Rust in je hoofd

97,- (of 12 x 9,-)

In 3 stappen naar meer lichamelijke vrijheid, zelfacceptatie en genot.

WAAROM RUST IN JE HOOFD?

Wij vrouwen zijn cyclische wezens. Dit betekent dat we met regelmaat de behoefte hebben om naar binnen te keren, de balans op te maken en bij te tanken… Helaas zijn er maar weinig vrouwen die zichzelf die kans ook geven.

In plaats daarvan lijkt het op het moment dat we wat minder energie hebben wel alsof de de schouders er nog even extra onder zetten.  Eigenlijk heb je gewoon behoefte aan een moment voor jezelf, in bad of met thee op de bank. De ruimte om te reflecteren en te mijmeren. Maar hoe creëer je dat voor jezelf zonder in te leveren op alles wat nog moet gebeuren?

Tijd voor rust in je hoofd!

Als jij van stressvrij leven niet slechts een goed voornemen wilt maken (waar je je stiekem toch steeds niet aan houdt), maar op zoek bent naar blijvende verandering en de druk direct van je schouders wilt laten glijden, dan is de Masterclass Rust in je Hoofd perfect voor jou. Je krijgt concrete handvatten en creëert al tijdens de masterclass helderheid en een fijn plan voor meer rust, in je hoofd én in je leven

Wat gaan we doen in deze masterclass?

Omdat ik heus ook wel snap dat je er geen extra ‘huiswerk’ bij kunt hebben, is deze masterclass zo opgebouwd dat je direct meer rust en overzicht ervaart.

Binnen twee uur heb je een plan om jouw to-dolijst en stressgevoelens te tackelen. Je voelt weer controle en als je daarna jouw plan in de praktijk brengt, zul je merken dat je je ook na de masterclass elke dag een stukje lichter voelt.

Daarnaast krijg je een aantal zelfregulatietechnieken, waarmee je jezelf lichamelijk én geestelijk rust kunt geven op ieder moment van je leven. We passen ze uiteraard ook in de masterclass zelf al toe, zodat je direct het gevoel hebt dat je weer kunt ademen en ontspannen.

Maak twee uur vrij in je agenda om ongestoord deze masterclass te kijken, want de tijd die je hierin steekt levert je naderhand juist heel veel extra tijd en ruimte op.

THEMA’s waar we op in gaan

Op tijd je grenzen aanvoelen en daar naar handelen.

Weten wat jouw persoonlijke toolkit is om je stresslevels op elk gewenst moment terug te brengen.

Teveel op je bordje? Daar gaan we wat aan doen! Je ontdekt hoe je hoofdzaken van bijzaken kunt onderscheiden. Vervolgens maak je keuzes in je prioriteiten.

Je creëert een werkbaar stappenplan voor de komende weken. Daarbij kijken we naar hoe je dingen kunt aftikken op een manier dat je energie overhoudt, in plaats van dat je steeds verder uitgeput raakt.

Als je dit proces eenmaal geleerd hebt, kun je er de rest van je leven steeds opnieuw gebruik van maken als je het nodig hebt.

Cadeautje!

Als extraatje krijg je nog een heel fijn cadeautje van me toegezonden: de Reset & Recharge Ontpiekermeditatie t.w.v. 29,- euro die ik speciaal voor deze Masterclass heb opgenomen. Hij is dus in geen enkele van mijn andere trainingen op dit moment beschikbaar.

Je hebt levenslang toegang tot zowel de masterclass als de meditatie, dus je kunt het gewoon kijken op het moment dat het jou het allerbeste uitkomt.

WAAROM ZOU JE MET MIJ WILLEN WERKEN?

DIT IS WAT JE MOET WETEN OVER HET NIVEAU VAN MIJN WERK

Ik heb een Masterdiploma Sociale Psychologie (sinds 2009). Dit is de psychologie van gedrag en relaties; waarom denkt en doet iemand bepaalde dingen, en wat zijn de gevolgen daarvan voor je werk, relaties (waaronder de relatie met jezelf), seksleven, zelfvertrouwen en keuzes.

Daarnaast heb ik aanvullende opleidingen gevolgd en diploma’s behaald in onder andere trauma-informed coaching, yoga, tantra en groepscoaching. Inmiddels heb ik bovendien duizenden vrouwen gecoacht en getraind, zowel online als offline.

In 2013 zette ik ‘Jong Burn-out’ op, en in 2018 schreef ik het gelijknamige boek. Ik heb me uitgebreid verdiept in de oorzaken en gevolgen van (aanhoudende) stress. Mijn huidige interesse als stressdeskundige is het feit dat met name veel vrouwen opgebrand raken. Ik geloof dat dit komt doordat de maatschappij (al eeuwenlang) van vrouwen eist dat we ons naar ideaalplaatjes voegen op ieder vlak (werk, relaties, lichaamsbeeld).

De oplossing voor teveel stress is de ideaalplaatjes en zelfkritische gedachten ontmantelen die je onbewust hebt geïnternaliseerd, en in plaats daarvan vervolgens jezelf oefenen in heel bewust kiezen voor wie je wél wilt zijn. Zo creëer je een duurzaam gelukkig en krachtig leven.

Van deelnemers hoor ik daarom dan ook met regelmaat dat zij meer hebben gehad aan een korte training of coaching bij mij dan aan jaren van therapie.