GRATIS MINI-TRAINING

Stralend, Sterk en Vol Zelfliefde

Schakel de innerlijke stem van angst uit, en luister in plaats daarvan naar wat jouw hart je ingeeft

Dit is jouw tijd.
Het is jouw beurt.
Go get it, Queen! 

We zijn op een cruciaal moment in onze geschiedenis aangekomen. Vrouwen claimen hun innerlijke, intuïtieve kracht en leren eindelijk weer vriendschap te sluiten met hun lichaam. Gelukkig, want er is meer vrouwelijke kracht nodig! 

Tijd dus om je niet meer klein te laten houden, powervrouw, en te beseffen dat JIJ de koningin van jouw leven bent. Je hebt GOUD te brengen. Maar daarvoor moet je wel eerst leren luisteren naar je eigen hart en lichaam en de aangeleerde stem van angst uitschakelen. 

Wat brengt Stralend, Sterk en Vol Zelfliefde jou? 

Inzicht in wat vrouwelijke kracht is en hoe je daar meer gebruik van kunt maken. 

Een beter contact met jouw lichaam en intuïtie. 

Met zelfvertrouwen keuzes maken waar je achter staat. 

Je mening durven geven en grenzen aangeven. 

Niet meer meegaan met de verwachtingen van anderen of ‘het ideale plaatje’ volgen, maar juist in alles de weg vinden die bij JOU past. 

Dit krijg je allemaal!

Vijf videolessen van ieder ongeveer 15 minuten.

Per les een extra inspirerende e-mailblog. 

Gedurende vijf dagen elke dag één of meerdere concrete oefeningen om beter voor jezelf te zorgen, meer te genieten en je innerlijke kracht aan te boren. 

Naderhand nog een paar weken lang extra tips en inspiratie om je op het positieve pad van zelfliefde, zelfvertrouwen en zelfzorg te houden. 

Bonus 1: Meditatie ‘ontdek de stem van je hart’. Hiermee leer je beter naar je intuïtie luisteren. 

Bonus 2: Miracle Mantra Worksheet. Buig je negatieve gedachten om naar positieve affirmaties.

“Nu ik 2 jaar als alleenstaande moeder door het leven ga en heel erg op de verwachting van een ander en dat doen wat hoort kom ik steeds meer uit dit keurslijf. Het is nog eng, spannend onwennig om eigenlijk mezelf opnieuw te leren kennen en al die liefde toe te laten. Zomaar te genieten kan en mag dat wel?! Wat vinden anderen hier wel niet van… Maar dankzij de Minicursus Stralend, Sterk en Vol Zelfliefde heb ik ontdekt dat dit mijn weg is om echt thuis te komen. Mezelf uit spreken en laten zien wie ik ben en waar ik energie en plezier door beleef. Ik wil verwelkom de warmte, intuïtie en positieve energie in mijn leven, in plaats van mezelf verleiden om in het hoofd te zitten om zo alles in controle te houden.”

Nelleke

Hoe ziet de training eruit?

DEEL 1: INTRODUCTIE

Leer meer over wat vrouwelijke kracht precies is, en waarom het voor veel vrouwen zo lastig is om naar je lichaam en hart te luisteren. Je krijgt in dit deel ook handvatten voor hoe je de training het beste kunt volgen. 

DEEL 2: LUISTEREN NAAR JE LICHAAM

Hoe is het contact met jouw lijf? Moet ze aan allerlei plaatjes voldoen of accepteer je haar volledig zoals ze is? In dit deel van de minitraining ontdek je hoe je beter kunt luisteren naar wat je lichaam vertelt, het perfecte plaatje loslaat en weer echt geniet van het samenzijn met jouw lijf. 

DEEL 3: ZORG UITSTEKEND VOOR JEZELF

Ik weet dat ik vroeger altijd dacht dat goed voor mezelf zorgen betekende dat ik een extra chocolaatje nam of af en toe een avondje vrij als het echt niet meer ging. Dat voelde dan als luxe. Herkenbaar? Maar Queen, dat is een behoorlijk magere basis voor zelfliefde.In dit deel kom je erachter wat goede zelfzorg werkelijk is. Je leert waarom het zo belangrijk is en mag je laten inspireren met mooie voorbeelden. 

DEEL 4: JE HART LATEN SPREKEN OM JOUW PAD TE VOLGEN

Het hart durft te dromen. Het hart WEET wie jij bent. Het hart communiceert door warme, liefdevolle gevoelens door je heen te sturen en zacht te fluisteren, ‘ja, durf, doe, spring!’ Naar die stem van het hart ga je in dit deel leren luisteren. Zodat je meer kunt gaan doen van wat JOU energie geeft. 

DEEL 5: MENTAAL WEERBAAR WORDEN

Mentale weerbaarheid is het vermogen om integer met jezelf om te gaan, zonder je af te laten leiden door angsten of oordelen (van jezelf of anderen). Zo kun je keer op keer de juiste keuzes blijven maken. In dit laatste deel van de minitraining Stralend, Sterk en Vol Zelfliefde krijg je de juiste handvatten om mentaal weerbaar te worden én blijven. 

PLUS! TWEE BONUSES

BONUS 1: MEDITATIE ‘ONTDEK DE STEM VAN JOUW HART’

Deze ontvang je in deel 4 van de training 

Met behulp van deze meditatie maak je contact met de stem van jouw hart. Dit helpt je om uit je hoofd te komen en meer naar je intuïtie te luisteren, zodat je goede keuzes voor jezelf kunt maken. 

BONUS 2: MIRACLE MANTRA. WORKSHEET

Deze ontvang je in deel 5 van de training 

Vervang jouw negatieve gedachten met persoonlijke positieve affirmaties die écht werken, omdat ze op jouw situatie zijn afgestemd. Je doorbreekt de cyclus van jezelf de put in praten en leert liefdevoller met jezelf praten. Voel je innerlijke kracht en positiviteit toenemen. 

Waarom zou je jezelf dit gunnen?

Stralend, Sterk en Vol Zelfliefde is een volwaardige training, bestaande uit vijf video’s en bijbehorende opdrachten. Je krijgt vijf dagen lang elke dag per e-mail een nieuw deel van de training toegestuurd en naderhand ontvang je extra inspiratiemails om te zorgen dat je goed verankerd blijft in je eigen kracht en zelfliefde.  

Je hebt niets nodig om mee te kunnen doen, behalve de materialen die ik je digitaal toestuur. Er is geen basiskennis nodig. Je hoeft niet al eerder een training bij me gevolgd te hebben om hier aan mee te kunnen doen. En als je al wel eens eerder een training bij me hebt gevolgd, weet ik zeker dat dit een goede aanvulling voor je is op alles wat je al geleerd hebt! 

Ik zorg dat je na de training niet opeens in een gat valt. Je ontvangt in de weken erna extra tips en inspiratie, om je te helpen op dit nieuwe pad te blijven. 

Je kunt op ieder moment en zonder opgaaf van reden stoppen met de training of je uitschrijven voor de extra inspiratie. Er zijn geen addertjes onder het gras. Je persoonlijke gegevens worden niet met derden gedeeld. En no worries, ik hou zelf ook niet van spam. Ik deel dus alleen écht waardevolle info met je.  

Deze training is mijn geschenk aan jou en elke vrouw die de Queen in zichzelf naar boven wil halen. Want zeg nou zelf: we kunnen wel wat meer vrouwelijke kracht gebruiken in de wereld! 

“Afgelopen dagen heb ik Minicursus Stralend, Sterk en vol Zelfliefde gedaan. Een prachtig kado om te geven én te krijgen! Ik vond het erg prettig om naar je te luisteren en ik ben geïnspireerd geraakt om zelf ook zo’n bron van liefde, zachtheid, inspiratie en kennis voor mijn omgeving te willen zijn.”

Marieke