Werkboek ‘Levensstijl van de Hartekoningin’

Stop met teveel van jezelf weggeven en ontvang waar je het diepst naar verlangt

Ontdek je valkuilen en maak korte metten met stress, angst en uitputting.

Durf je ruimte in te nemen en je stem te laten horen.

Integreer de 7 principes van de Koningin in jouw leven om vandaag nog meer plezier, zelfvertrouwen en ontspanning te ervaren.

17,- euro
of 3 x 7,- euro

levenslang toegang

Wat zou het voor je betekenen om uit de rol van het brave meisje te stappen? Om je los te maken van die luide innerlijke criticus die tegen je zegt dat je ‘too much’ of niet genoeg bent en in plaats daarvan te leven op je eigen voorwaarden?

Als vrouwen wordt ons geleerd te geven, geven, geven. Uit angst om beschaamd, verlaten of op de vingers getikt te worden claimen we ons leven, lichaam en onze mening vaak maar slechts gedeeltelijk.

Maar stel je nu eens voor hoe een koningin in het leven staat. Ze neemt vanzelfsprekend haar ruimte in en weet dat ze goede dingen verdient. Ze is een leider die sterke keuzes durft te maken, maar geniet ook zonder schaamte van alles wat het leven te bieden heeft.

Ergens in je hart weet je dat dit ook voor jou mogelijk moet zijn. Anders was je nu niet hier. Alleen heb je de weg naar deze koningin die diep vanbinnen in jou leeft gewoon nog niet gevonden.

Tijd om daar wat aan te doen!

In het werkboek ‘Levensstijl van de Hartekoningin’ vind je alles wat je nodig hebt om je grootste valkuilen te doorzien en in plaats daarvan in jouw Queen power te stappen.

wat mag je verwachten?

Een uitgebreid werkboek, boordevol handvatten om je krachtiger en gelukkiger te voelen. Ontroering en plezier, omdat je herkenning voelt in wat je leest. Puzzelstukjes die eindelijk op hun plek vallen. En een no-nonsense, diep liefdevolle manier om jezelf écht te leren kennen en je leven een stuk leuker te maken.

Dit ga je ontdekken

Je ontdekt de 7 meest voorkomende valkuilen die voorkomen dat jij als vrouw jouw ruimte claimt in dit leven. Deze valkuilen zijn in feite schaduwzijden van de koningin. Denk bijvoorbeeld aan het prinsesje dat altijd ‘gered’ wil worden. Of de bedelares, die altijd met te weinig genoegen neemt en anderen boven zichzelf plaatst.

Je zult herkennen welke van deze zogenaamde schaduwen het meest op jou van toepassing is én hoe jij hier bovenuit kunt stijgen. Je zet de koningin in jou weer op de troon.

De koningin leeft in overvloed en niet in schaarste. Dat betekent dat jij vanuit die kracht:

Groot droomt en gerichte actie durft te ondernemen.

In mogelijkheden denkt in plaats van beperkingen.

Meer durft te ontvangen, in plaats van altijd maar te geven, geven, geven.

Liefdevol en aanmoedigend spreekt met jezelf over wie je bent en wat ze mag verwachten van het leven.

Jezelf gunt wat je werkelijk nodig heeft.

Je bewust bent van je zintuigen en ademhaling, waardoor je meer geniet en ontspant.

Hier en Nu leeft en de mooie momenten bewuster beleeft.

Het worksheet ‘Levensstijl van de Hartekoningin’ stelt je in staat om hier de basis van jouw leven van te maken. En dat is helemaal niet egoïstisch. Sterker nog, je wordt er een energieker en leuker mens van. Voor jezelf én voor anderen.

WAAROM ZOU JE MET MIJ WILLEN WERKEN?

DIT IS WAT JE MOET WETEN OVER HET NIVEAU VAN MIJN WERK EN WAAROM IK NIET BEN ZOALS ANDERE COACHES. NIET ELKE COACH….

Heeft 15 jaar ervaring, meerdere diploma’s op het gebied van psychologie, en stressmanagement en de hele wereld rondgereisd om de beste, meest innovatieve methodes te leren voor meer lichaamsbewustzijn, stresspreventie, intuïtie en spirituele verbinding met jezelf.

Creëert vanaf het begin belangrijke doorbraken bij cliënten, zodat ze meteen met meer vrijheid, geluk en energie in het leven staan.

Ziet jouw schoonheid en kracht vanaf het begin en helpt jou om die innerlijke kracht direct voor jezelf te ervaren.

Biedt je een betrokken, diep ondersteunende community met gelijkgestemde vrouwen om jouw reis mee te delen.

Heeft een stevig, ontspannen en energievol leven en succesvol bedrijf opgebouwd door het toepassen van haar eigen methodes. I practice what I preach.