1 op 1 VIP Traject

IN 5 MAANDEN VAN UITPUTTING EN FRUSTRATIE NAAR JOUW DROOMLEVEN VOL VROUWELIJKE KRACHT.

Door middel van een uniek en volledig op jou persoonlijk afgestemd programma ga jij:

Een diepe connectie met jezelf vinden en leren leven vanuit je gevoel.

Een leven creëren dat echt van JOU is.

Je vrij en diep ontspannen voelen. Laat patronen, verwachtingen en angsten die jou nu (onbewust) belemmeren los.

Ontdekken waar je voor staat, wat je kunt en wat je met jouw leven wilt.

Op elke mogelijke manier vanzelfsprekend je ruimte innemen.

Inzien dat je niet ‘too much’ of juist ‘niet goed genoeg’ bent: jij hebt jouw unieke kleuren en krachten en die mogen gezien worden!

Zelf aan het roer van jouw leven staan, zonder het gevoel dat je daar krampachtig in moet zijn: een mooie mix tussen een veilig gevoel van overgave en innerlijke kracht.

MAANDAG 6 SEPTEMBER T/M 31 JANUARI 2021

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Maximaal 10 plaatsen

beschikbaar

Heb je het gevoel dat er iets GROOTS in jouw hart leeft, maar dat je jezelf nog te vaak klein houdt? Voel je dat je licht te brengen hebt én lichter kunt leven, en ben je er he-le-maal klaar mee om steeds in die oude patronen van zelfsabotage en uitputting te vervallen?

In 5 maanden tijd begeleid ik jou in een diepgaande persoonlijke transformatie. Vanuit vertrouwen en diepe innerlijke rust leer jij hoe je al jouw maskers kunt laten vallen, zodat er ruimte komt voor je authentieke zelf. En natuurlijk ga je ook voelen en ervaren wat dat precies betekent.

Dit krijg je allemaal!

PERSOONLIJKE PROGRAMMA

Een volledig op jou afgestemd ontwikkelingsprogramma, waarin je drie fases doorloopt (ontmantelen van het oude, terug in je kern komen en tot slot gaan vliegen op je dromen). Dit is de leidraad voor jouw proces.

Gaandeweg krijg je een compleet energieboostpakket met persoonlijke huiswerkoefeningen, downloadables, en waar gewenst ook werkboeken en meditaties afgestemd op jouw proces. Hier kun je levenslang op teruggrijpen.

Vier maanden lang toegang tot de geheime sisterhood facebookgroep, met regelmatig extra livevideo’s en tips van mij. Ook kun je daar jouw ervaringen delen met de andere meiden die het 1 op 1 VIP-traject volgen.

VIP COACHING

10 x een uur 1 op 1 online VIP-coaching met Nienke.

1 x live digitale Welkomst- en kennismakingsbijeenkomst, op maandag 6 september om 20 uur. (Achteraf terug te kijken als video-opname).

2 x online VIP-themamiddag met de hele groep. Zie dit als een soort digitale retreat. We maken op die dagen een deep dive op thema’s als zelfvertrouwen en zelfliefde of business & finance, zodat jij sterk blijft op jouw pad. De thema’s worden gekozen op basis van wat jullie als groep op dat moment nodig hebben.

Elke week de mogelijkheid tot 15 minuten Facebook Messenger support van mij. Direct en persoonlijk contact, zodat je ook buiten de coachings om ondersteund bent op de momenten dat jij dat nodig hebt.

1 x live gezamenlijke slotbijeenkomst aan het eind van het traject, om het proces fijn af te sluiten en met positieve energie de toekomst in te gaan.

BENIEUWD NAAR DE ERVARINGEN VAN ANDEREN?
BEKIJK HIER EEN AANTAL VAN HUN VERHALEN:

Zo werkt het:

Op basis van onze intake ontwikkel ik een uniek programma dat helemaal voor jou op maat gemaakt is. Daarnaast krijg je twee keer per maand 1 op 1 coaching met mij én waar nodig ontvang je van mij oefeningen, werkboeken en meditaties om jouw proces te verdiepen. Deze mag je uiteraard levenslang houden, zodat je er altijd op terug kunt grijpen. Je kunt me bovendien doordeweeks ook een berichtje sturen als je dat nodig hebt, en dan help ik je met extra tips en advies.

Daarnaast kom je in een toffe groep met de andere Queens die meedoen aan het programma, zodat je altijd kunt sparren over jouw ervaringen. Er zijn halverwege het traject bovendien twee digitale VIP-middagen, waarin je samen met de anderen van mij een themaworkshop krijgt die aansluit bij wat de groep op dat moment nodig heeft. Dit kun je zien als een soort digitale retreat, waarin je je even helemaal kunt onderdompelen. Uiteraard beginnen en eindigen we het traject samen met een welkomst- en slotbijeenkomst (digitaal). De livesessies zijn naderhand terug te kijken.

Waarom meedoen aan het VIP Traject?

 

Er is geen enkel programma in Nederland dat zo diep en compleet is. Dat durf ik gerust te zeggen, want dat is de reden dat ik het ontworpen heb: er ontbrak in mijn ogen iets in de meeste stress- en women empowermenttrajecten. Veel zelfontwikkelingsprogramma’s zijn maar met 1 ding tegelijk bezig: je hoofd, je lijf óf je spirit. Het gaat simpelweg niet diep genoeg. En het is teveel ‘one size fits all’; een vooropgezette mal waarin te weinig ruimte is voor jouw persoonlijke ervaring en ontwikkeling. Dat werkt natuurlijk niet.

In mijn VIP-traject sta JIJ daarom centraal. We pakken alle levels van jouw leven aan, en je krijgt een volledig uniek traject dat is afgestemd op JOUW behoeften. Dat is belangrijk, want als er te lang geen aandacht is voor wie je werkelijk bent en wat jij nodig hebt, bijvoorbeeld doordat je teveel bezig bent met de verwachtingen van anderen, raak je in de knel. Het levert stress op. Je raakt de verbinding met je lichaam en hart kwijt. Sommige vrouwen raken hierdoor zelfs in een depressie, burn-out of andere persoonlijke crisis. 

Maar lieve, mooie vrouw, zo hoef je niet te leven! De stress, angst en frustratie zijn een teken dat er iets mag veranderen in je leven, omdat er GOUD in jou ligt te wachten. Maar dat goud kun je niet opgraven zolang jij jezelf klein houdt. Je hebt een lichtje in je en dat mag gaan stralen. Zodat jouw leven je energie gééft. En reken maar dat je dat ook gaat uitstralen naar anderen, waardoor nieuwe kansen en positieve relaties moeiteloos jouw kant opkomen. Je krijgt de regie over je leven terug, en zult zien dat er meer opties zijn dan ‘keihard gaan’. Je krijgt met minder moeite meer voor elkaar, omdat je vanbinnen én vanbuiten echt in flow bent met jezelf en je jouw magie en intuïtie eindelijk de ruimte geeft.

Hoe ik dat zo zeker weet? Ik heb de afgelopen vier jaar bijna vijftig Queens via mijn VIP-traject mogen begeleiden en de resultaten bij de vrouwen in voorgaande jaren liegen er niet om…

Plan hieronder gratis en vrijblijvend jouw intake

Zo heeft zij het VIP-traject ervaren