Zelfvertrouwen & Sociale cirkel

Werkboek Levensstijl van de Hartekoningin (17,-)

Stop met teveel van jezelf weggeven en ontvang waar je het diepst naar verlangt

DIRECT BESCHIKBAAR

Weet jij wat jouw valkuilen zijn, waardoor je nu gemakkelijk teveel van jezelf weggeeft zonder daarbij ook aan jezelf te denken? Met het werkboek ‘Levensstijl van de Hartekoningin’ ontdek je in welke patronen je vastloopt, en de shift die nodig is om met zelfvertrouwen en zelfliefde verder te gaan. Time to level up, Queen!

Masterclass Ontdek Jouw Innerlijke Kracht (97,-)

Van onzekerheid en twijfel naar stabiel zelfvertrouwen en een sterk gevoel van eigenwaarde

DIRECT BESCHIKBAAR

Zelfvertrouwen is te trainen. En dat is precies wat deze masterclass je helpt te doen. Je maakt contact met je diepste eigen waarheid, en leert hoe je de innerlijke criticus de baas wordt. Je krijgt handvatten waarmee je ondanks uitdagingen vast kunt houden aan jouw zelfvertrouwen, niet in je hoofd te schieten en juist verbinding te houden met je lijf. Je leert tevreden zijn met jezelf zoals je bent, maar ondertussen wel vanuit inspiratie, plezier en overtuiging mogen werken aan jouw dromen.

Koningin van jouw leven (497,-)

Neem definitief leiding over je leven vanuit zelfliefde en zelfvertrouwen

DIRECT BESCHIKBAAR

Ik heb ontdekt dat er 7 dingen zijn die je als vrouw in jouw kracht zetten. Maar de meeste vrouwen doen zichzelf tekort, omdat ze zich hier niet bewust van zijn. Wil je moeiteloos leven vanuit vrouwelijke kracht? Leer dan leven volgens de ‘7 principes van de Koningin’. Zo krijg jij weer de volledige controle over jezelf, je leven en je dromen. Je schaamt je niet langer voor waar je DENKT dat je tekortschiet. In plaats daarvan heel je van deze zelfsabotage en leer je hoe je meer liefde en compassie voor jezelf kunt hebben. Geef de Koningin in jou de ruimte en ontvang alles waar je hart naar verlangt. 

The Glow Up (1.997,-)

Binnen 6 weken stralen als nooit tevoren door full focus te gaan voor jouw next level.

DIRECT BESCHIKBAAR

Ben je toe aan een frisse start? Dan is The Glow Up voor jou. Deze training helpt je te beginnen aan een gloednieuw hoofdstuk in je leven waarin je meer gaat genieten, ontspannen en voor elkaar gaat krijgen dan ooit tevoren. Ongeacht je startpunt, achtergrond of leeftijd. Dit is jouw ticket naar je next level. Een heerlijke training vol positieve energie, waar je elke dag met plezier mee bezig zult willen zijn. Tijd om de beste versie van jezelf te worden!