Super Sexy
Summerschool

START OP 1 AUGUSTUS 2024

Een deep dive van 4 weken waarmee je een diep vervullende seksuele relatie cultiveert met jezelf en je eventuele lief.

Elke dag een audioteaching van 20 minuten, die je als privépodcast kunt luisteren en zo overal ter wereld en op je eigen tempo mee kunt doen.

Kom los van piekeren, taboes en schaamte en geef jezelf toestemming voor je pure ongefilterde seksuele verlangens.

Durf alle 7 de erotische archetypes vrij te belichamen, van de wilde vrouw en de sacred slut tot de priestess, en leer spelen met de unieke kwaliteiten van die archetypes.

Ontdek nieuwe seksuele vaardigheden, zoals erotische massage.

€997,-

of 12 x 97,-

Stel je voor…

 

Je ligt deze zomer heerlijk op een strandbedje of in de achtertuin te chillen. De zon verwarmt je huid, je hebt je favoriete drankje in je hand en je voelt je aangenaam loom en ontspannen terwijl je luistert naar je koptelefoon. De buitenwereld denkt misschien dat je muziek hebt opstaan, maar ze moesten de waarheid eens weten… Een vage glimlach speelt om je mond als je op de volgende audioteaching van de Super Sexy Summerschool klikt. Deze ziet er spicy uit!

Wat is de Super Sexy Summerschool?

Verlang je naar een diepere intieme connectie met je eigen lichaam en seksualiteit? Zoek je een manier om je (nog verder) te openen voor jouw pure, wilde seksuele levensenergie, zodat je een diep vervullende seksuele relatie kunt cultiveren met jezelf en jouw eventuele lief?

En wil je dat deze reis in je seksuele zelfexpressie vooral ook fun, veilig en vrij aanvoelt – een genotvolle aanvulling op je dag, een moment van sacred selfcare? Zodat seks voor jou een thuiskomen in je lijf kan zijn, een trotse zelfbewuste ervaring en een bevrijding van constant piekeren (in plaats van dat het voelt als wéér een taakje erbij)?

 

Dan is de Super Sexy Summerschool voor jou!

Deze deep dive van vier weken kun je namelijk overal ter wereld (yes, ook tijdens je vakantie) en op elk gewenst moment volgen. Het enige wat je nodig hebt is je telefoon, een paar oordopjes en een dagelijks moment voor jezelf.

In slechts 20 minuten per dag maak je een radicale shift naar een positieve lichaamsbeleving en meer seksueel genot dan je ooit voor mogelijk hield.

Je kunt de Super Sexy Summerschool dus overal volgen.
Aan het strand bij de beachclub, op de camping, in het vliegtuig..
Je hoeft je leven of vakantie er niet voor te onderbreken.

En het wordt vooral een groot feestje. Een heerlijk zomercadeau voor jezelf!

Stap schaamteloos in jouw JOY en PLEASURE deze zomer
met de Super Sexy Summerschool.

Zo werkt het & dit krijg je

Elke week dropt er een nieuw thema, die ik suites heb genoemd

De vier suites zijn:

  • Zelfbewuste belichaming
  • De 7 erotische archetypes
  • Juice! Alles over jouw flow
  • De courtisane

(Scroll naar beneden voor een uitgebreide beschrijving van de vier suites)

Elke dag een audiorecording of oefening van ongeveer 20 minuten

Via de geheime, besloten Telegramcommunity krijg je elke dag een audiorecording of oefening van ongeveer 20 minuten binnen het thema van die week. Je hoeft dus niet in te loggen op een digitale leeromgeving, naar een scherm te staren of iets uit te printen. Oortjes in en je even op een chille plek terugtrekken & jij bent ready om je seksuele levensenergie te activeren.

2 x videoles

(In de laatste week) om nieuwe technieken te leren voor het masseren van de penis en vulva. Fijn voor self pleasure of om je lief mee te verrassen! (Je snapt: dit kan ik écht alleen in videovorm doen, maar de rest van de training is in audiovorm. Uiteraard worden de technieken voorgedaan op (plastic) modellen van de vulva / penis, en niet op echte personen.

4 x wekelijkse audio Q&A-sessie

Waar je jouw vragen vooraf voor kunt insturen.

Toegang tot de geheime en besloten Telegramcommunity

Dit platform biedt de meest optimale privacy, omdat het niet mogelijk is schermopnames van berichten te maken. Je kunt hier jouw ervaringen en vragen veilig delen.

BONUS 1: Downloadable audio-oefening om jezelf een borstmassage te geven

(Dit helpt om de relatie met je borsten te verbeteren, verbetert de gezondheid van je lymfeklieren én helpt natuurlijk om gevoeliger te worden in je borsten). Deze mag je levenslang houden.

BONUS 2: Een hele extra maand toegang tot al het materiaal

(Omdat ik heus snap dat je misschien niet letterlijk elke dag mee kunt doen, life happens. En misschien wil je sommige oefeningen wat langer de tijd nemen of ze vaker doen).

“Word de veelzijdige lover die je in je hart weet dat je kunt zijn”

De 4 suites van de Super Sexy Summerschool

Suite 1: Zelfbewuste belichaming

Ontdek hoe je jouw lijf kunt bewonen voor meer genot
en om je sexy te voelen van binnenuit

In de eerste module van de Super Sexy Summerschool draait het helemaal om thuiskomen in je lichaam en je ruimte volledig innemen. Je laat ideaalplaatjes en andermans verwachtingen los. Het gevolg is dat je gaat ontspannen en gemakkelijker bij de gevoelservaring van je lichaam kunt komen. Je gaat zelfbewuster bewegen en voelt je mooi en sexy van binnenuit, gewoon zoals je bent. Hierdoor ga je jouw lichaam ook meer waarderen en zul je merken dat je jezelf minder regisseert in de slaapkamer. Het wordt makkelijk en leuk om om écht in het moment te zijn.

Suite 2: De 7 erotische archetypes

Leer al jouw verschillende sexy kanten kennen
en ontsleutel je soevereine seksuele kracht

De door mij ontwikkelde 7 erotische archetypes zijn gebaseerd op de zeven chakra’s. Dus door contact te maken met ieder archetype ontsleutel je een ander deel van je seksuele kracht. Zo beginnen we bijvoorbeeld met de Wilde Vrouw, het wilde ongefilterde en aardse deel van jou dat zorgt voor basisveiligheid en bij jezelf kunnen blijven. Onderweg kom je ook de Sacred Slut tegen, die houdt van spelen en JA zeggen tegen haar diepste verlangens. En de Conversationalist, die schaamteloos haar stem gebruikt in bed. Het laatste archetype is de Priestess die de kracht van seksuele energie ook kan gebruiken voor heling en manifestatie. En daarnaast zijn er dus nóg 3 prachtige archetypes die jou helpen onvermoede erotische kwaliteiten in jezelf te ontsleutelen.

Suite 3: JUICE! Alles over jouw flow

Maak schaamteloos contact met je diepste verlangens
en leer vragen om wat je nodig hebt

Leer de geheimen kennen van jouw opwinding: what makes your life & pussy juicy? Hiervoor is allereerst nodig dat je jezelf toestemming geeft om jouw verlangens écht aan te kijken en omarmen. Iedereen leeft met aangeleerde en zelfopgelegde taboes, ongemakken en onzekerheden. Deze geven misschien een soort schijnveiligheid, een script van ‘hoe het hoort’. Maar geef toe: het damt je opwinding en seksuele vrijheid ook in. In deze suite leer je vanuit veiligheid en verlangen loslaten. Je ontdekt de geheimen van vrouwelijke opwinding en hoe jouw juices meer kunnen stromen (yep, I’m talking about getting so wet you’ll drench the bed. Let the flood gates open!).

Suite 4: De courtisane

Word ‘highly skilled’ in de slaapkamer voor de beste seks
en mind blowing orgasmes

Wil je beter worden in flirten, spelen én concrete seksuele vaardigheden leren zodat seks (met jezelf of een ander) echt vervullend wordt? Dan ga je onwijs genieten van deze laatste suite in de Super Sexy Summerschool. De courtisane in jou maakt je vrij van voorspelbare routine en tovert seks om tot een verleidelijke speeltuin vol mogelijkheden. Je ontdekt dat je jouw compleet authentieke magnetische aantrekkingskracht kunt belichamen zonder een showtje op te hoeven voeren. And to make things extra spicy: deze suite bevat ook twee instructievideo’s voor intieme erotische massage. Kortom: je krijgt de handvatten om de meest veelzijdige lover te worden die jij je voor kunt stellen. Met waanzinnige seks en de fijnste orgasmes (voor jou en je lief) als gevolg.

Gun jezelf het plezier van seksueel zelfbewustzijn,
doorbreek zelfopgelegde taboes en leer voluit genieten van seks.

Wat zeggen anderen over mijn cursussen over seksualiteit?

De Super Sexy Summerschool is voor jou als je…

Zelfopgelegde en aangeleerde taboes, onzekerheden en schaamte wilt loslaten en je in plaats daarvan laag voor laag wilt openen voor het diepst mogelijke genot.

Wilt ontdekken wat écht werkt voor jou, vanuit flow en connectie, zodat je voor altijd de saaie routines en quick fixes bij het grof vuil kunt zetten.

Het soort seks wilt hebben (met jezelf of je lief) waar je nog dagen later met een grote glimlach en full body tintelingen aan terugdenkt.

De verbazing en honger naar méér in de ogen van je lief wilt zien als je met plezier en zelfbewustzijn jouw nieuwe skills in de praktijk brengt (oftewel: drive ‘m fucking crazy in a good way).

Wilt ervaren hoe rijk, vervullend en helend seks kan zijn als je alle plaatjes van ‘hoe het hoort’ verruilt voor spontaniteit en een diep gevoelde ervaring.

De beste orgasmes van je leven wilt krijgen en nieuwe soorten orgasmes wilt leren ervaren in plaats van alleen een snel piekorgasme (denk bijvoorbeeld aan: full body, energetisch, G-spot of tepelorgasme).

… En om meteen een veelgestelde vraag te beantwoorden: yes, de Super Sexy Summerschool is ook geschikt voor vrouwen met een (seksueel) trauma. In de introductiemodule krijg je handvatten om vanuit zelfliefde en met een traumasensitieve aanpak door de suites heen te gaan.

Dompel je 4 weken lang onder in de geheimen van jouw seksualiteit.
Elke dag een nieuwe audioteaching of oefening.
Volledig in je eigen tempo en overal ter wereld te volgen.

Veelgestelde vragen

Wanneer start de Super Sexy Summerschool?

We starten op 1 augustus 2024.

Hoe lang heb ik toegang tot al het materiaal?

De training duurt in totaal 4 weken, maar je houdt nog een hele extra maand toegang tot al het materiaal zodat je echt op je eigen tempo kunt gaan (t/m 15 september).

Hoeveel tijd heb ik hiervoor nodig?

Je hebt ongeveer 20 minuten per dag nodig voor de audioteachings en oefeningen. Maar het zal uiteraard op diepere lagen doorwerken en als je je geïnspireerd voelt kun je bepaalde oefeningen of inzichten vaker gebruiken.

Waar vind de Super Sexy Summerschool plaats?

Voor dit traject maken we gebruik van een besloten, geheime Telegramgroep. Daar kan ik namelijk een ‘knopje’ aanzetten waardoor het maken van bijvoorbeeld schermopnames onmogelijk wordt. Op die manier kan ik jouw privacy zo goed mogelijk helpen beschermen. Daarnaast is Telegram een fijne, intuïtieve app die je gewoon op je telefoon overal mee naartoe kunt nemen zonder ingewikkeld inloggedoe. Daardoor is de Super Sexy Summerschool vanaf elke locatie (zoals je vakantie-adres) makkelijk te volgen.

Kan ik meedoen als ik (seksueel) trauma heb?

Yes! In de introductiemodule heb ik een speciaal onderdeel gewijd aan de Super Sexy Summerschool op een traumasensitieve manier aangaan en zelfliefde en selfcare blijven prioriteren in het proces.

Ik heb geen partner, haal ik dan wel genoeg uit de Super Sexy Summerschool?

Jaaaa, zeker! Het is zelfs eerder omgekeerd: natuurlijk gaat de Super Sexy Summerschool ook de relatie met een eventuele geliefde verrijken. Maar in eerste instantie is jouw lichaam en seksuele energie van JOU. Dus de relatie met je eigen seksualiteit en lijf staat centraal in de Super Sexy Summerschool.

Hoe zit het met privacy?

Die is binnen alle mogelijkheden zo goed mogelijk geborgd, bijvoorbeeld door gebruik te maken van Telegram en de groep zo in te stellen dat er geen screenshots gemaakt kunnen worden. Daarnaast verifiëren we vooraf of iedere deelnemer is wie die zegt te zijn.

Wat zijn de algemene voorwaarden voor deze training?

WAAROM ZOU JE MET MIJ WILLEN WERKEN?

DIT IS WAT JE MOET WETEN OVER HET NIVEAU VAN MIJN WERK

Ik heb een Masterdiploma Sociale Psychologie (sinds 2009). Dit is de psychologie van gedrag en relaties; waarom denkt en doet iemand bepaalde dingen, en wat zijn de gevolgen daarvan voor je werk, relaties (waaronder de relatie met jezelf), seksleven, zelfvertrouwen en keuzes.

Daarnaast heb ik aanvullende opleidingen gevolgd en diploma’s behaald in onder andere trauma-informed coaching, yoga, tantra en groepscoaching. Inmiddels heb ik bovendien duizenden vrouwen gecoacht en getraind, zowel online als offline.

In 2013 zette ik ‘Jong Burn-out’ op, en in 2018 schreef ik het gelijknamige boek. Ik heb me uitgebreid verdiept in de oorzaken en gevolgen van (aanhoudende) stress. Mijn huidige interesse als stressdeskundige is het feit dat met name veel vrouwen opgebrand raken. Ik geloof dat dit komt doordat de maatschappij (al eeuwenlang) van vrouwen eist dat we ons naar ideaalplaatjes voegen op ieder vlak (werk, relaties, lichaamsbeeld).

De oplossing voor teveel stress is de ideaalplaatjes en zelfkritische gedachten ontmantelen die je onbewust hebt geïnternaliseerd, en in plaats daarvan vervolgens jezelf oefenen in heel bewust kiezen voor wie je wél wilt zijn. Zo creëer je een duurzaam gelukkig en krachtig leven.

Van deelnemers hoor ik daarom dan ook met regelmaat dat zij meer hebben gehad aan een korte training of coaching bij mij dan aan jaren van therapie.