genoeg om in je hart te voelen, 'er zit meer in me, al weet ik nog niet wat dat is'. Want dat stelt je in staat om de eerste stap te zetten: jouw innerlijke schatten opgraven, ontdekken (en onderweg wat draken verslaan waar nodig). 


Je bent in Change Makers helemaal op de juiste plek om dat te doen. Al in de eerste week ga je voorbij alles wat je over jezelf denkt te weten, naar een dieper level. Je leert communiceren met jouw hart en ontdekt die powerful versie van jezelf die niet kan wachten om haar stem aan de wereld te laten horen. Voel je niet langer verslagen, Queen. Er ligt (al jaren) iets prachtigs in jou te wachten!

Angst #3: anderen vinden me vast zweverig, lui of raar als ik vanuit mijn zielsmissie leef

Alleen maar doen wat je leuk vindt is voor luie mensen, en bovendien: het is onrealistisch om te verwachten dat je daar ook nog geld mee kunt verdienen. Klinken dat soort gedachtes herkenbaar? Waarschijnlijk zijn ze je ingegeven door een omgeving die erg behoudend is of door mensen die zelf bang zijn om voor hun dromen te gaan. Oeh, wat kunnen opvoeding en omgeving je op die manier toch in de weg zitten.


En dat, terwijl alle mooie grote dingen in de wereld uiteindelijk áltijd zijn begonnen met een goed idee of een grote droom. Door mensen die de wereld op een andere manier durfden te zien. Denk aan Oprah Winfrey, wiens droom het was om zelfontwikkeling mainstream te maken, gewoon via de televisie. En Steve Jobs die voorspelde dat mensen computers niet alleen voor hun werk, maar ook voor de lol zouden gaan gebruiken. Zij werden uitgelachen om deze ideeën en moet je kijken hoe ontzettend gelijk ze hadden!


Niemand hoeft het vanaf seconde 1 met je eens te zijn. Anderen hoeven je geen toestemming te geven of het te begrijpen. Het is JOUW visie. Die is jou gegeven met een reden; omdat jij hem uit kunt laten komen. Dus begin wat minder te geloven in wat anderen je zeggen, en iets meer in wat jouw eigen hart je vertelt. Want wat jouw hart je vertelt, dat klopt ;-) In Change Makers krijg je alle handvatten die je nodig hebt om dat rotsvaste vertrouwen in jezelf te ontwikkelen en écht voor je dromen te durven gaan. Ongeacht wat anderen zeggen. You got this!

Durf geld te verdienen met jouw gaven en talent!

Hoe meer goede mensen geld verdienen, hoe meer goede dingen er worden gedaan.

Oké, nu weet ik het zeker. 

Ik doe mee!

Liever in termijnen? Dat kan!

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze training?

Change Makers is voor jou als je wilt ontdekken wat jouw zielsmissie is, hoe je die concreet tot uitdrukking kunt laten komen in jouw werk en daar bovendien de financiële compensatie voor vraagt die jij waard bent. Het maakt daarbij niet uit of je ondernemer bent of liever in loondienst werkt. Je kunt natuurlijk vanuit beide situaties jouw licht laten schijnen!

Ga ik snel rijk worden met deze training?

Change Makers is geen 'get rich quick scheme'. Dat is ook in de meeste gevallen helemaal niet houdbaar. Het is veel belangrijker dat jij heel scherp krijgt wie je bent en wat je hier komt doen, zodat je vanuit overtuiging en eigenwaarde durft te vragen wat je waard bent. Dat is een stevige basis waarvandaan je kunt bouwen aan een stevige financiële basis en werk dat je energie gééft in plaats van dat het je energie kost.

Heb ik genoeg tijd om alles te doen?

De live ondersteuning in de training duurt 3 maanden, maar daarna heb je nog een extra maand toegang om de live Q&A's terug te kijken. Bovendien heb je een heel jaar toegang tot de digitale leeromgeving met al het lesmateriaal. Dit betekent dat je volledig op je eigen tempo kunt gaan. 

Krijg ik personal coaching van jou (Nienke)?

Er zijn 12 Live Q&A's van ieder twee uur waarvoor je jouw vragen kunt insturen. Ik kies uit de ingezonden vragen de onderwerpen uit die me voor veel mensen interessant lijken, zodat iedereen zoveel mogelijk waarde haalt uit de training. Er is de mogelijkheid om hierbij hot seat coaching te ontvangen, waarbij we tijdens de sessie live in gesprek gaan over jouw vraag. Daarbuiten vindt er geen persoonlijke 1 op 1 coaching plaats.

Waar wordt de training gegeven?

Het lesmateriaal vind je in de digitale leeromgeving. Jouw persoonlijke inlogcodes hiervoor ontvang je per e-mail. Daarnaast is er een besloten facebookgroep waarin je jouw ervaringen kunt delen. Hier vind je ook de welkomstvideo, afsluitende video en Live Q&A's terug.

Moet ik mijn ervaringen in de groep delen?

Nee, hoor. Je bent welkom om de training op je eigen manier te volgen. Als je het leuk vindt om je ervaringen te delen en actief mee te doen in de groep, is dat hartstikke gezellig. We maken er natuurlijk op die manier met zijn allen een fijne sisterhood van. Bovendien kan het je eigen ervaring in de training verdiepen. Maar je bent nooit iets verplicht.  

Hoe zit het met privacy?

Ik neem privacy uiterst serieus. Hier zijn groepsregels voor en ook in mijn Algemene Voorwaarden wordt daar uitgebreid aandacht aan besteed. De Facebookgroep is besloten, waardoor niemand buiten de groep kan zien dat je lid bent. Na twee maanden wordt iedereen uit de groep verwijderd, en worden ook alle reacties offline gehaald. Mocht je zelf nog extra privacymaatregelen willen nemen, dan kun je er natuurlijk altijd voor kiezen om een anoniem Facebookaccount aan te maken, speciaal voor deze training. 

Wat zijn de Algemene Voorwaarden voor deze training?

Kan ik de investering voor deze training ergens vergoed krijgen?

Het komt regelmatig voor dat werkgevers (een deel van) de investering voor een van mijn trainingen vergoeden, als zij zien dat dit in het belang van jouw werkzaamheden is. Je zou hierover dus het gesprek kunnen openen. Een andere optie is om de training als bedrijfskosten of professionaliseringskosten op te voeren bij de belastingdienst. Neem altijd contact op met de belastingdienst om te zien of de regels hiervoor van toepassing zijn op jouw persoonlijke situatie. Ik kan je hier geen sluitend advies over geven.

Kunnen jullie een BTW-factuur voor mijn bedrijf maken?

Ja, hoor. Als je specifieke wensen hebt voor jouw factuur, kun je na betaling mailen met clienten@nienkethurlings.com. Je mag het ook direct bij je bestelling in het opmerkingenvak aangeven. Mijn team zorgt dan dat dit in orde gemaakt voor je.