Rust in je hoofd (99,-)

In 3 stappen naar meer lichamelijke vrijheid, zelfacceptatie en genot.

WAAROM RUST IN JE HOOFD?

Wij vrouwen zijn cyclische wezens. Dit betekent dat we met regelmaat de behoefte hebben om naar binnen te keren, de balans op te maken en bij te tanken… Helaas zijn er maar weinig vrouwen die zichzelf die kans ook geven.

In plaats daarvan lijkt het op het moment dat we wat minder energie hebben wel alsof de de schouders er nog even extra onder zetten.  Eigenlijk heb je gewoon behoefte aan een moment voor jezelf, in bad of met thee op de bank. De ruimte om te reflecteren en te mijmeren. Maar hoe creëer je dat voor jezelf zonder in te leveren op alles wat nog moet gebeuren?

Tijd voor rust in je hoofd!

Als jij van stressvrij leven niet slechts een goed voornemen wilt maken (waar je je stiekem toch steeds niet aan houdt), maar op zoek bent naar blijvende verandering en de druk direct van je schouders wilt laten glijden, dan is de Masterclass Rust in je Hoofd perfect voor jou. Je krijgt concrete handvatten en creëert al tijdens de masterclass helderheid en een fijn plan voor meer rust, in je hoofd én in je leven

Wat gaan we doen in deze masterclass?

Omdat ik heus ook wel snap dat je er geen extra ‘huiswerk’ bij kunt hebben, is deze masterclass zo opgebouwd dat je direct meer rust en overzicht ervaart.

Binnen twee uur heb je een plan om jouw to-dolijst en stressgevoelens te tackelen. Je voelt weer controle en als je daarna jouw plan in de praktijk brengt, zul je merken dat je je ook na de masterclass elke dag een stukje lichter voelt.

Daarnaast krijg je een aantal zelfregulatietechnieken, waarmee je jezelf lichamelijk én geestelijk rust kunt geven op ieder moment van je leven. We passen ze uiteraard ook in de masterclass zelf al toe, zodat je direct het gevoel hebt dat je weer kunt ademen en ontspannen.

Maak twee uur vrij in je agenda om ongestoord deze masterclass te kijken, want de tijd die je hierin steekt levert je naderhand juist heel veel extra tijd en ruimte op.

THEMA’s waar we op in gaan

Op tijd je grenzen aanvoelen en daar naar handelen.

Weten wat jouw persoonlijke toolkit is om je stresslevels op elk gewenst moment terug te brengen.

Teveel op je bordje? Daar gaan we wat aan doen! Je ontdekt hoe je hoofdzaken van bijzaken kunt onderscheiden. Vervolgens maak je keuzes in je prioriteiten.

Je creëert een werkbaar stappenplan voor de komende weken. Daarbij kijken we naar hoe je dingen kunt aftikken op een manier dat je energie overhoudt, in plaats van dat je steeds verder uitgeput raakt.

Als je dit proces eenmaal geleerd hebt, kun je er de rest van je leven steeds opnieuw gebruik van maken als je het nodig hebt.

Cadeautje!

Als extraatje krijg je nog een heel fijn cadeautje van me toegezonden: de Reset & Recharge Ontpiekermeditatie t.w.v. 29,- euro die ik speciaal voor deze Masterclass heb opgenomen. Hij is dus in geen enkele van mijn andere trainingen op dit moment beschikbaar.

Je hebt levenslang toegang tot zowel de masterclass als de meditatie, dus je kunt het gewoon kijken op het moment dat het jou het allerbeste uitkomt.

WAAROM ZOU JE MET MIJ WILLEN WERKEN?

DIT IS WAT JE MOET WETEN OVER HET NIVEAU VAN MIJN WERK EN WAAROM IK NIET BEN ZOALS ANDERE COACHES. NIET ELKE COACH….

Heeft 15 jaar ervaring, meerdere diploma’s op het gebied van psychologie, en stressmanagement en de hele wereld rondgereisd om de beste, meest innovatieve methodes te leren voor meer lichaamsbewustzijn, stresspreventie, intuïtie en spirituele verbinding met jezelf.

Creëert vanaf het begin belangrijke doorbraken bij cliënten, zodat ze meteen met meer vrijheid, geluk en energie in het leven staan.

Ziet jouw schoonheid en kracht vanaf het begin en helpt jou om die innerlijke kracht direct voor jezelf te ervaren.

Biedt je een betrokken, diep ondersteunende community met gelijkgestemde vrouwen om jouw reis mee te delen.

Heeft een stevig, ontspannen en energievol leven en succesvol bedrijf opgebouwd door het toepassen van haar eigen methodes. I practice what I preach.