Sexy zonder Stress

Binnen 7 dagen direct meer sexy zelfvertrouwen en liefde voor je lijf.

Kalmeer je zenuwstelsel en vergroot jouw sensualiteit.

Laat zelfkritische gedachten los en herschrijf het verhaal van je lichaam.

Breng jouw innerlijke vamp naar buiten en voel je onweerstaanbaar sexy.

Communiceer beter met je lijf en omarm jouw genot.

Prijs: 497,-

(of 12 x 49,-)

Heb jij al een bikinilijf…?

Je hebt vast weleens horen zeggen dat alles wat je nodig hebt voor een bikinilijf, is om je lijf in een bikini te stoppen.

Klinkt lekker. Je bent het er vast ook mee eens.

Maar…

Waarom sta je dan toch meteen wéér aan je lijf te plukken, de eerstvolgende keer dat je voor de spiegel staat?

Waarom hou je op het strand een handdoekje voor je putjes en je pukkels, je ribben en je rollen, voordat je op durft te staan om een ijsje te halen?

En hoe de fak kan het dat je jezelf toch weer loopt te regisseren in bed?

Terwijl je in de zwoele zomermaanden eigenlijk niets liever wilt dan vol overgave ongeremd genieten van jouw lijf. Met én zonder bikini 😉

Binnen een week naar jouw meest Sexy Summer Body

Kijk, als dit een sportprogramma zou zijn waarmee je een uiterlijk plaatje zou nastreven, was dit natuurlijk een dikke vette onzinclaim. Niemand krijgt binnen een week een ander lichaam (en dat moet je om allerlei redenen ook helemaal niet willen).

Maar ik durf je te beloven dat als je de video’s en oefeningen in de cursus Sexy zonder Stress volgt, er een MEGA positieve verandering in je plaats vindt waardoor je binnen 7 dagen met trots en vrijheid naar je lichaam kunt kijken.

En is dat niet wat je werkelijk wilt?

Elke keer dat je staat te trekken aan je kleding, de zoveelste weightloss / weightgain shake koopt of zuchtend door de perfecte plaatjes van Instagrammodellen scrolt in de hoop ‘hun geheim’ te ontrafelen… Grote kans dat waar je in die momenten (als je eerlijk bent) naar op zoek bent, het gevoel is dat jij ook sexy en mooi kunt zijn.

Met nadruk op gevoel.

Je wilt gloeien, bruisen, tintelen. Magnetisch sensueel zijn. Het genot van die sensualiteit tot in je vingertoppen voelen en tot de laatste druppel drinken. En dat uitstralen. Stel je voor dat je ál die dingen in de komende week al kunt beginnen te ervaren, zonder je mentaal in bochten te hoeven wringen of je lijf te straffen.

Als dat is wat je zoekt, dan ben je op de juiste plek aangekomen. De cursus Sexy zonder Stress brengt je diepgaande en blijvende verandering in hoe je naar jezelf kijkt en je lichaam ervaart.

And it is about fucking time, vind je niet?

Want stiekem weet je zelf ook wel dat je echt niet het zoveelste dieet of prikje nodig hebt om de boel strak te trekken en op te vullen. En zelfs het effect van die mooie zomerjurk die je hebt gezien in dat ene tijdschrift is na een maandje uitgewerkt en het zoveelste kledingstuk in je kast geworden. Dat gaat geen échte trots of vervulling geven.

Wat je nodig hebt is een ander perspectief op het lichaam dat je al hebt. De gekleurde bril van negatieve boodschappen afzetten waardoor je jouw lichaam nu bekijkt en ervaart, en in plaats daarvan je sexy te gaan voelen van binnenuit. 

DE MODULES

Module 1: Het plaatje loslaten

Ga voorbij aan de innerlijke criticus en open je voor nieuwe mogelijkheden

Ben je klaar met die nare zelfkritische gedachten als je in de spiegel kijkt, op het strand ligt of wanneer je seks hebt? Deze module helpt je om af te rekenen met de innerlijke criticus, door te breken naar een ander perspectief en je open te stellen voor nieuwe mogelijkheden om je sexy zelfvertrouwen volledig te ownen.

Module 2: Veiligheid & verbinding

Leer landen in je lijf door je zenuwstelsel te kalmeren

Een lichaam dat leeft, is een lichaam dat onvermijdelijk van tijd tot tijd ontregeld raakt. De stress van alledag en vervelende gebeurtenissen kunnen ervoor zorgen dat je in de overlevingsstand komt. Vaak raak je dan ook afgesneden van je lijf. In deze module krijg je handvatten om je zenuwstelsel te kalmeren en de verbinding met je lijf terug te vinden.

Module 3: Meer gaan voelen

Begrijp wat je lichaam je wil vertellen door écht te gaan voelen

Je lichaam praat de hele dag met je, alleen drukken we die signalen in onze snelle Westerse maatschappij veel te vaak weg. Geen wonder dat het op den duur moeilijker wordt je emoties en subtiele lichamelijke ervaringen te doorvoelen. In deze module krijg je de handvatten om de taal van je lichaam te spreken en meer te gaan voelen, zodat je jouw wensen en grenzen beter herkent.

Module 4: Sexy selfcare

Ontdek geheime oefeningen uit de tantra en tao om je sensualiteit te versterken

Sommigen vrouwen hebben ‘het’ nou eenmaal… Een ongekunstelde sexy uitstraling en een gemak in de relatie met hun eigen lichaam. Grote kans dat zo’n vrouw sexy selfcare toepast: regelmatige momenten van zelfzorg waarbij lichamelijk genot centraal staat. In deze module krijg je, met behulp van oefeningen uit de tao en tantra, inzicht in hoe jij jezelf sensueel in de watten kunt leggen.

Module 5: Liefdevolle aanraking

Herstel de seksuele relatie met je lichaam en vind diepere lagen in jouw genot

Woehoeoeoeoe, yessss… natúúrlijk gaan we ook aandacht besteden aan meer seksueel genot. Je ontdekt wat liefdevolle aanraking voor jou betekent en van welk soort aanraking jij het meest geniet. Deze waardevolle zelfkennis kun je meenemen in self pleasure en natuurlijk eventuele seks met een partner. Time to let the sparks fly!

Module 6: Vind je innerlijke vamp

Durf meer van jezelf te laten zien en je sexiness te ownen

Soms is dit nog wel het meest spannende stukje: durven uitstralen dat jij weet wie je bent en dat je trots bent op je sexiness. In deze module maak je contact met je innerlijke vamp, zodat je magnetisch durft te zijn en jouw seksualiteit volledig belichaamt. 

Module 7: Mooi van binnenuit

Herschrijf het verhaal van jouw lichaam voor meer zelfvertrouwen

Met alle bouwstenen die je verzameld hebt in de voorgaande modules, is het nu tijd om jouw verhaal te gaan herschrijven. Aan de hand van concrete schrijfoefeningen zet je op papier waarom en hoe je voortaan op jouw sexy zelf mag vertrouwen, schaamteloos en zonder schuldgevoel. Je krijgt ook handvatten om dit verhaal te doorvoelen, belichamen en uit te dragen – nu, en in de toekomst.

10 goede redenen om mee te doen

Je wilt uit je hoofd en in je lijf komen.

Je bent klaar met twijfels en onzekerheden, en wilt je mooi kunnen voelen – gewoon zoals je bent.

Je gaat je zenuwstelsel kalmeren. Waardoor je niet alleen meer geniet van je lijf, maar basically van je hele leven, omdat je rust hebt en bewuster aanwezig bent.

Je wilt besluiten, hier en nu, dat je jezelf toestaat om de meest sexy versie van jezelf te worden.

Je bent stiekem best benieuwd naar jouw innerlijke vamp (en weet ook wel dat ze er zit, maar ze mag veel meer ruimte krijgen).

Je wilt jouw lichaam volledig bewonen en je er veilig in voelen.

Je hebt zin om meer te genieten van je lijf en aanraking.

Je bent nieuwsgierig naar tips en oefeningen uit de tantra en tao om in contact te komen met jouw sensualiteit en seksuele energie.

Je wilt jouw verhaal herschrijven en je niet langer laten regeren door het verleden, uiterlijke plaatjes of andermans oordeel.

Je bent er klaar voor om de kracht van jouw magnetische sensualiteit volledig te ownen, schaamteloos en zonder schuldgevoel of ongemak.

Tijd voor een flinke dosis radicale sexy zelfliefde

De oefeningen en inzichten uit deze cursus geven je direct meer zelfvertrouwen, genot en trots dan de beste botoxkliniek je ooit zal kunnen geven. Omdat het van binnenuit komt en de focus ligt op hoe jij je voelt: de relatie met je lijf en de fucking sexy vamp die eigenlijk allang in jou aanwezig is – je hoeft alleen maar even de juiste handvatten te krijgen om die versie van jou naar buiten te brengen.

Het allerfijnste?

De focus in deze cursus ligt op plezier. Je zult het oprecht leuk vinden om mee bezig te zijn. Geen geploeter meer voor jou op weg naar die liefdevolle relatie met je lijf. Maar gewoon binnen 7 dagen direct veel meer sexy zelfvertrouwen en positiviteit.

Are you in? I hope so, want meedoen gaat jouw sowieso zomer naar een hoger niveau van lichamelijke zelfliefde tillen.

Geen geploeter meer voor jou op weg naar die liefdevolle relatie met je lijf. Maar gewoon binnen 7 dagen direct veel meer sexy zelfvertrouwen en positiviteit.

Dit krijg je:

1 x Introductievideo van 60 minuten

Om goed van start te gaan met de training en inzicht te krijgen in waarom het zo belangrijk is om je sexy en mooi te voelen van binnenuit.

7 x Videomodules

van ieder circa 30 – 40 minuten.

7 x Sexy Huiswerkoefeningen

om direct meer te gaan genieten van je sensualiteit en schoonheid.

BONUS 1: Opname van 90 minuten live Q&A coaching

via de besloten community (handig als je niet bij de Q&A kunt zijn of tussentijds ergens tegenaan loopt).

BONUS 2: Podcastversies van alle videolessen

zodat je de training makkelijk onderweg kunt beluisteren – tijdens je ochtendwandeling of op weg naar je vakantiebestemming bijvoorbeeld.

En je houdt LEVENSLANG TOEGANG tot al het materiaal

Je kunt het dus in je eigen tempo volgen, of terugkeren naar modules als je daar behoefte aan hebt.

De werkelijke waarde is 997,- euro
Maar jij kunt nu meedoen voor 497,-

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze training bedoeld?

Deze training is voor jou als jij je mooi en sexy wilt voelen van binnenuit. Los van de ideaalplaatjes die je opgelegd zijn door jezelf, je omgeving en (social) media. Je wilt je sensualiteit schaamteloos ownen en je innerlijke vamp naar boven brengen. Va va voom, baby

Voor wie is deze training niet geschikt?

Deze training is niet geschikt voor mensen onder de 18 jaar, want we gaan het hebben over lichaamsbeleving en seksualiteit. Daarom houd ik me aan de wettelijke grens hiervoor.

Ook is deze training op dit moment (nog) niet ondertiteld, omdat het een nieuwe training betreft. Dat betekent dat hij ook niet geschikt is voor mensen met een gehoorbeperking.

Ik heb een (seksueel) trauma, kan ik dan meedoen?

Yes, want (1) ik heb me bij laten scholen in trauma informed coaching, en houd specifiek in deze training ook rekening met de mogelijkheid dat er vrouwen meedoen die een (seksueel) trauma meedragen in hun lijf. Helaas geldt dit voor veel vrouwen, zo heb ik in mijn werk gemerkt. Van gepest zijn om je uiterlijk tot religieus trauma of seksuele grensoverschrijdingen en geweld. Maar wat ik (2) óók heb gemerkt, is dat er een weg terug is. En juist de stappen die we gaan zetten tijdens deze training helpen je daarbij. Niet alleen ga jij je mooier / sexyer voelen, gewoon zoals je bent. Het is ook een radicaal (terug) claimen van je lichaam, schoonheid en sensualiteit als een ervaring die je in de eerste plaats voor JEZELF beleeft. Hoewel je natuurlijk niet in een week van je trauma af bent, kun je dankzij de oefeningen en inzichten uit de training wel verzachting en nieuwe kracht gaan ervaren. Zodat je lichaam en seksualiteit weer veilig en leuk kunnen worden voor je.

Mocht je toch twijfelen, stuur me dan gerust een DM op instagram (@nienkethurlings) of een mail via info@nienkethurlings.com. Ik denk met liefde met je mee. Het belangrijkste is namelijk dat jij met vertrouwen een keuze kunt maken waar je helemaal achter staat.

Hoeveel tijd ben ik ermee bezig?

Gemiddeld 30 – 60 minuten per module. Je kunt dit uiteraard zelf opdelen in kleinere stukjes. Bijvoorbeeld door ’s ochtends een video te kijken / de audioversie als podcast te luisteren (circa 30 minuten) en in de middag of avond de huiswerkoefening te doen (15 – 30 minuten). Van alle video’s is ook een audioversie beschikbaar. Je kunt de training dus ook lekker lui aan het zwembad of in de tuin beluisteren. Ook de huiswerkoefeningen zet ik op het eind van elk audiobestand voor je uiteen.

Wat zijn de Algemene Voorwaarden?

De Algemene Voorwaarden kun je HIER vinden.

WAAROM ZOU JE MET MIJ WILLEN WERKEN?

DIT IS WAT JE MOET WETEN OVER HET NIVEAU VAN MIJN WERK

Ik heb een Masterdiploma Sociale Psychologie (sinds 2009). Dit is de psychologie van gedrag en relaties; waarom denkt en doet iemand bepaalde dingen, en wat zijn de gevolgen daarvan voor je werk, relaties (waaronder de relatie met jezelf), seksleven, zelfvertrouwen en keuzes.

Daarnaast heb ik aanvullende opleidingen gevolgd en diploma’s behaald in onder andere trauma-informed coaching, yoga, tantra en groepscoaching. Inmiddels heb ik bovendien duizenden vrouwen gecoacht en getraind, zowel online als offline.

In 2013 zette ik ‘Jong Burn-out’ op, en in 2018 schreef ik het gelijknamige boek. Ik heb me uitgebreid verdiept in de oorzaken en gevolgen van (aanhoudende) stress. Mijn huidige interesse als stressdeskundige is het feit dat met name veel vrouwen opgebrand raken. Ik geloof dat dit komt doordat de maatschappij (al eeuwenlang) van vrouwen eist dat we ons naar ideaalplaatjes voegen op ieder vlak (werk, relaties, lichaamsbeeld).

De oplossing voor teveel stress is de ideaalplaatjes en zelfkritische gedachten ontmantelen die je onbewust hebt geïnternaliseerd, en in plaats daarvan vervolgens jezelf oefenen in heel bewust kiezen voor wie je wél wilt zijn. Zo creëer je een duurzaam gelukkig en krachtig leven.

Van deelnemers hoor ik daarom dan ook met regelmaat dat zij meer hebben gehad aan een korte training of coaching bij mij dan aan jaren van therapie.