1 op 1 VIP-traject 2021

In 5 maanden van uitputting en frustratie naar jouw droomleven vol vrouwelijke kracht.
maandag 6 september t/m 31 januari 2021

nog 6 plaatsen beschikbaar

 • Vind een diepe connectie met jezelf en leer leven vanuit je gevoel.

 • Creëer een leven dat echt van JOU is.

 • Voel je vrij en diep ontspannen, en laat patronen, verwachtingen en angsten die jou nu (onbewust) belemmeren los.

 • Ontdek waar je voor staat, wat je kunt en wat je met jouw leven wilt.

 • Neem op elke mogelijke manier vanzelfsprekend je ruimte in.

 • Zie in dat je niet ‘too much’ of juist ‘niet goed genoeg’ bent: jij hebt jouw unieke kleuren en krachten en die mogen gezien worden!

 • Zelf aan het roer van jouw leven staan, zonder het gevoel dat je daar krampachtig in moet zijn: een mooie mix tussen een veilig gevoel van overgave en innerlijke kracht.

Heb je het gevoel dat er iets GROOTS in jouw hart leeft, maar dat je jezelf nog te vaak klein houdt? Voel je dat je licht te brengen hebt én lichter kunt leven, en ben je er he-le-maal klaar mee om steeds in die oude patronen van zelfsabotage en uitputting te vervallen? 


In 5 maanden tijd begeleid ik jou in een diepgaande persoonlijke transformatie. Vanuit vertrouwen en diepe innerlijke rust leer jij hoe je al jouw maskers kunt laten vallen, zodat er ruimte komt voor je authentieke zelf. En natuurlijk ga je ook voelen en ervaren wat dat precies betekent. 


Waarom meedoen aan het Vip-traject?


Er is geen enkel programma in Nederland dat zo diep en compleet is. Dat durf ik gerust te zeggen, want dat is de reden dat ik het ontworpen heb: er ontbrak in mijn ogen iets in de meeste stress- en women empowermenttrajecten. Veel zelfontwikkelingsprogramma's zijn maar met 1 ding tegelijk bezig: je hoofd, je lijf óf je spirit. Het gaat simpelweg niet diep genoeg. En het is teveel 'one size fits all'; een vooropgezette mal waarin te weinig ruimte is voor jouw persoonlijke ervaring en ontwikkeling. Dat werkt natuurlijk niet.


In mijn VIP-traject sta JIJ daarom centraal. We pakken alle levels van jouw leven aan, en je krijgt een volledig uniek traject dat is afgestemd op JOUW behoeften. Dat is belangrijk, want als er te lang geen aandacht is voor wie je werkelijk bent en wat jij nodig hebt, bijvoorbeeld doordat je teveel bezig bent met de verwachtingen van anderen, raak je in de knel. Het levert stress op. Je raakt de verbinding met je lichaam en hart kwijt. Sommige vrouwen raken hierdoor zelfs in een depressie, burn-out of andere persoonlijke crisis. 


Maar lieve, mooie vrouw, zo hoef je niet te leven! De stress, angst en frustratie zijn een teken dat er iets mag veranderen in je leven, omdat er GOUD in jou ligt te wachten. Maar dat goud kun je niet opgraven zolang jij jezelf klein houdt. Je hebt een lichtje in je en dat mag gaan stralen. Zodat jouw leven je energie gééft. En reken maar dat je dat ook gaat uitstralen naar anderen, waardoor nieuwe kansen en positieve relaties moeiteloos jouw kant opkomen. Je krijgt de regie over je leven terug, en zult zien dat er meer opties zijn dan 'keihard gaan'. Je krijgt met minder moeite meer voor elkaar, omdat je vanbinnen én vanbuiten echt in flow bent met jezelf en je jouw magie en intuïtie eindelijk de ruimte geeft.


Hoe ik dat zo zeker weet? Ik heb de afgelopen vier jaar bijna vijftig Queens via mijn VIP-traject mogen begeleiden en de resultaten bij de vrouwen in voorgaande jaren liegen er niet om...


Benieuwd naar de ervaringen van anderen?
Bekijk hier een aantal van hun verhalen:

Zo werkt het:


Op basis van onze intake ontwikkel ik een uniek programma dat helemaal voor jou op maat gemaakt is. Daarnaast krijg je twee keer per maand 1 op 1 coaching met mij én waar nodig ontvang je van mij oefeningen, werkboeken en meditaties om jouw proces te verdiepen. Deze mag je uiteraard levenslang houden, zodat je er altijd op terug kunt grijpen. Je kunt me bovendien doordeweeks ook een berichtje sturen als je dat nodig hebt, en dan help ik je met extra tips en advies. 


Daarnaast kom je in een toffe groep met de andere Queens die meedoen aan het programma, zodat je altijd kunt sparren over jouw ervaringen. Er zijn halverwege het traject bovendien twee digitale VIP-middagen, waarin je samen met de anderen van mij een themaworkshop krijgt die aansluit bij wat de groep op dat moment nodig heeft. Dit kun je zien als een soort digitale retreat, waarin je je even helemaal kunt onderdompelen. Uiteraard beginnen en eindigen we het traject samen met een welkomst- en slotbijeenkomst (digitaal). De livesessies zijn naderhand terug te kijken. Dit krijg je allemaal:


Persoonlijk programma

 • Een volledig op jou afgestemd ontwikkelingsprogramma, waarin je drie fases doorloopt (ontmantelen van het oude, terug in je kern komen en tot slot gaan vliegen op je dromen). Dit is de leidraad voor jouw proces.

 • Gaandeweg krijg je een compleet energieboostpakket met persoonlijke huiswerkoefeningen, downloadables, en waar gewenst ook werkboeken en meditaties afgestemd op jouw proces. Hier kun je levenslang op teruggrijpen.

 • Vier maanden lang toegang tot de geheime sisterhood facebookgroep, met regelmatig extra livevideo's en tips van mij. Ook kun je daar jouw ervaringen delen met de andere meiden die het 1 op 1 VIP-traject volgen.

VIP Coaching

 • 10 x een uur 1 op 1 online VIP-coaching met Nienke.

 • 1 x live digitale Welkomst- en kennismakingsbijeenkomst, op maandag 6 september om 20 uur. (Achteraf terug te kijken als video-opname).

 • 2 x online VIP-themamiddag met de hele groep. Zie dit als een soort digitale retreat. We maken op die dagen een deep dive op thema's als zelfvertrouwen en zelfliefde of business & finance, zodat jij sterk blijft op jouw pad. De thema's worden gekozen op basis van wat jullie als groep op dat moment nodig hebben.

 • Elke week de mogelijkheid tot 15 minuten Facebook Messenger support van mij. Direct en persoonlijk contact, zodat je ook buiten de coachings om ondersteund bent op de momenten dat jij dat nodig hebt.

 • 1 x live gezamenlijke slotbijeenkomst aan het eind van het traject, om het proces fijn af te sluiten en met positieve energie de toekomst in te gaan.

Linda


Werken met Nienke is echt het beste cadeau wat ik mezelf ooit gegeven heb! Wat heb ik een super mooie reis gemaakt naar veel diepere lagen in mijzelf. Ik heb zo ontzettend veel geleerd. Ik ben mezelf veel meer liefde gaan gunnen. Ik praat nu bijvoorbeeld veel liefdevoller met én over mezelf, mijn innerlijke criticus is veel minder aanwezig en als ze wel weer een keer aanwezig is, zie ik het en kan ik vanuit liefde weer naar mezelf kijken. Ik heb ook geleerd dat ik echt op mijn eigen gevoel en intuïtie kan vertrouwen, mijn lichaam geeft zo goed aan wat wel en niet goed voor me is. Door het VIP-traject heb ik weer het gevoel van echt enthousiasme terug gekregen! Daarnaast weet ik nu veel beter in het leven waar ik naar toe wil, ik durf weer te dromen en ben er nu ook echt van overtuigd dat mijn dromen waarheid gaan worden. Die zelfverzekerdheid heb ik door het programma ook echt ontwikkeld! Ik geloof nu echt veel meer in mijn eigen kracht en ik geloof ook echt dat ik met die kracht naar buiten mag gaan treden. Ik ga laten zien wat ik in huis heb en ga mijn licht schijnen op deze wereld, want ook ik, net als heel veel andere vrouwen, hebben iets belangrijks te brengen. Ik hoef me daar niet meer voor te verstoppen, let’s shine that light!! 

Marit


Ik zou het VIP-traject echt aan iedereen willen aanraden. Het heeft mij ontzettend veel geleerd over mezelf. Deze maanden zijn voor mij echt life changing geweest (en nog steeds). Ik heb me altijd heel erg laten leiden door mijn buitenwereld, waarin ik naar sturing en bevestiging zocht. Tijdens de coaching heb ik geleerd dat ik mijzelf kan en mag sturen en dat alle antwoorden zich al in mij bevinden. Wat ik weet is dat ik alleen nog maar dingen ga doen die voor mij goed voelen. Zo ga ik op zoek naar een nieuwe baan en stel ik grenzen in vriendschappen. Maar ook neem ik mezelf ècht serieus en probeer ik heel goed voor mezelf te zorgen. Ik sta op nummer 1 en ik weet zeker dat ik de wereld ook wat moois te brengen heb.

Jenny


Als eerste ben ik trots en heel dankbaar dat ik dit traject heb aan durven gaan, om het echt anders te gaan doen. Waarbij ik trots ben dat ik diep naar binnen ben gegaan en angsten onder ogen heb durven zien. Wat mij het meest verrast is dat ik voor het eerst in mijn leven vertrouwen heb in mezelf. Ik ben mijn eigen rots in de branding, de persoon op wie ik áltijd kan terugvallen. Dit is voor mij de stap naar volwassenheid en dat ik me niet meer afhankelijk voel van anderen voor mijn eigen geluk of de bevestiging nodig heb. Ik mag en durf me steeds meer te laten zien zoals ik ben (zonder masker!). Dit had ik niet verwacht, aangezien ik zo ver verwijderd was van mezelf. Dat heeft me bevrijd om te mogen zijn wie ik ben! En ik zie een toekomst voor me waarbij ik mijn krachten juist kan inzetten om ook anderen te helpen. Daar heb ik vertrouwen in dat dit me gaat lukken, in welke vorm dan ook. Ik ervaar het leven zoveel lichter dan voor ik aan het VIP-traject begon en had niet verwacht ook de mindere momenten te kunnen omarmen. Ik hoef niet meer álles, maar waardeer waar ik nu ben en wat er nu is. Dat is voor mij het grootste geschenk: steeds meer met overgave durven leven.