Sensualiteit & Seks

Digitale Workshop Tantra, Zelfliefde en Betere Seks (97,-)

Concrete oefeningen voor meer intimiteit, vuur en ontspanning in je seksleven

DIRECT BESCHIKBAAR

Leer vanuit het comfort van je eigen huis in één duidelijke workshop van ruim twee uur begrijpen wat Tantra precies is én hoe het jou kan helpen om je lichaam, hoofd en hart met elkaar te verbinden. Ook krijg je wetenschappelijk onderbouwde handvatten uit de seksuologie en sociale psychologie. Zodat je meer zelfliefde, rust en genot ervaart, tijdens seks én in het dagelijks leven.

Masterclass Liefde voor je Lichaam (97,-)

In 3 stappen naar meer lichamelijke vrijheid, zelfacceptatie en genot.

DIRECT BESCHIKBAAR

We gaan in op de 3 belangrijkste stappen die je nodig hebt om te landen in je lichaam en te gaan ervaren hoe rijk en levendig jij je kunt voelen als het contact met je lijf goed is. Je krijgt direct tijdens de masterclass concrete oefeningen, zodat je dit meteen kunt voelen.

Sexy zonder Stress (497,-)

In 7 dagen je mooi en sexy kunnen voelen, van binnenuit

DIRECT BESCHIKBAAR

De oefeningen en inzichten uit de Sexy zonder Stresscursus geven je direct meer zelfvertrouwen, genot en trots dan de beste botoxkliniek je ooit zal kunnen geven. Omdat het van binnenuit komt en de focus ligt op hoe jij je voelt: de relatie met je lijf en de fucking sexy vamp die eigenlijk allang in jou aanwezig is. In Sexy zonder Stress krijg je alle handvatten die je nodig hebt om die versie van jou naar buiten te brengen. Zodat jij je schaamteloos mooi en sexy kunt voelen, los van alle plaatjes en verwachtingen.

Super Sexy Summerschool (997,- 597,-)

START: 15 JULI 2024

In slechts 20 minuten per dag maak je een radicale shift naar een positieve lichaamsbeleving en meer seksueel genot dan je ooit voor mogelijk hield. Leer  je mooi en sexy voelen van binnenuit. Word vrij in je seksuele expressie dankzij de 7 erotische archetypes. En ontvang concrete oefeningen en technieken om de veelzijdige lover te worden die je in je hart weet dat je kunt zijn, om zo jouw seksleven (met jezelf of een ander) naar een hoger niveau te tillen. Deze deep dive van vier weken kun je  overal ter wereld (yes, ook tijdens je vakantie) en op elk gewenst moment volgen. Het enige wat je nodig hebt is je telefoon, een paar oordopjes en dagelijks 20 minuten voor jezelf. Een heerlijk zomercadeau!

Queen of Pleasure (1.997,-)

Ontdek jouw unieke seksuele blauwdruk voor meer genot, plezier en overgave

DIRECT BESCHIKBAAR

Je seksualiteit omarmen betekent een hele nieuwe energiebron aanboren. Je leven wordt er een stuk leuker en rijker van, zowel in bed als daarbuiten! De Queen of Pleasure training geeft je alle handvatten die je nodig hebt om te genieten van mind blowing seks (met jezelf of een ander), en om je mooi en sexy te voelen – gewoon zoals je bent. Doe mee met Queen of Pleasure en geef jezelf het cadeau van een sprankelend seksleven, meer ontspanning en zelfvertrouwen.