Zielsmissie & Stressvrij

Masterclass Rust in je Hoofd (97,-)

In 3 stappen naar meer lichamelijke vrijheid, zelfacceptatie en genot.

DIRECT BESCHIKBAAR

Als jij van stressvrij leven niet slechts een goed voornemen wilt maken (waar je je stiekem toch steeds niet aan houdt), maar op zoek bent naar blijvende verandering en de druk direct van je schouders wilt laten glijden, dan is de Masterclass Rust in je Hoofd perfect voor jou. Je krijgt concrete handvatten en creëert al tijdens de masterclass helderheid en een fijn plan voor meer rust, in je hoofd én in je leven

Masterclass Ontdek je Zielsmissie in 3 Stappen (97,-)

Laat je intuïtie spreken en ga werken vanuit je hart

DIRECT BESCHIKBAAR

Je zielsmissie, dat is waarvoor je hier op aarde bent gekomen. Sommige mensen noemen het ‘vanuit je hart werken’. Ik geloof dat we allemaal een schatkistje hebben in ons hart, vol inzichten en slimme manieren om de wereld mooier te maken.

De Burn-out Doorbraak (497,-)

Krijg inzicht in hoe je duurzaam kunt herstellen van stress en angst en voel je vrij!

DIRECT BESCHIKBAAR

De Burn-out Doorbraak is bedoeld om je in een korte tijd een belangrijke stap vooruit te brengen in jouw stress- en angstklachten. Je wordt aan de hand van video’s en opdrachten meegenomen in een betere levensstijl die echt bij JOU past. Je leert jezelf werkelijk kennen, en kijkt daarbij naar hart, hoofd én lichaam. Jouw leven hoeft namelijk echt geen energie te kosten. Het kan je zelfs energie GEVEN, als je bereid bent vanaf nu echt voor jezelf te kiezen.

Change Makers (1.997,-)

Ontdek je talenten, werk vanuit je hart en leer te leven in financiële overvloed.

DIRECT BESCHIKBAAR

Met Change Makers leer je om schaamteloos en zonder vrees vol voor jouw dromen te gaan. Je ontdekt wat jouw zielsmissie is en ontwikkelt daar een concreet actieplan voor. Je leert bovendien hoe je jouw relatie met geld en jezelf kunt verbeteren, zodat je jouw zielsmissie vanuit een plek van rust en plezier in de wereld kunt zetten.