Ontdek jouw zielsmissie in 3 stappen (99,-)

Laat je intuïtie spreken en ga werken vanuit je hart

WAAROM JE ZIELSMISSIE ONTDEKKEN?

Je zielsmissie, dat is waarvoor je hier op aarde bent gekomen. Sommige mensen noemen het ‘vanuit je hart werken’. Ik geloof dat we allemaal een schatkistje hebben in ons hart, vol inzichten en slimme manieren om de wereld mooier te maken.

In deze Queen Life Masterclass laat ik je zien hoe je die schatkist kunt openen, zodat je rechtstreeks vanuit je ziel kunt leven en werken. Dit is super belangrijk, want:

 

  • Als je dat gaat doen, krijgt je leven meer kleur en sprankeling. De kans dat je opbrandt is veel minder groot, want je werk geeft je energie.
  • Je voelt een diepe rust, omdat je weet dat je op het juiste pad zit. Je ziet daardoor ook moeiteloos kansen voor jouw next steps, wordt interessanter voor werkgevers of klanten en daarmee trek je ook makkelijker financiële overvloed aan.
  • En niet onbelangrijk: de wereld zit te wachten op jouw inzichten en kwaliteiten. Niet voor niets ben je met een missie in jouw hart naar de aarde gekomen!

  Wat gaan we doen in deze masterclass?

  We behandelen de drie stappen die nodig zijn om jouw zielsmissie te ontdekken en omarmen. Je gaat hier direct concreet mee aan de slag, doordat je al tijdens de Masterclass oefeningen krijgt. Extra leuk: we doen een bijzondere meditatie met elkaar die je zal helpen rechtstreeks contact te maken met jouw zielsmissie.

  Je krijgt de masterclass direct na jouw inschrijving toegestuurd, en je kunt er dus vandaag nog meer aan de slag!

  Cadeautje!

  Je krijgt als fijne bonus het Soul Mission Worksheet toegestuurd t.w.v. 49,- euro, met daarin zeven verdiepende vragen om jouw zielsmissie helder op papier te krijgen. Dit gaat je ook na de masterclass helpen om met overtuiging en helderheid stappen vooruit te zetten in de concrete uitvoering van jouw zielsmissie.

  DE 3 STAPPEN DIE WE BEHANDELEN

  Stap 1: In contact komen met jouw zielsmissie

  Ontdek wat jouw hart en Hoogste Zelf je willen vertellen

  Wat zou jouw hart zeggen als er helemaal geen ruis meer op de lijn was? Ik durf te wedden dat er een ontzettend mooie visie voor de wereld ligt, of een zaadje voor een idee dat eenmaal in bloei heel veel mensen kan helpen. We zijn zo geconditioneerd om in de pas te lopen, voor alles alleen maar ons hoofd te gebruiken, dat we deze stem van het hart soms niet horen. De stem van je hart schreeuwt nooit. Ze fluistert. En ze wacht geduldig tot jij luistert. 

  In dit deel van de Masterclass ga je ervaren hoe het is om contact te maken met de stem van je hart. Je leert hoe je vanuit je intuïtie antwoord kan krijgen op belangrijke levensvragen, waaronder je zielsmissie. Vanaf nu is jouw hart je kompas!

  Stap 2: Door belemmerende overtuigingen heen breken

  Je bent hier NIET om het doen zoals het altijd al werd gedaan

  Misschien vind je jouw inzichten niet zo bijzonder, of weet je eigenlijk niet zo goed waar je nou echt in uitblinkt. Grote kans dat je tot vandaag stiekem ook niet écht durfde te kijken naar wat je allemaal kunt en leuk vindt. Daar zitten vaak blokkerende gedachten bovenop, zoals ‘je kunt niet altijd doen wat je leuk vindt’ of ‘je dromen najagen is onrealistisch en riskant.’ Die overtuigingen zijn lang niet altijd alleen van jezelf. Ze zijn vaak ingegeven door anderen of ervaringen uit het verleden. Maar al willen je opvoeding, media en sommige werkgevers doen geloven dat het belangrijk is om binnen de lijntjes te kleuren: dat is echt niet altijd de juiste weg.

  In de Masterclass krijg je handvatten waarmee je negatieve overtuigingen kunt loslaten en in plaats daarvan écht gaat geloven in al jouw gekke plannen. Je zult zien dat leven op je eigen voorwaarden misschien wel het veiligste en in ieder geval tofste is wat je kunt doen.

  Stap 3: Spreken en handelen vanuit de waarheid van jouw ziel

  Leer hoe je actie kunt ondernemen op het pad van je dromen

  Als je hebt ervaren wat jouw zielsmissie is, dan is het ook tijd om actie te durven ondernemen. Je ziel kent de waarheid. Het is tijd dat je vanuit daar gaat handelen en spreken. Dat die innerlijke waarheid niet langer een droom is waar je ‘ooit’ misschien aan toekomt, maar iets waar je in kunt geloven en naartoe kunt werken.

  Ik ga je laten zien hoe je dit doet op een manier die jou niet uitput, maar je juist energie geeft. Na de Masterclass ga je ‘naar huis’ met een of meerdere concrete actiepunten om je zielsmissie werkelijkheid te maken. De rem er af, en gáán!

  BEN JE ER KLAAR VOOR OM JOUW ZIELSMISSIE TE ONTDEKKEN?

  WAAROM ZOU JE MET MIJ WILLEN WERKEN?

  DIT IS WAT JE MOET WETEN OVER HET NIVEAU VAN MIJN WERK EN WAAROM IK NIET BEN ZOALS ANDERE COACHES. NIET ELKE COACH….

  Heeft 15 jaar ervaring, meerdere diploma’s op het gebied van psychologie, en stressmanagement en de hele wereld rondgereisd om de beste, meest innovatieve methodes te leren voor meer lichaamsbewustzijn, stresspreventie, intuïtie en spirituele verbinding met jezelf.

  Creëert vanaf het begin belangrijke doorbraken bij cliënten, zodat ze meteen met meer vrijheid, geluk en energie in het leven staan.

  Ziet jouw schoonheid en kracht vanaf het begin en helpt jou om die innerlijke kracht direct voor jezelf te ervaren.

  Biedt je een betrokken, diep ondersteunende community met gelijkgestemde vrouwen om jouw reis mee te delen.

  Heeft een stevig, ontspannen en energievol leven en succesvol bedrijf opgebouwd door het toepassen van haar eigen methodes. I practice what I preach.